2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Erkek annelerine sorum olacak oğlum sünnet oldu 1 ay olacak o beyaz kabuk gibi şeyler hala var normal mı birde pipisi çok içine giriyor yok gibi duruyor büyüdükçe düzelir dediler ama kafama takıldı bir daha bir ürolojiye gitmek istiyorum

Önce de içe girmiş gibimiydi pipisi . Biz de beyaz dediğin şeyler geçti ama 1 ayı buldumu tam hatırlamıyorum. Krem ve kantoron yağı sürüyordum düzenli

Önce de içe girmiş gibimiydi pipisi . Biz de beyaz dediğin şeyler geçti ama 1 ayı buldumu tam hatırlamıyorum. Krem ve kantoron yağı sürüyordum düzenli
Kremi 1 hafta kadar kullandım bıraktım doktor iyi gidiyor dedi ondan dahs sürmedim ama sürmek mi gerekiyordu acaba, önceden de biraz içeri giriyordu küçülüyordu daha doğrusu şimdi sünnetli kısım içeri giriyor elimle düzeltiyorum kendisi çekiyor geri acaba korkudan mı yapıyor anlamadım ki

Canım ben 3 ayda yaptırdım hatırlamıyorum ama sonradan sonradan geçiyor düzeliyor merak etme benimki de tombik bir bebek olduğu için pipi hafif içeri giriyor hafif dokununca çıkıyor zaten doktor zayıflayınca büyüyünce düzelir dedi gayet güzel yapılmış sünneti dedi o yüzden artık düşünmüyorum için rahatlayacaksa bence de git göster

Kilodan oluyormuş bazende evet ama benimki kiloluda değil 10 kilo bile yoktur şuan ama bir gidicem aklıma takıldı çünkü

Beyaz kabuk meselesini hatırlamıyorum ama evet içine giriyor bizimde bi üroloğa bide cerraha gösterdim normal dedi

Beyaz kabuk meselesini hatırlamıyorum ama evet içine giriyor bizimde bi üroloğa bide cerraha gösterdim normal dedi
Ay içim biraz rahatladı kv korkuttu biraz bunun yumurtalıkları yukarı kaymış galan abuk subuk şeyler dedi annemde fazla mı kestiler dedi herkes bişey deyince bende korkmuştum

Ay içim biraz rahatladı kv korkuttu biraz bunun yumurtalıkları yukarı kaymış galan abuk subuk şeyler dedi annemde fazla mı kestiler dedi herkes bişey deyince bende korkmuştum
İçin rahat edecekse yine göster tabi ama bende öyle korkmuştum bi sıkıntı mı var diye 2 kişiye götürdün normal dediler işte halada gömülüyor öyle içine doğru

İçin rahat edecekse yine göster tabi ama bende öyle korkmuştum bi sıkıntı mı var diye 2 kişiye götürdün normal dediler işte halada gömülüyor öyle içine doğru
Nasipse gidicem yine bizim böbrek taşından dolayı hastaneye gide gele çocuk gider gitmez krize giriyo hem ameliyat hem sünnet olunca biraz ara vermek istedim benim bile içim tuhaf oluyor hastaneye gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…