- 4 Ağustos 2022
- 5.333
- 2.607
- 103
Tek uyku da bende o aralığı tutturamıyorum çok ters oluyor saat 3 ten sonra uyuyunca da gece 11 e kadar uyumuyor, bazen hala 2 uyku yapıyorGünde tek uyku yapanlar saat kaçta uyuyor oğlum şuan yeni uyudu saat 2. Uyutmak için zorlamadım denedim uyumadı bende saldım yere dolandı durdu en son uyudu yanıma yatırdım ben şuan bunları yazarken o arada uyudu. Gündüz uykularımız fena değil bizim tabi yine yanında yatmam gerekiyor yoksa uyanıyor ama gece uyumadığı için gündüz uyuyor o bile yine baya az. Şimdi 2 saate yakın uyur diye düşünüyorum sabah 9da uyandı 5 saattir uyanık ve çok yoruldu akşam bir daha uyutmicam. Böyle tek uyku yaptığında yani gündüz az uyuduğunda gece yine uzun uyumuyor çünkü akşam daha erken uykusu geliyor erken yatıyor gecenin bir vakti kalkıp oturmak istiyor.
Zaten şu saatleri tutturmak aşırı zor eskisi kadar plan programlı değilim artık oğluma ayak uyduruyorum esnettim baya hala çok sık uyanıyor ama biraz ağlaması azaltı yürümeye başlasakar belki daha çok yorulup daha rahat uyuyacaklar hala beklemedeymbenimki ayakta bile durmuyor ellerini bırakmadan daha oturuyor yere korkudanTek uyku da bende o aralığı tutturamıyorum çok ters oluyor saat 3 ten sonra uyuyunca da gece 11 e kadar uyumuyor, bazen hala 2 uyku yapıyor
Benimki duruyor dün 4 5 adım yürüdü bugün onu da yapmıyor düşünce hemen korkuyorlar sanırım, benim yürüyünce de uykusunu iyi uyuyacağına dair inancım kalmadıZaten şu saatleri tutturmak aşırı zor eskisi kadar plan programlı değilim artık oğluma ayak uyduruyorum esnettim baya hala çok sık uyanıyor ama biraz ağlaması azaltı yürümeye başlasakar belki daha çok yorulup daha rahat uyuyacaklar hala beklemedeymbenimki ayakta bile durmuyor ellerini bırakmadan daha oturuyor yere korkudan
Merhaba; meme reddi, huysuzluğu vb. belki hastalıktan da olabilir. Göğüs ucu yara olduysa dokusu farklı geldiği için de emmek istemiyor olabilir. Ben gece uyanmasının emmek için olduğunu sanmıyorum. Ya diştir ya da belki dediğiniz gibi hasta olacaktır. Burnu falan tıkandıysa rahat nefes alamıyordur belki. Bulaştıktan sonra belirli bir kuluçka süresi olabilir, bu sebeple üzgünüm ama maalesef hastalanıyor olabilirKızlar 4 gün önce doğum günümüzdü ve bir kaç hasta kişi vardı, ona rağmen düşüncesizce çocuğumu öptüler şimdi hırıltılı öksürük başladı 4 gün önce bulaşmış olabilir miMurphyy sizin mesleğiniz olduğu için siz daha iyi bilirsiniz bu öksürük hırıltı 4 gün önce ki bulaşmadan kaynaklı olabilir mi yoksa farklı bişeyden mi hasta oldu acaba normalde o an bulaşmış olsa hemen belli olmaz mıydı
Evet belki de red sebebi hastalık kaynaklıydı bilmiyorum, hırıltılı öksürüyor bulaşmış olabilir umarım ilerlemez, ilerlememesi için ne yapabilirimMerhaba; meme reddi, huysuzluğu vb. belki hastalıktan da olabilir. Göğüs ucu yara olduysa dokusu farklı geldiği için de emmek istemiyor olabilir. Ben gece uyanmasının emmek için olduğunu sanmıyorum. Ya diştir ya da belki dediğiniz gibi hasta olacaktır. Burnu falan tıkandıysa rahat nefes alamıyordur belki. Bulaştıktan sonra belirli bir kuluçka süresi olabilir, bu sebeple üzgünüm ama maalesef hastalanıyor olabilir
Bulaşmış olabilir. Hastalıkların kuluçka süresi oluyor bulaşır bulaşmaz hemen belirti olmuyor. Öksürük ve hırıltıya ateş kusma ishal eşlik ederse doktora gitmek gerekiyor. Burun tıkanıklığı varsa yıkayıp aspiratörle çekmek gerekiyor. Evde nebülizatör varsa içine serum suyu koyup buhar verebilirsin. Doktorun numarası varsa danış ona istersen.Kızlar 4 gün önce doğum günümüzdü ve bir kaç hasta kişi vardı, ona rağmen düşüncesizce çocuğumu öptüler şimdi hırıltılı öksürük başladı 4 gün önce bulaşmış olabilir miMurphyy sizin mesleğiniz olduğu için siz daha iyi bilirsiniz bu öksürük hırıltı 4 gün önce ki bulaşmadan kaynaklı olabilir mi yoksa farklı bişeyden mi hasta oldu acaba normalde o an bulaşmış olsa hemen belli olmaz mıydı
Huckleberry diye bir progam var Ingilizce biliyorsaniz bir bakin. Girdiginiz uyku saatlerine göre ortalama uyku araliklarinizi buluyor. Bilgi girdikce daha kesin tahminler yapiyor. Size uyku saatlerini hatirlatiyor. Ilk 14 gun ücretsizTek uyku da bende o aralığı tutturamıyorum çok ters oluyor saat 3 ten sonra uyuyunca da gece 11 e kadar uyumuyor, bazen hala 2 uyku yapıyor
Çok sağol canımBulaşmış olabilir. Hastalıkların kuluçka süresi oluyor bulaşır bulaşmaz hemen belirti olmuyor. Öksürük ve hırıltıya ateş kusma ishal eşlik ederse doktora gitmek gerekiyor. Burun tıkanıklığı varsa yıkayıp aspiratörle çekmek gerekiyor. Evde nebülizatör varsa içine serum suyu koyup buhar verebilirsin. Doktorun numarası varsa danış ona istersen.
