2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar oğlumun doğum gününü dışarıda kutlayacağız 20-25kişi davet ettik sizce bu elbise uygun mu ben emin olamadım

Kızlar bugünkü oyun grubu 0-12 aylık bebekler içindi. Benim kızım gibi başka bi bebek de vardı geri kalan hep 2-8 ay arası. O kadar küçüklerdi ki kızım çok büyümüş göründü gözüme. Başka bebek görmediğim için bundan önce hep yenidoğan gibi geliyordu. Kocaman olmuşlar valla

Merhaba oyun grubu ay aralığı epey minikmiş neler yaptınız bizim katıldığımız oyun grubu 12-18 aydı en küçük bizdik ve kızımı oyalamak çok zor oldu

Merhaba oyun grubu ay aralığı epey minikmiş neler yaptınız bizim katıldığımız oyun grubu 12-18 aydı en küçük bizdik ve kızımı oyalamak çok zor oldu
Çok küçükler tummy time yaptılar ortada, biz oyun salonunda takıldık daha çok. Oyuncak kasa vardı mesela bayıldı kızım bugün. Legolarla oynadık, kaydıraktan kaydı, çok büyük bir tren seti vardı onunla oynadı. Özellikle bi etkinlik yaptırılmıyor, daha önce yazmıştım bu açık kreş gibi. Herkes çocuğuyla ve ortak oyuncaklarla takılıyor.

Sondan geriye okuduğum için az önce okudum yazdıklarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…