- 19 Mayıs 2024
- 2.059
- 1.342
- 48
Valla bilmiyorum ama bugün aldım yulaf unu bende ama fitil il3 yaptı artık öyle un mun kurtarmaz bunu 8 gün oldu öyle de kokuyor kiOy kıyamam benimkide 3 gündür yapmıyor yulaf unu kabızlığa iyi geliyor demişlerdi doğru mu acaba
Fitili doktor mu verdiValla bilmiyorum ama bugün aldım yulaf unu bende ama fitil il3 yaptı artık öyle un mun kurtarmaz bunu 8 gün oldu öyle de kokuyor ki
Aynen doktor yazdıFitili doktor mu verdi
Ben yedırıyorum canım cıvı bebe meyve kasık maması bırlesyırıuorumKızlar sizler kaşık maması gibi şeyler yediriyor musunuz gün içinde ya da gece
Ay ben bu kaşık mamasının ayarını mı tutturamadım cıvık gibi bebeğin midesi bulandı hiç sevmediAkşam 7 de veriyorum dedi uyumadan önce uzun uykulara öyle geçti istersen sonra alışınca vermezsin dedi
Vaktinden doğan bebeler için de geçerli mi uygulama acaba bazı uygulamalar sadece doğduğu haftaya göre hesaplıyoThe Wonder Weeks diye bir uygulama var onu kullanıyorum tek seferlik bi ücret ödüyorsunuz 120tl gibi biseydi sanırım bebeğin doğumuna göre atak haftaları (sıçramalar)gelişimi, becerileri vs hakkında bilgi veriyor
Kaşık mamasını nasıl hazırlıyorsunuzBen yedırıyorum canım cıvı bebe meyve kasık maması bırlesyırıuorum
Benim cevap vermeme gerek var mı bilmiyorum amaKızlar bebeği tek seferde gece uykusuna geçen var mı? Ben gece uykusuna geçirmek için uyuttuğumda yerine koyuyorum uyanıyor böyle döngü 4 5 kere tekrar ediyor uyutuyorum koyuyorum ya hemen uyanıyor ya 5 10 dk sonra abartısız 4 5 kere bu şekilde oluyor. Sizde nasıl
Bende 9 dan beri uğraşıyorum uyuyor yerine koyuyorum uyanır tekrar tekrar aynı şey. 5. Uyutmaya geçtim şimdiBenim cevap vermeme gerek var mı bilmiyorum ama2 saat kadar bu döngü devam ediyor sonra sabaha kadar da 2 saatte bir kalkıyor zaten
Valla ben hala aynıyim değişen bişey yok sizin yine 2 saatte 1 mis benim yatim saatte 1 Max 1 saatte 1 kalkiyoBende 9 dan beri uğraşıyorum uyuyor yerine koyuyorum uyanır tekrar tekrar aynı şey. 5. Uyutmaya geçtim şimdi
Bnm daha gelmedi canim gelsin hafif köyü yaparım benAy ben bu kaşık mamasının ayarını mı tutturamadım cıvık gibi bebeğin midesi bulandı hiç sevmedi
Bende sipariş verdim bugün gelir gelmez denicem sen de dene canım zaten veriyormuşsunBen atıştırmalık kısmına kesinlikle karşıyım cips bisküvi şeker vs gibi ama bazen zor durumda kalınca kavanoz meyveli olanlardan yediriyorum. Bu dediğini de akşam deneyeceğim çocuk güzel uyursa kendisi de huzurlu mutlu olur benimki biraz ağlak o yüzden alıp deneyeceğim size de söylerim
Aynen artık herşeye hazırım yeterki uyusunBir cazip geldi dimi ya uyursa diyeinşallah fayda eder ya cidden zaten gece uykuları düzene girse Her şey daha güzel olacak
Evet canım direkt olarak arkadaşımın attığını aldım denicemBen bunu denemedim ama geçen ay kpss'ye gireceğim zaman anneme çocuğu bıraktım hipp meyveli ve tahıllı aldım annem yedirsin diye. Bu senin dediğin sadece tahıllı olan galiba
Üzerindeki tarife göre sulu oluyo az yaBnm daha gelmedi canim gelsin hafif köyü yaparım ben
Su kaşık mamayı nasıl yapacağımızı bilen biri yazsa ya kızlarBende sipariş verdim bugün gelir gelmez denicem sen de dene canım zaten veriyormuşsun
Neden diğer çocuklar gibi değillerBende 9 dan beri uğraşıyorum uyuyor yerine koyuyorum uyanır tekrar tekrar aynı şey. 5. Uyutmaya geçtim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?