- 4 Ağustos 2022
- 5.246
- 2.573
- 103
Benimki de şiş ve kalın. Bide hala rengi düzelmedi kıpkırmızı. Doktor krem vermişti kullan diye nerdeyse hiç kullanmadımKızlar ben sezeryan oldum dikiş yerlerimde kabarıklıklar vsr hala elleyince elime geliyor yani bu geçecek mi yoksa hep böyke şiş gibi mi kalacak
Bence çorba olur yaKızlar yoğurdum tutmamışsüt tadı geliyor ve katı olmamış.. dökmek de istemiyorum nasıl değerlendirebilirim yoğurt çorbası felan yapılır mı acaba bundan
Çorba olur canım.Kızlar yoğurdum tutmamışsüt tadı geliyor ve katı olmamış.. dökmek de istemiyorum nasıl değerlendirebilirim yoğurt çorbası felan yapılır mı acaba bundan
Bence çorba olur ya
Yapayım o zaman ilk defa böyle oldu tadı süt gibi yinede çocuğun meyvesine kattımÇorba olur canım.
Bende öoğu yer kabarık biraz bastırınca acıyor arada kaşınıyır kaşıyamıyorumdaBende de kesiğin bir kısmı kabarık bi kısmında yok yani dümdüz elleyince. İnternetten bakayım demistim bisey bulamadım doktorumada yazmadım aradan cok zaman gecince.
Ay ben hiç almadım Bile kremi kaldı öyle evet benimde kıpkırmızı inşallah düzelir artık yaBenimki de şiş ve kalın. Bide hala rengi düzelmedi kıpkırmızı. Doktor krem vermişti kullan diye nerdeyse hiç kullanmadım
Aslında fırına koyup tekrar yapıyorlar ama nasıl olur bilemem hiç denemedimKızlar yoğurdum tutmamışsüt tadı geliyor ve katı olmamış.. dökmek de istemiyorum nasıl değerlendirebilirim yoğurt çorbası felan yapılır mı acaba bundan
Ben fırında bekletip sonra dolaba koydum olmamış. Nasıl tekrar yapılıyor canım söyle tekrar deneyimAslında fırına koyup tekrar yapıyorlar ama nasıl olur bilemem hiç denemedim
Hangisini aldın canım neyle karıştırıyorsunBebe bisküvisi sevmeyen bebek mı olur yayemiyor
Bende denemedim de öyle bir video görmüştüm kadının yoğurdu tutmamış tekrar fırına atmış sıcaktı ama sanırım fırın çalıştırmış biraz sonra buzdolabına atıyor olmuştu ne kadar doğru bilemem artıkBen fırında bekletip sonra dolaba koydum olmamış. Nasıl tekrar yapılıyor canım söyle tekrar deneyim
Sen söyleyince baktım aynen öyle bişey varmış deneyim birBende denemedim de öyle bir video görmüştüm kadının yoğurdu tutmamış tekrar fırına atmış sıcaktı ama sanırım fırın çalıştırmış biraz sonra buzdolabına atıyor olmuştu ne kadar doğru bilemem artık
İnşallah olurda ziyan olmazzzSen söyleyince baktım aynen öyle bişey varmış deneyim bir
İnşallah canım ya sağol söylediğin içinİnşallah olurda ziyan olmazzz
Hunnap kuzum yumurta sarısı labne falan onla karıştırdım çok da güzel tadı yemedi. Sen ne aldınHangisini aldın canım neyle karıştırıyorsun
Ben tutmadığı zaman bazen 1 saat 80 derecede fırında bekletiyorum sonra kapağını yarı açıp 3 4 saat kadar öyle bekletip dolaba koyuyorum 1 günde öyle bekliyor tutmuş oluyorBence çorba olur ya
Og natural zeytinyağlı ve keçiboynuzlu 2 tane aldımHunnap kuzum yumurta sarısı labne falan onla karıştırdım çok da güzel tadı yemedi. Sen ne aldın
R Rainbow12 ben og natural den zeytinyağlı bebe bisküvisi aldım paket bitmek üzere tadı çok güzel.Bebe bisküvisi sevmeyen bebek mı olur yayemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?