Canım dört beş gün önce burda aynı şeyi yazmıştım.Murphy’e sormuştum hatta.Bebegim influenza Suan hasta ne yazık ki.Hasta hasta gelmişler bir de bebeğimi öptürdü çocuğuna.Olur mu olmaz mı derken olduKızlar 4 gün önce doğum günümüzdü ve bir kaç hasta kişi vardı, ona rağmen düşüncesizce çocuğumu öptüler şimdi hırıltılı öksürük başladı 4 gün önce bulaşmış olabilir miMurphyy sizin mesleğiniz olduğu için siz daha iyi bilirsiniz bu öksürük hırıltı 4 gün önce ki bulaşmadan kaynaklı olabilir mi yoksa farklı bişeyden mi hasta oldu acaba normalde o an bulaşmış olsa hemen belli olmaz mıydı
Of kıyamam geçmiş olsunCanım dört beş gün önce burda aynı şeyi yazmıştım.Murphy’e sormuştum hatta.Bebegim influenza Suan hasta ne yazık ki.Hasta hasta gelmişler bir de bebeğimi öptürdü çocuğuna.Olur mu olmaz mı derken oldu
İnşallah sizinki hasta olmasınOf kıyamam geçmiş olsunnasıl belirti verdi nasıl başladı yani
Tezgah önüne geçtiğimi görmesin paçama sarılıp kucağına al diyor gerçi genel olarak devamlı kucak istiyor yenidoğan zamanı bile bu kadar kucakta taşımadım herhalde.Kızlar size de bacak sarılması, kucağa almak için uzanma, hiç ayrılmak istememe gibi şeyler geldi mi 1 yaş güncellemesi olarak? (Benim kızım 14 Şubat doğumlu, daha var doğum gününe bu arada).
Meme ucuna pekmez sur canım .. bı arkadasimin çocuğu memeye öyle geri donmustuŞuanda memeyi emmediği için uyuyamıyor 6 kere uyandı verdim almadıkafasını arkaya atıp ağlıyor asla ağzına almıyor, geri döndürmek için nasıl bir yol izlemem lazım acaba her uyanmaya emzirmeyi deneyim mi yoksa unutması için biraz bekleyim mi sizce
Bizimki de öyle. Bi yürümeye başlasa sanırım rahatlayacağız. Arka arkaya 10-15 adım atmaya başladı, ayakta da duruyor ama tutunup gitmek daha kolay geliyor kendisine.Tezgah önüne geçtiğimi görmesin paçama sarılıp kucağına al diyor gerçi genel olarak devamlı kucak istiyor yenidoğan zamanı bile bu kadar kucakta taşımadım herhalde.
Kendimizi biraz avutalımBenimki duruyor dün 4 5 adım yürüdü bugün onu da yapmıyor düşünce hemen korkuyorlar sanırım, benim yürüyünce de uykusunu iyi uyuyacağına dair inancım kalmadı
Ay aybı benimki o tezgahta ne var bilmiyorum paçama yapılıyor öyle asılıyor ki donumu indirecek yere yapışacak neredeyseTezgah önüne geçtiğimi görmesin paçama sarılıp kucağına al diyor gerçi genel olarak devamlı kucak istiyor yenidoğan zamanı bile bu kadar kucakta taşımadım herhalde.
İşte bu yüzden çok kalabalık şeyleri sevmiyorum ya avm ye gitmek gibi değil bu aynı evde ya da aynı mekanda fark etmez toplanınca illaki.biri çocuğu kucağına alıyor öpüyor normalde bile kimse çocuğumu öpsün istemem çok tiksiniyorum kendim bile sevmem başkasını öpmeyi falanKızlar 4 gün önce doğum günümüzdü ve bir kaç hasta kişi vardı, ona rağmen düşüncesizce çocuğumu öptüler şimdi hırıltılı öksürük başladı 4 gün önce bulaşmış olabilir miMurphyy sizin mesleğiniz olduğu için siz daha iyi bilirsiniz bu öksürük hırıltı 4 gün önce ki bulaşmadan kaynaklı olabilir mi yoksa farklı bişeyden mi hasta oldu acaba normalde o an bulaşmış olsa hemen belli olmaz mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?