- 11 Eylül 2020
- 218
- 159
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.561
Bata 6 gün var, erken gebelik testi yaptım negatif ( beklemek çok zor gerçekten ve umudun kırılması…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence üzülme daha varmış sabır et adetin geçsin 1 hafta sonra yapBata 6 gün var, erken gebelik testi yaptım negatif ( beklemek çok zor gerçekten ve umudun kırılması…
Günler geçmek bilmiyor gibi geliyor elimde son bir test kaldı en olmadı onu da yapıp dediğiniz gibi regli bekleyeceğim.Bence üzülme daha varmış sabır et adetin geçsin 1 hafta sonra yap
Canım benim sonucum 205 çıktı öğleden sonra bi muayene olucam lekeler için bakalım ne dicek doktorRabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah canım
Kendisine ye diyorum yemiyor mecbur böyle yapıcaz ağzına tıkışdırdım . Allahım duy sesimiz ne uğraşlar veriyoruzhahaha alem kadınsın bende kocama gittim cevizli sucukla, fındık ezmeli pestil aldım şekerim
Rabbim nasip etsin inşallah benim de adetin 23.günü progesteron 16.34 çıktı anlıyor musun bu değerlerden 31 de çatlatma iğnesi 3.5.6.8 ilişki oldu ne yapmam gerekiyor değer nasıl biliyor musun kafam karışıktaGünler geçmek bilmiyor gibi geliyor elimde son bir test kaldı en olmadı onu da yapıp dediğiniz gibi regli bekleyeceğim.
Batlarımız aynı benimde 28şubat-1mart arası ben 29 şubat yazdırdım ortası olsun dedimAmin canım benim inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, yormadan incitmeden
Çok sevindim canım sağlıklı artmışCanım benim sonucum 205 çıktı öğleden sonra bi muayene olucam lekeler için bakalım ne dicek doktor
İlk değerin kaçtı canımCanım benim sonucum 205 çıktı öğleden sonra bi muayene olucam lekeler için bakalım ne dicek doktor
55 ti canımİlk değerin kaçtı canım
Maşallah çok güzel artmış sağlıcakla kucağına alırsın inşallah55 ti canım
Amin kuzum İnşallah bakalım biraz kahverengi lekelenme oldu korkuyorum bakalımMaşallah çok güzel artmış sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Yerleşmedir o ya doktor progestan falan verir geçer Allahın izniyleAmin kuzum İnşallah bakalım biraz kahverengi lekelenme oldu korkuyorum bakalım
Valla hiç anlamıyorum bunlardan ben. Rabbim size de nasip etsinRabbim nasip etsin inşallah benim de adetin 23.günü progesteron 16.34 çıktı anlıyor musun bu değerlerden 31 de çatlatma iğnesi 3.5.6.8 ilişki oldu ne yapmam gerekiyor değer nasıl biliyor musun kafam karışıkta
İnşallah kuzumYerleşmedir o ya doktor progestan falan verir geçer Allahın izniyle
10 ve üzeri güzel yumurtladığın anlamına geliyor canımKızlar adetim 23.günü progesteron 16.34 çıktı ne demek oluyor 31.ovitrella vurduk 3.5.6.8 ilişki oldu ben çok anlamıyorum da değer iyi mi ne yapmam gerekiyor
Canını hiç sıkma benimde lekelenmem oldu 7-8 hafta arası. Doktorum o zaman bile aktif kanama değil yerleşme kanamasıdır dedi. Sadece önlem amaçlı progestan kullandım 3-4 gün o kadarAmin kuzum İnşallah bakalım biraz kahverengi lekelenme oldu korkuyorum bakalım
İnşallah kuzum zaten benim ilk bebeğim de baya aktif kanama pihtilara rağmen bebeğim doğdu çok şükür ben sadece kimyasal mi olur diye korktum çünkü üç kere kimyasal yaşadım ilk bebeğim tüp Bebek doğal yolla ilk defa hamile kaldım inşallah sağlıkla ilerlerCanını hiç sıkma benimde lekelenmem oldu 7-8 hafta arası. Doktorum o zaman bile aktif kanama değil yerleşme kanamasıdır dedi. Sadece önlem amaçlı progestan kullandım 3-4 gün o kadar