- 4 Ocak 2024
- 343
- 90
- 23
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.021
Ayy bilemedim kiAy burda da var görünüyor batlar yumurtlamalar yazın bize kız
Testin markası ne canımAy gerçekten sinirlerim bozulduu. Üsttekiler gece yaptıklarım alttaki simdi
Çağımızın sorunu sanırım bu ya eskiden bu kadar olduğunu düşünmüyorum.Bnmde tam tersi canm esim ilk evlendiğimde itibaren tüp bebeğe gideriz diyordu ben istemiyordum şimdi baktm olmuyor kuzu kuzu tamm dedim artk
Ocak topiğinden hatırlıyorum seni canım inşallah bu sefer tutmuştur hemen kan vermek istemezsen yrnı bekle yarın tekrarla testi istersenAyy bilemedim kikan vermeye kokruyorum regl 1 ocak tı çatlama 19 ocakta gördüm
canım sen kan ver bence aklındaki soruları çözmüş olursun varsa çıkar zaten boşuna stres yapma kendineAy gerçekten sinirlerim bozulduu. Üsttekiler gece yaptıklarım alttaki simdi
Testler evet stres yapıyor malesef. Bizde de durum böyleydi de ben değişik bi şeyler deniyorum. Kıyafetler süslenmeler şimdilik bu iş görüyo tavsiye ederimsorma canım aramız bozulacak adam ilişkiden soğuyacak diye ödüm kopuyor o yüzden akışına bırakıyorum kullanmayacağım testleri saldım gitti ve gerçekten keyif alamadığımızı farkettim kısa sürüyor ve aşk dolu olmuyor cidden. vücudumuzun kimyası bozuluyor stres olunca da amaaaan karışık konular işte. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin.
Evet canim yüksek ateş gebelik belirtisi
Ben çok sabırlı bir insanımdır
bir de üzülmek istemiyorum ya
Yarın sabah burada buluşalım
Ben küçük bir yerde yaşıyorum ve sağlık ocağı hastane gibi yerlerde tanıdıklarım var
O yüzden kan tahlili vermek istemiyorum
Benim de ateşim birkaç gündür belirgin derecede
Hissediyorum
Hamilelik belirtileri arasında mı geçiyor bu canım
Kuzum var bunda gebelik sağlıkla tutunur inşallahkızlar selam daha önce days doctor testini kullanan oldumu ? Bunu simdi yaptım 4. Dk da çektim bu fotoğrafı silik bir çizgi görüyorum ama emin olamadım çünkü sabah ilk idrarla yaptığım testte bişey yoktu. 2. Foto şuanki hali en fazla 10 dk olmuştur
Bidaha olmadı canım ondan sonraİnşallah yerleşme kanamasıdırtakip et bakalım miktarı rengi süresi vs.
Daha devam etmedi kuzum bugün de ateşim 36.7 çıktı test yaptım ama erken mi yaptım naptımBu sefer yumurtlamadan dolayı felan mı oldu canım daha önceleri olmamıştı böyle bir şey sanki. Eger devam ederse doktora felan görün yara felan mı var acaba
o kadar salaş giyiniyorum ki anında anlar ne için yaptığımı hahaTestler evet stres yapıyor malesef. Bizde de durum böyleydi de ben değişik bi şeyler deniyorum. Kıyafetler süslenmeler şimdilik bu iş görüyo tavsiye ederim
erken gebelik testi yapsanız? belki silik çizgi görürdünüz?Ben bu ay çok ümitliydim, yumurtalık takip etmedim ama çok sık beraberlik yaşadık eşimle o yüzden ümitliydim. Regl 5 gün kaldı, sancı gibi bir şey var bugün, regl olacakmışım gibi akıntı hissediyorum, yüzümde de bi tane küçük sivilce görünce… kesin benim regl geliyor
Ayyy hamişşiinnnn sseennnKızlarrr günaydınnnn, bana görünen size de görünüyor mu
İlk dakikadan çıktıgözle daha belirgin telefonda o kadar belli olmuyor. Işığa falan tutmadan doğrudan görülebiliyor
Önce artımed erken gebelik testi yaptım gölge oluştu ışıkla falan belli oluyordu
Sonra one step normal gebelik testi vardı onu yaptım
Bunda direkt silik çizgi çıktı
Yaşında hiç bişi yok ben de 37 kuzumOldu bir kez kimyasalla sonuçlandı. O zamanda benim ateşim hiç düşmemişti. Ordan tahmin etmiştim pozitifti testim. Valla benim deneme zamanı çok uzunyaşım 35 bu son deneme senem. Dediğim gibi tüp bebekten devam etcem. Eşimi ikna çabalarım biraz zaman aldı benim
Kimyasal geçirdim kasımda ve baya etkilendim üzüldüm. Şimdi de aynısı olur mu Ya hiç çocuğum olmazsa moduna girdim bi. O yüzden erkenden test yapmak istemiyorum açıkçası bilemiyorum negatif görme korkusundan sanırımerken gebelik testi yapsanız? belki silik çizgi görürdünüz?
Bu erkeklerin spermleri çok hassas anacım. Hemen strese giriyolar hemen spermler ölüyo. Biz burda mucit olduk kürler belirtiler gün saymalar ama adamlar aman strese girmesinlero kadar salaş giyiniyorum ki anında anlar ne için yaptığımı hahabiraz zaman geçsin süslenip karşısına çıkarım iki cilve tamamdır bu iş ve asla çocuk konusunu yumurtlama konusunu ona açmayacağım unutsun gitsin birde böyle deneyelim bakalım
o zaman regl zamanınızı bekleyin kendinizi üzüp strese sokmaya gerek yok :) hayırlı haberler alırsınız inşallahKimyasal geçirdim kasımda ve baya etkilendim üzüldüm. Şimdi de aynısı olur mu Ya hiç çocuğum olmazsa moduna girdim bi. O yüzden erkenden test yapmak istemiyorum açıkçası bilemiyorum negatif görme korkusundan sanırımkafam allak bullak
hahahahaha eşim yumurta görünce bile yumurtlamam aklına geliyor öf be yeter diyorBu erkeklerin spermleri çok hassas anacım. Hemen strese giriyolar hemen spermler ölüyo. Biz burda mucit olduk kürler belirtiler gün saymalar ama adamlar aman strese girmesinleryalnız değilsin bacım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Dün ben sinir oldum eşime spermine ne olursa olsun yeter be deyip pik pik pik yazdım
Ne çok gebelik haberi alıyoruz ay maşallahEki Görüntüle 3378505 5 dk içinde çıktı
Ahahahah cok komıkBu erkeklerin spermleri çok hassas anacım. Hemen strese giriyolar hemen spermler ölüyo. Biz burda mucit olduk kürler belirtiler gün saymalar ama adamlar aman strese girmesinleryalnız değilsin bacım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Dün ben sinir oldum eşime spermine ne olursa olsun yeter be deyip pik pik pik yazdım
Aynen öyle yaşama şekli yediklerimiz hepsi etkenÇağımızın sorunu sanırım bu ya eskiden bu kadar olduğunu düşünmüyorum.