- 17 Nisan 2023
- 2.138
- 1.619
- 53
- 31
Yani park yatak ana kucağı , bebek arabası ,calpol, aspiratör,şampuan , havlu ,bütün pişik kremleri ,nemlendirici krem ,bütün zıbınları vs vsKızlar sizlerden fikir almak istiyorum bebeğimle ilk defa 14 saatlik bir yola gideceğiz yaklaşık bir hafta kalacağız giderken neler almam lazım ilk defa böyle bir yolculuk olacak. Ege tarafına gideceğiz büyük ihtimal denize de gireriz çocuk için ne alacağımı bilmiyorum
Ay galiba bende tüm evi götürürüm bende EylülBizde eylülde gideceğiz tüm evi götürmeyi planlıyorum ben
Ben bi armutla bide seftaliyle verdim severek yedi. Elma yerine daha tatlı bi meyve ile dene bide. Ayrıca bende 1 tatlı kasigiyla yapiyorum ama göz karari suyla 1cb çok değil mi yaKızlar yulaf ununa su ekleyip içine elma koyup pişirdim mama gibi yaptım kaşık maması gibi yani oğlum sevmedi ya 1 tatlı kaşığı yulaf unu 1 çay bardağı su koydum
E bebekten almıştım beyaz bi termos bi kere anneme giderken yanıma çorba aldımKızlar dışarıda hiç ek gıda verdiniz mi mama termosu lazım olacak artık alan kullanan var mı aramızda
Valla ya suyu az geldi ya da unu çok koydum baya katı oldu ya da öyle mi olıyor seninde çok hoşuma gitmedi bende zorlamadım bir dahakine unu az koyucam evet şeftali falan daha iyi olur böyle çok yavan geldiBen bi armutla bide seftaliyle verdim severek yedi. Elma yerine daha tatlı bi meyve ile dene bide. Ayrıca bende 1 tatlı kasigiyla yapiyorum ama göz karari suyla 1cb çok değil mi ya
Nasıl peki memnun musun şu ebebektw gri bar baya güzel yorum almış çelik mama termosu onu alayım dedimE bebekten almıştım beyaz bi termos bi kere anneme giderken yanıma çorba aldım
Şeftalide armutta çok suluydu belki ondan katı gelmemistir banaValla ya suyu az geldi ya da unu çok koydum baya katı oldu ya da öyle mi olıyor seninde çok hoşuma gitmedi bende zorlamadım bir dahakine unu az koyucam evet şeftali falan daha iyi olur böyle çok yavan geldi
Evet o da güzel duruyor ben pek deneyimleyemedim bi kere kullandım sıcak soğuk tutma olayını tam anlamadımNasıl peki memnun musun şu ebebektw gri bar baya güzel yorum almış çelik mama termosu onu alayım dedim
Ay kızlar aynen ya biz fe iki üç gün bi deneme amaçlı annemi de götürüp tatil yapacağız.Termos lazım mı sizce otele giderken bişeyler yapacak mısınız nasıl yapacağız ordaKızlar dışarıda hiç ek gıda verdiniz mi mama termosu lazım olacak artık alan kullanan var mı aramızda
Ben de ilk ebebektekini gördüm daha sonra çift katlı mı alsam ki dedim yoğurt falan koymak için bilemedimNasıl peki memnun musun şu ebebektw gri bar baya güzel yorum almış çelik mama termosu onu alayım dedim
Canım mayo alacak mısın bebeğe alacaksan uzun kol mu kısa kol mu almayı düşünüyorsunE bebekten almıştım beyaz bi termos bi kere anneme giderken yanıma çorba aldım
Benim bebik erkekCanım mayo alacak mısın bebeğe alacaksan uzun kol mu kısa kol mu almayı düşünüyorsun
Valla benimki de öyle oldu anlamadımKızlar ya ben filenin probiyotik mayasıyla yoğurt mayaladım ama sünüyo yoğurt hemde sulu neden acaba zaten normaldede beceremem
Yok kız kız olsun erkek olsun kısa kollu uzun kollu mayolar var teendyolda ben de bulamadım civilde falanBenim bebik erkekve erkek için mayo geçen lcw de bulamadım civil de felan da yoktu galiba bu erkek bebekler mayo bezle girsin yeter diyorlar
Bır ölçek 30 cc şu cici bebe meyve puresı karıstıyorumKaşık mamasını nasıl hazırlıyorsunuz
Trendyol dan bakayım o zamanYok kız kız olsun erkek olsun kısa kollu uzun kollu mayolar var teendyolda ben de bulamadım civilde falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?