• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
İki ayrı doktor randevusunda kendi doktorunuz hariç başka hangi bölüme aldınız?bizim ikili taramayı radyoloji yaptı detaylı baktı ense kalınlığına falan sonucunada kendi doktorum baktı hem kan için hem radyoloji için ayrı para ödedik resmen saçma bir sistem yapmışlar
Ben daha ikili test yapmadım bugün bı tanıdık randevu ayarladi Ağustos un 7 sine perinatoloji bölümüne ordan sonra doktor gerek duyarsa kendi doktoruma giderim

Anesteziyle olacak şimdi hastanedeyim ilaçların etkisini bekliyoruz. 1 saati geçti
Canım korkma bende kurtaj oldum anestezi ile hiç bir şey hiss etmiyosun biraz yatip çıkıcaksın sadece hastanedeki hava insanı daraltıyor kendini kotu hiss ediyosun dusdugun durumdan dolayı. Canını sıkma çok guzel olucak her şey

kızlar bende iki gündür acayip bir reflü başladı, göğüs kafesime kadar yanıyor az bir şey yesem hemen mide yanması oluyor, aynı şikayet olup da ilaç kullanan var mı
Canım bendede reflu vardaha hamilelikten oncede vardi su iç hep sıksık. Yemek az az ye ve çok uzanma ki ağzına gelmesin

Kızlar moralim acayip bozuldu, işyerim Türkiye’den çekilme kararı almış, evden çalışıyordum. Maddi manevi çalışmak çok iyi geliyordu. Bu süreçte artık işte bulamam. Her şey tersine gidiyormuş gibi hissediyorum…

Kızlar moralim acayip bozuldu, işyerim Türkiye’den çekilme kararı almış, evden çalışıyordum. Maddi manevi çalışmak çok iyi geliyordu. Bu süreçte artık işte bulamam. Her şey tersine gidiyormuş gibi hissediyorum…
Bir kapı kapanır başka bir kapı açılır.. Benzer işlere hiç vakit kaybetmeden başvursan nereden ne çıkacağı hiç belli olmaz 🙏🏻🙏🏻
Aslında belki alakasız olacak ama şimdi biz yurtdışına yerleşmeyi kovalıyoruz hem kendimiz için hem de bebek için iyi olur diye, Türkiye’den çekiliyorsa yurtdışı ayağında çalışma imkanınız olur mu acaba eğer düşünürseniz yurtdışında yaşamayı gibi bir fırsat olabilir mi tam bilemiyorum tabi şirketi ama

Bir kapı kapanır başka bir kapı açılır.. Benzer işlere hiç vakit kaybetmeden başvursan nereden ne çıkacağı hiç belli olmaz 🙏🏻🙏🏻
Aslında belki alakasız olacak ama şimdi biz yurtdışına yerleşmeyi kovalıyoruz hem kendimiz için hem de bebek için iyi olur diye, Türkiye’den çekiliyorsa yurtdışı ayağında çalışma imkanınız olur mu acaba eğer düşünürseniz yurtdışında yaşamayı gibi bir fırsat olabilir mi tam bilemiyorum tabi şirketi ama
Hamile insan hele benim gibi çoğul gebelik yaşayan biri nasıl iş bulsun, lohusalığımı yaşayamadan iş arayışına gireceğim, ona ayrı üzülüyorum, iş bulabilir miyim bilmiyorum, ona ayrı üzülüyorum..

Hamile insan hele benim gibi çoğul gebelik yaşayan biri nasıl iş bulsun, lohusalığımı yaşayamadan iş arayışına gireceğim, ona ayrı üzülüyorum, iş bulabilir miyim bilmiyorum, ona ayrı üzülüyorum..
Yine aynı şartlarda evden çalışma imkanı olarak söyledim

