- 31 Aralık 2023
- 496
- 485
- 28
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.541
Canım acaba ikinci kez yumurtlama falan olabilir mi diye merak ettimBir kere benim de böyle oldu hatta t daha koyuydu ama bende gebelik olmadı canım sanırım gebelik için t nin çok koyu olmadı gerektiğini söylüyorlardı hayırlısı belki de vardır normal test yap bence
Aynı batmayı ben de yaşadım ara ara geliyor acaba kist mi diye endişelendim ama 10 15 günde kist olur mu bilemedimKızlar benim sol kaşığımda çok şiddetli batma oluyor dünden beri regli lekelenmeye sayarsam 14. Söküldüğünden itibaren sayarsam 11. Gün. İlk kez ben böyle bir
Kasık batması yaşıyorum regli 3. Gün doktora gittiğimde 21 mm yumurtam duruyordu Buda erir bugğn yarın dedi acaba kist mi oldu sol yumurtam da. Kist böyle batma yapar mı
canım burası Şubat topiği, seni Mart'a alalım :)Merhabalar beni de ekler misiniz sat 31 Ocak, bat 1 Mart
hahaha alem kadınsın
Mart'ı bulamadım canım :) Şubat sonu Mart başı gibi ya ondan arada kalınca olur dedim herhal:)en geç tahmini 1 mart, 29,28 şubatta olabilircanım burası Şubat topiği, seni Mart'a alalım :)
Mart'ı bulamadım canım :) Şubat sonu Mart başı gibi ya ondan arada kalınca olur dedim herhal:)en geç tahmini 1 mart, 29,28 şubatta olabilir
Aynı durumdayım canım bende hakkımız da hayırlısı olsun gidip 2. kani verdim bende ama dün akşam son testimi yaptım koyulaşma vardi anlamadım yanigünaydın kızlar moralim bozuksabah lavaboya gittiğimde peçeteye kahverengi sulu akıntı geldi ara ara da hissettiren regl ağrıları var korkuyorum, bugün doktora gideceğim inşallah kötü bir durum yoktur.
Olumsuzu düşünme canım Allahın izniyle iyi olacak. Bize de haber ver olur mugünaydın kızlar moralim bozuksabah lavaboya gittiğimde peçeteye kahverengi sulu akıntı geldi ara ara da hissettiren regl ağrıları var korkuyorum, bugün doktora gideceğim inşallah kötü bir durum yoktur.
Seninde lekelenme ve ağrı eşlik ediyor mu canım? Hakkımızda hayırlısı benimde 1 saat sonra randevum hayırlı haberler alalım inşallahAynı durumdayım canım bende hakkımız da hayırlısı olsun gidip 2. kani verdim bende ama dün akşam son testimi yaptım koyulaşma vardi anlamadım yani
İnşallah kuzucum haber veririmOlumsuzu düşünme canım Allahın izniyle iyi olacak. Bize de haber ver olur mu
Amin canım benim inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, yormadan incitmedenolsun kuzum her topic bizimm birbirimize yardımcı olalım yeterki gönlüne göre versin rabbim inşallah
Kuzu senle aşağı yukarı aynı gidiyoruz dün ovü testi yaptım henüz pik göremedim bir saate test yapacağım. İnşallah yumurtlama ağrısıdır diyelimKızlar benim sol kaşığımda çok şiddetli batma oluyor dünden beri regli lekelenmeye sayarsam 14. Söküldüğünden itibaren sayarsam 11. Gün. İlk kez ben böyle bir
Kasık batması yaşıyorum regli 3. Gün doktora gittiğimde 21 mm yumurtam duruyordu Buda erir bugğn yarın dedi acaba kist mi oldu sol yumurtam da. Kist böyle batma yapar mı
Evett kuzum hafif sancım var yani bilmiyorum artık bir saate sonuç çıkacak bakalımSeninde lekelenme ve ağrı eşlik ediyor mu canım? Hakkımızda hayırlısı benimde 1 saat sonra randevum hayırlı haberler alalım inşallah
canımm rabbim şifa versin inşallah, çok geçmiş olsun.İnşallah kuzucum haber veririm
Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah canımEvett kuzum hafif sancım var yani bilmiyorum artık bir saate sonuç çıkacak bakalım
Amin teşekkür ederim inşallah canımcanımm rabbim şifa versin inşallah, çok geçmiş olsun.
Sağlık ocağına yazdır canımÇok teşekkür ederim bilgilendirme için