-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.461
Maşallah canm sağlıkla ilerlesin inşallahCanımyaptım testi şükürler olsun kandil hediyesi gibi oldu silik bir pozitif var kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel desteğiniz için Allahım en kısa zamanda hepinizi bu güzel müjdeyle müjdelesin
Evett kuzum kan verdim 55 çıktı beta hayırlısı olsun inşallah bekliyorum bakalımKan verdin mi canım
Geçen ay aynen benim de böyle olmuştu kan verdim beta 20 çıktı sonra kimyasal olduğunu öğrendim, 2. Kimyasal gebeliğimdi. Diyorlar ki kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik geçiren kişi sayısı oldukça fazlaymış . Bende o ihtimale tutunuyorumbu ay da 4 gün geciktim. Test yapmak için 4-5 gün daha gecikmeyi bekleyeceğim..
sende muhakkak kan ver kan ile takip edilsin. Umutsuz olma. Hcgsi 12 ile öğrenip sağlıklıya doğum yapan arkadaşım da var. Rabbim neylerse güzel etler..
Ay ben ne çok konuştum ayol
Aynen öyle bu ay hiç beklemiyordum bende dişimi falan çektirdim antibiyotik de kullandım ondan mı gecikti diye de düşünüyorumAmin sizde çok fazla üstünde durmayın öyle olunca olmuyor kafaya takmadığınız zaman oluyor
MaşallahCanımyaptım testi şükürler olsun kandil hediyesi gibi oldu silik bir pozitif var kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel desteğiniz için Allahım en kısa zamanda hepinizi bu güzel müjdeyle müjdelesin
Amin rabim bu hayırlı günlerde sesimizi duyar i şallahMaalesef ya o kadar çok inanmıştım ki bu sefer oldu galiba demiştim ama maalesef ne diyelim hayırlısı olsun her şeyin
Amin canım aminn Allahım gönlünüzdekini de size nasip etsin hayırlaMaşallahsağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
KesinlikleÖnemli değil canım benim İnşallah ağız tadıyla geçirirsin hamileliğini kuzumgerçekten olunca testte de hiç soru işareti bırakmıyor acabamı dedirtmiyor
Amin canımm çok teşekkür ederimMaşallah canm sağlıkla ilerlesin inşallah
Tekrar ne zaman gideceksin canım kan vermeyeEvett kuzum kan verdim 55 çıktı beta hayırlısı olsun inşallah bekliyorum bakalım
Sorun o değil canım ben üç yıl önce İlk defa gebelik yaşadım ve Beta HCG düşmedi taki kürtaj oldum. Şimdi yine kürtaj vs yaşamak zorunda kalırım diye üzülüyorum. Ayrıca hala progestan devam ediyor bıraksam vicdan azabı borakmasam korkuyorum bilmiyorum rabbim en hayırlısı ni bize nasip etsin. Sebebi ne olabilir onu düşünüyorum ve çok yıpratıcı bir şeyCanım çok üzüldüm, kimyasal bu çok belli, 2 güne tekrar kan versende bısey değişmez, artsada sağlıksız belli, yanlış anlama bni aynı seyleri yasadıgım için bukdar net konusabılıyorum, amacım senı uzmek değilinanki sağlıklı gebeliklerin betaları kafalarda soru işareti bırakmaksızın öyle bi artıyor ki. 2 günde 1 baktırdgın değerlerden anlamıştım ama bısey dıyemedim.Allah bilir dıyebıldım. Bnde 3 kımyasalımda da en fazla 50 betayı gordum ve son kımyasalda artık erkenden kan vermemeye yemin ettım ve bu gebelıgımde hiç kan vermedim. Olacakların önune kımse gecemıyor maalesef, mübarek günler dualarımızı bırakmayalım, saglıklı gebelik elbet bulacak senide. Artık herkes en az 2-3 kimyasal geçiriyor, okdar normalleştıkı bu ne oluyor bze boyle bılmıyorum.
Perşembe günü verecem canımTekrar ne zaman gideceksin canım kan vermeye
söylemiştim kuzum sana ateşin düşmemiş gününde gecmiş hamişsin diye azcık büyük sözü dinle sana test yaptırana kadarEkledim canımyumurtlama üzerinden 18 gün geçti güzel dualarınıza talibim ben de ediyorum hep siz
Var benceKızlar artış var mı sizce
Var tabiiKızlar artış var mı sizce
var canım maşallahKızlar artış var mı sizce
Var bence
Var tabii
Sağolun kızlar inşallah sağlıkla ilerler yaavar canım maşallah
İlerler inşallah hiç stres olma bize de bol bol dua et canımm hayırlı olsunSağolun kızlar inşallah sağlıkla ilerler yaa
Sağol canım benimİlerler inşallah hiç stres olma bize de bol bol dua et canımm hayırlı olsun