-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.481
Baya fark var canımKızlar artış var mı sizce
Beklenen adet tarihi canım batKizlarrr bu sat bat ne oluyor tam anlayamadim yeni geldiğim için sat sanırım son adet tarihi bati çözemedim
Bende yarın vereceğim inşallah sağlıkla artmıştır değerlerimizPerşembe günü verecem canım
Yarın bende vereceğim. İnşallah her şey yolundadır.Bende yarın vereceğim inşallah sağlıkla artmıştır değerlerimiz
İnşallah hayırlı haberler alalımYarın bende vereceğim. İnşallah her şey yolundadır.
Gerçekten söyledin canımsöylemiştim kuzum sana ateşin düşmemiş gününde gecmiş hamişsin diye azcık büyük sözü dinle sana test yaptırana kadaray canım cok sevindim sağlıkla ilerlesin inş
Yaa inşallah sağlıkla ilerlerBaya fark var canım
Ay inşallah kuzum yarın öğlen vericem ben bir iki saatte çıkacak sonucuBende yarın vereceğim inşallah sağlıkla artmıştır değerlerimiz
Ay hadi İnşallah kuzum yarın hepimiz güzel haberler veririz burdaYarın bende vereceğim. İnşallah her şey yolundadır.
Yaaaaaa maşallah sanaaaaGüzelimmm.. İnan bulamadım mesajlarınızı bile heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum çok teşekkür ederim gerçekten söylemiştinbu müjdeyle sizler de müjdelenin en kısa zamanda beni yüreklendirdiğin için teşekkür ederim arabalarla günü geçiriyordum
Bence varKızlar artış var mı sizce
Evet güzelimmm söylemiştin insan 9 ay üzülünce cesaareti kalmıyor kiYaaaaaa maşallah sanaaaademedim mi ben sana. Oh hayırlı uğurlu olsun canım benim sağlıkla kucağına al yavrunu
gözün aydın canım sağlıkla al kucağına inşallahKızlar bilgilendirme yapayım size
Bugün doktor kontrolüm vardı
Hiç kan vermedim, gerçekten sabrıma hayranım
4+6 yız bugün
Doktor belki görünmez ultrasonda o zaman kan isterim dedi
Ama göründü minik kesemiz
Gerek görmedi beta testine
Diğer bütün tahlillerimi de yaptı, bir sıkıntı görünmedi
Sadece tedbir amacıyla oscapar bir de progestan başlayalım dedi öncesi kürtaj olduğu için
Sizi çok seviyorum, iyi ki bu yola sizinle çıktım
Hepimizin sağlıkla yavrularını kucağına alması tek duam
Çook sevindim canım daima sağlıcakla ilerlesin minikKızlar bilgilendirme yapayım size
Bugün doktor kontrolüm vardı
Hiç kan vermedim, gerçekten sabrıma hayranım
4+6 yız bugün
Doktor belki görünmez ultrasonda o zaman kan isterim dedi
Ama göründü minik kesemiz
Gerek görmedi beta testine
Diğer bütün tahlillerimi de yaptı, bir sıkıntı görünmedi
Sadece tedbir amacıyla oscapar bir de progestan başlayalım dedi öncesi kürtaj olduğu için
Sizi çok seviyorum, iyi ki bu yola sizinle çıktım
Hepimizin sağlıkla yavrularını kucağına alması tek duam
bence de var hayırlısı olsun canımKızlar artış var mı sizce