-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.041
İnşallah, burada bekleyen herkes inşallah.o zaman regl zamanınızı bekleyin kendinizi üzüp strese sokmaya gerek yok :) hayırlı haberler alırsınız inşallah
Sende ona deki ne kadar ekmek o kadar köfte,tamam artık umursamıyorum sen bılırsın de ve asslaaaaaa yanasma.bak bakalım nasıl gelıyor.bence adama fazla ılgı gosterıyosun.insanoglu ulasamadıgının delisidir şekerimhahahahaha eşim yumurta görünce bile yumurtlamam aklına geliyor öf be yeter diyornasıl etkilendiyse adamlar bizden daha hassaslaştılar sorma
Şımarıklık başka bişi değilhahahahaha eşim yumurta görünce bile yumurtlamam aklına geliyor öf be yeter diyornasıl etkilendiyse adamlar bizden daha hassaslaştılar sorma
İkimiz test days doctorTestin markası ne canım
Ayy inşallah vardırNe çok gebelik haberi alıyoruz ay maşallah
Biz geçen akşam tartıştık. Akşam kızlara diyorum ki çok sinirliyim yrn değerlendirme falan yapmayacağım diyen ben ertesi gün firdevs yöreoğlu gibi çıktım adamın karşısınaAhahahah cok komıkamaan şöyle düşünelim bence bu gunlerde yarın bır anı olarak kalacak hatırımızda ve güleceğiz yoksa ınsan gıcık oluyo kocalara kendımden bılıyorum ben inadım ama bir boğa burcu olarak,sinirlenirsem hiiç degerlendırmem emeklerım çöp olur bu aykı gıbı
O testi hiç bilmiyorum ama bi kan ver kuzu senİkimiz test days doctor
belli belirsiz bir siliklik var canım 2 gün içinde LH artıyor yine dene istersen.
Var bence hayırlı olsun kaset testte net pembe çizgi çıkmış inşallah sağlıkla devam eder
Gözün aydın canm gebelik var gibi duruyor baya belirgin çizgin
Maşallah canımtebrık ederım
var canım görünüyor gözün aydın sağlıkla gelsin bebeşin
Var canım hayırlı uğurlu olsun saglıkla gelsınregline kaç gun var hangı günler bırlıktelık oldu gun aşırımı? Bıze bıraz bılgı verırsen sevınırız habıde kaçıncı denemen soru yağmuruna tuttum
Var duruyor canım bat kaçıydı yumurtlama ne zamandı bi şey deneyecem dehayırlısıyla kanını ver bakalım
çok sevindim adına canım sağlıkla gelsin bence varTeşekkür ederim kızlar
iki teste de pek güvenim yok
yarın sabah bir de birgebeningünlüğü testi ile deneme yapayım
perşembe de kan veririm inşallah
şu anda 3+5 im eğer varsa
ilk gebeliğimde de 3+5te bu şekilde silik çizgi ile öğrenmiştim
aralık ayının ortasından sonra denemeye başladık ama yumurtlama falan hesaplarıma göre geçmişti
o zaman regl görmüştüm
ocak ayının 4ünde regl gördüm
bat 2 şubattı
Sağlıkla gelsin inşallah canımçok sevindim adına canım sağlıkla gelsin bence varyarın sabahta yap kesinleşsin
Benimde iki testim çok silik çıktı bel ağrım bar acaba varmıdırSağlıkla gelsin inşallah canım
çok üzüntü çektik, umarım yüzümüz güler hep birlikte
peşimden bütün sayfayı bekliyorum, bu ay bu sayfa hepimize uğur getirsin
Ben var gibi gördüm kuzu yrn sabah tekrarla veya ver kanını ve bu düşüncelerden kurtulBenimde iki testim çok silik çıktı bel ağrım bar acaba varmıdır
regl ağrısı gebelik belirtileri arasında canımBenimde iki testim çok silik çıktı bel ağrım bar acaba varmıdır
Adetine 4 gün kala yap canım 6 şubat degil mi senin batEvet canim yüksek ateş gebelik belirtisi
Kuzum var bunda gebelik sağlıkla tutunur inşallah
Bidaha olmadı canım ondan sonra
Daha devam etmedi kuzum bugün de ateşim 36.7 çıktı test yaptım ama erken mi yaptım naptım
Evet kuzum 6 sı umarım bekleyebilirimAdetine 4 gün kala yap canım 6 şubat degil mi senin bat
Bilirim beklemenin ne kadar zor oldugunu allhım daha fazla bekletmesin inşallah kuzumEvet kuzum 6 sı umarım bekleyebilirim
görünüyor gibi canm daha hem erken 2 gün sonra bir daha yap bakalmKızlar şu testte bişey görüyor musunuz ben biraz efekt yaptım dabata bir hafta var dayanamayıp yaptım valla
Yumurtlama ne zamandı canımKızlar şu testte bişey görüyor musunuz ben biraz efekt yaptım dabata bir hafta var dayanamayıp yaptım valla