- 4 Ağustos 2022
- 4.798
- 2.363
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #70.921
Bugün de gitmezse git canım. Belki de lahana aşırı gaz yaptı zorlanıyor diye kusuyorDaha ilk uykusuna yatıracağım hala midesi bulanıyor galiba gaz çıkarıyor kusacak gibi kusamıyor ağlıyor hiç böyke yapmazdı inşallah düzelir yoksa doktora gidicem
Gelmiş geçmiş olsun Allah beterinden korusun kötü bir gün olmuş senin içinÖyle cidden nikahtan dönüşte de kaza yaptık arabada vurdular arkadan tutanak galan derken iyiki oğlum yanımda değildi dedim bir geldim eve hasta oldu ne desem bişeu çıkıyor
Oda olabilir baharat falanda vardı yüksek ihtimalleBugün de gitmezse git canım. Belki de lahana aşırı gaz yaptı zorlanıyor diye kusuyor
Teşekkürmederim öyle oldu ciddenGelmiş geçmiş olsun Allah beterinden korusun kötü bir gün olmuş senin için
Çocuğa göre zamanla şekillendiririz inşallahBana da çok geliyor bu kadar verirsem emzirmemem gerekir zaten emmez de. Bir de ara öğün diye birşey olmaz bebekte demişti hepsi öğün sayılıyor demişti benim doktorumInstagram anneleri moral bozuyor dedim, bakma onlara saçmalık dedi
Zaten sabah öğle akşam yese acıkmaz ya bi gece yatarken ister herhalde. Bizimki öyle uyuyacağı zaman emiyor geneldeValla ben emzirebilseydim eğer, hiç bu kadar uğraşmazdim çünkü en güzel besin kaynağı anne sütü zaten. Yani takılmazdim öğün vs ama mama kullandığımız için biz 3. Aydan itibaren o yüzden doktorumuz ek gidaya 5. Ayda başlattı bize, ne yese mamadan iyidir diye düşünüyorum ben açıkçası
Benimki de kaçta yatarsa yatsın aynı saatlerde kalkıyor o yüzden ne kadar erken yatarsa yatırıyorumBizde bayadır 6 6.30uyku saatini değiştirsem de yine 6 6.30 da kalkıyor
Bu milletin çocuklara yedirme sevdası gerçekten hayret bir şeyDaha ilk uykusuna yatıracağım hala midesi bulanıyor galiba gaz çıkarıyor kusacak gibi kusamıyor ağlıyor hiç böyke yapmazdı inşallah düzelir yoksa doktora gidicem
Benimki yemek yiyen bitisinş görünce ağlıyor yüksek ihtimalle yemej yerken yanlarına aldılar buda ağlayınca verdikçe verdi bana da söylemedi çünkü ben yedirikmesini istemiyorum uzun zamandır burda değillerdi köydelerdi daha yeni geldiler çocuğun huyunu suyunu bilmiyorlar dahaBu milletin çocuklara yedirme sevdası gerçekten hayret bir şey
İnşallah bir sıkıntı yaşanmaz bir daha bebişte iyi olurBenimki yemek yiyen bitisinş görünce ağlıyor yüksek ihtimalle yemej yerken yanlarına aldılar buda ağlayınca verdikçe verdi bana da söylemedi çünkü ben yedirikmesini istemiyorum uzun zamandır burda değillerdi köydelerdi daha yeni geldiler çocuğun huyunu suyunu bilmiyorlar daha
Dün akşama göre daha iyi ama keyfi hiç yok bugün baya da gazi var sürekli hıçkırık tutuyorÇok geçmiş olsun canım olacak olan oluyor işte Allah beterinden korusun inşallah daha iyi olmuştur bebişim saate kadar M meraklibirkisi
Kıyamam lahana yaramamış demek bi daha kustu mu pekiDün akşama göre daha iyi ama keyfi hiç yok bugün baya da gazi var sürekli hıçkırık tutuyor
Gıdecek bırılerınız var benım tek basımaBu durum bende de var tek başıma bakmak çok zor oluyor. Anneme gidiyorum yada annem geliyor. Eşim annem ben dönüşümlü anca oyalayabiliyoruz . Tek olduğum zamanlar inanılmaz yorucu oluyor
Bızımde öyle sureklı tıkanıklık kan sanıcları cıkmıs alerjı ile ılgılı olanlar sıkıntılıGeçmiş olsun canım benimki de öyle burun temizlemek bir kaos resmen çok ağlıyor
Hadi yaa geçmiş olsun canım çok zor alerji durumları, senin abisi var en azından göz kulak olur bnm de kimsem yok tek başınayimBızımde öyle sureklı tıkanıklık kan sanıcları cıkmıs alerjı ile ılgılı olanlar sıkıntılı
Bugün kusmadı daha sabahta baya gazı vardı üstten çıkaranadı sonra kaka yapınca geçti sanırımKıyamam lahana yaramamış demek bi daha kustu mu peki
Çok zor tek. Belki efecik yaramaz değildirGıdecek bırılerınız var benım tek basıma
Neyi varmış ne alerjisiBızımde öyle sureklı tıkanıklık kan sanıcları cıkmıs alerjı ile ılgılı olanlar sıkıntılı
İnşallah iyi olur canımBugün kusmadı daha sabahta baya gazı vardı üstten çıkaranadı sonra kaka yapınca geçti sanırım