- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.231
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.441
Güzelimmm.. İnan bulamadım mesajlarınızı bile heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum çok teşekkür ederim gerçekten söylemiştinYaaaaa canım benim çok çok çok mutlu oldum içime doğmuştu zaten senin hamiş olduğun inşallah sağlıcakla devam eder sağlıcakla kucağına alırsın
Yükselir canım düzenli kullanırsan yukselir dediğim gibi kahve ve çayı azaltman lazım en önemlisi o kafein demiri bastırıyormusYok beklemiyorum zaten ama kaç olursa olsun yine de hamile kalmak istiyorum. Sonuçta her insan öncesinde tahlil yaptırıp hamile kalmiyor. Sonrasında öğreniyor.
Önemli değil canım benim İnşallah ağız tadıyla geçirirsin hamileliğini kuzumGüzelimmm.. İnan bulamadım mesajlarınızı bile heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum çok teşekkür ederim gerçekten söylemiştinbu müjdeyle sizler de müjdelenin en kısa zamanda beni yüreklendirdiğin için teşekkür ederim arabalarla günü geçiriyordum
Güzelimmm.. İnan bulamadım mesajlarınızı bile heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum çok teşekkür ederim gerçekten söylemiştinbu müjdeyle sizler de müjdelenin en kısa zamanda beni yüreklendirdiğin için teşekkür ederim arabalarla günü geçiriyordum
Ohh ya.. Gözün aydınCanımyaptım testi şükürler olsun kandil hediyesi gibi oldu silik bir pozitif var kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel desteğiniz için Allahım en kısa zamanda hepinizi bu güzel müjdeyle müjdelesin
Kuzum belirtin varmiydi hiçGüzelimmm.. İnan bulamadım mesajlarınızı bile heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum çok teşekkür ederim gerçekten söylemiştinbu müjdeyle sizler de müjdelenin en kısa zamanda beni yüreklendirdiğin için teşekkür ederim arabalarla günü geçiriyordum
Sağlıkla kucağına al kuzummYa ben nasıl ağladım bi görsenAllahım bu mübarek gün hürmetine sizi de müjdelesin yavrumu da bana bağışlasın amin
Allah tamamına erdirsin inşallah balım sağlıkla sıhhatle al kucağına minnoşunuCanımyaptım testi şükürler olsun kandil hediyesi gibi oldu silik bir pozitif var kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel desteğiniz için Allahım en kısa zamanda hepinizi bu güzel müjdeyle müjdelesin
Çok teşekkürler canımamiin canım hayırlı kandiller bu arada tüm kızlara
Reglinize 2 3 gün varsa normal beta değeri şuan icinHanımlar merhaba benim son adet tarihim 8 ocak bat 8 şubat dun sabah test yaptım 2 erken gebelik 1 kaset test 3ündede ikinci çizgi görünüyodu hastaneye gittim bugun doktor keseyi görmedi daha yeni olabilir ondandir dedi kan testi istedi beta hcg 43 çıktı normal mi sizce?
Doktor keseyi göremeyince korktum çok kafama da takıldı cuma gel yine dedi ben şimdiden kuruntu yapıyorumReglinize 2 3 gün varsa normal beta değeri şuan icin
Kan verdin mi canımKızlar ya sanki yine kimyasal gibi koyulasmamis bugün bence
Beta değeri 10000-2000 arasında olunca kese görüyorlarmış kuzucum umutsuz olma inşallah sağlıklı bir bebeğe hamilesindir sağlıklıca kucağına alırsınDoktor keseyi göremeyince korktum çok kafama da takıldı cuma gel yine dedi ben şimdiden kuruntu yapıyorum
Amin insallah çok teşekkür ederim rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine isteyen kim varsa nasip etsin bu duyguyuBeta değeri 10000-2000 arasında olunca kese görüyorlarmış kuzucum umutsuz olma inşallah sağlıklı bir bebeğe hamilesindir sağlıklıca kucağına alırsın
Aminnnn aminnnnAmin insallah çok teşekkür ederim rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine isteyen kim varsa nasip etsin bu duyguyu
Amin sizde çok fazla üstünde durmayın öyle olunca olmuyor kafaya takmadığınız zaman oluyorAminnnn aminnnn
Benim de 4 gün gecikti , kimyasal görmekten korktuğum için 4 gün daha beklemeye çalışıyorum( Rabbim kucaklarımızı doldursun kolaylıkla hayırlısıy