🤎2024 ŞUBAT AYI GEBELİK PLANLAYANLAR🤎

Kan verdin mi canım
Geçen ay aynen benim de böyle olmuştu kan verdim beta 20 çıktı sonra kimyasal olduğunu öğrendim, 2. Kimyasal gebeliğimdi. Diyorlar ki kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik geçiren kişi sayısı oldukça fazlaymış . Bende o ihtimale tutunuyorum 😢😢 bu ay da 4 gün geciktim. Test yapmak için 4-5 gün daha gecikmeyi bekleyeceğim..
sende muhakkak kan ver kan ile takip edilsin. Umutsuz olma. Hcgsi 12 ile öğrenip sağlıklıya doğum yapan arkadaşım da var. Rabbim neylerse güzel etler..

Ay ben ne çok konuştum ayol 🫣🫣🫣
Evett kuzum kan verdim 55 çıktı beta hayırlısı olsun inşallah bekliyorum bakalım 😇
 
Canım çok üzüldüm, kimyasal bu çok belli, 2 güne tekrar kan versende bısey değişmez, artsada sağlıksız belli, yanlış anlama bni aynı seyleri yasadıgım için bukdar net konusabılıyorum, amacım senı uzmek değil🙏inanki sağlıklı gebeliklerin betaları kafalarda soru işareti bırakmaksızın öyle bi artıyor ki. 2 günde 1 baktırdgın değerlerden anlamıştım ama bısey dıyemedim.Allah bilir dıyebıldım. Bnde 3 kımyasalımda da en fazla 50 betayı gordum ve son kımyasalda artık erkenden kan vermemeye yemin ettım ve bu gebelıgımde hiç kan vermedim. Olacakların önune kımse gecemıyor maalesef, mübarek günler dualarımızı bırakmayalım, saglıklı gebelik elbet bulacak senide. Artık herkes en az 2-3 kimyasal geçiriyor, okdar normalleştıkı bu ne oluyor bze boyle bılmıyorum.
Sorun o değil canım ben üç yıl önce İlk defa gebelik yaşadım ve Beta HCG düşmedi taki kürtaj oldum. Şimdi yine kürtaj vs yaşamak zorunda kalırım diye üzülüyorum. Ayrıca hala progestan devam ediyor bıraksam vicdan azabı borakmasam korkuyorum bilmiyorum rabbim en hayırlısı ni bize nasip etsin. Sebebi ne olabilir onu düşünüyorum ve çok yıpratıcı bir şey
 
5 gün geciktim test yaptım nesnegatif 😕😂 geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim 😢
 

Eklentiler

  • image.jpg
    image.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 86
X