Hangi ülke 😊 biz de istiyoruz ama hiç araştırmadık

Tazminat vereceklerdir bir süre destek olur, eğer vermeden çıkış yaparsa bana yazın ben size yol gösteririm hukuki olarak ne yapmak lazım 🙏🏻 işsizlik sigortasına da başvurun hemen. Herşeyde bir hayır vardır, daha güzel bir kapı açılır 🙏🏻

kızlar bende iki gündür acayip bir reflü başladı, göğüs kafesime kadar yanıyor az bir şey yesem hemen mide yanması oluyor, aynı şikayet olup da ilaç kullanan var mı
Bende son iki gündür baya kötüyüm çok fazla kustum dün akşamdan sabaha kadar uyudum mide yanmasından konuşamadım bile :/ prifemyn içiyorum normalde bugün bitmişti eşim prilam aldı diğerinden kalmamış sanırım :/ ama hâlâ yanıyor midem

Merhaba arkadaşlar normalde hesaplamaya göre Mart doğum olacak ama burda tecrübesi olanlara bişey sormak istiyorum ben 6+2 de kalp atışını duyamadık bugun gittim 7+2 olması gerek yine kalp atışını duyamadık, haftaya olmazsa kürtaj dedi bu durumu yaşayanlar var mı ileriki haftalarda duyan😢

Bebekler nasibiyle geliyor, gerçekten bu doğru, başka kapılar açılacaktır umutsuz olmayın
Merhaba arkadaşlar normalde hesaplamaya göre Mart doğum olacak ama burda tecrübesi olanlara bişey sormak istiyorum ben 6+2 de kalp atışını duyamadık bugun gittim 7+2 olması gerek yine kalp atışını duyamadık, haftaya olmazsa kürtaj dedi bu durumu yaşayanlar var mı ileriki haftalarda duyan😢
adete göre mi 7+2? Ultrason ölçümleri nasıl çıktı ilk ve ikinci kontrolde..kese düzgün gelişiyor mu bunlar önemli..geç yumurtlama olduysa herşey geriden geliyor ben yaşadım

Hangi ülke 😊 biz de istiyoruz ama hiç araştırmadık
Amerika vizesi randevuyu 1 sene sonraya veriyor orayı çok istiyorduk ama hem ambargolar hem de randevu sorunu sebebiyle Hollanda üzerinde iş bağlantıları kurmaya çalışacak eşim.. buradaki işi de biraz sallantıda yürümüyor aynı eforu yurtdışında sarfetse karşılığını alabilecek bakalım ben de araştırmalara başladım bir şekilde gitmeye çalışacağız inşallah olur

Henüz çok erken haftaya daha çok belli olur 🙏🏻 içinizi ferah tutun 8. Haftalarda kalp duyan çok kişi oldu

Tazminat vereceklerdir bir süre destek olur, eğer vermeden çıkış yaparsa bana yazın ben size yol gösteririm hukuki olarak ne yapmak lazım 🙏🏻 işsizlik sigortasına da başvurun hemen. Herşeyde bir hayır vardır, daha güzel bir kapı açılır 🙏🏻
İşsizlik sigortasını unutmuşum teşekkür ederim hatırlattığınız için, çıkış kodumuzu sorduk söylemediler henüz, ağustos sonu olacak çıkışımız. Bu yüzden beklemedeyim.

Aa canım noldu ne kürtajı? Kaçırdım sanırım o kısmı, haziran transfer grubunda birlikteydik seninle
Canım benim boş gebelik oldu maalesef kürtaj oldum bugün. Hala hastanede yatıyorum dinlenmeye aldılar. Bitti şükür 🙏🏼 Allah kimseye yaşatmasın kürtaj vs sağlıkla hamile kalıp sağlıkla doğurmak nasip olsun 🙏🏼

İşsizlik sigortasını unutmuşum teşekkür ederim hatırlattığınız için, çıkış kodumuzu sorduk söylemediler henüz, ağustos sonu olacak çıkışımız. Bu yüzden beklemedeyim.
İmza attıracakları her kağıda "ihtirazi kayıt" yazıp imzalayın. O demek olur ki: fazlaya dair haklarımı saklı tutuyorum. Her kağıdın bir kopyasını da siz alın. İmzalayıp versinler aynılarından birer suret de size.

Back
X