- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- 208
Maalesef bende de varYa benim tahammül seviyem aşırı düştü. Çok çabuk sinirleniyorum. Çocuğuma yansıtmamaya çalışıyorum ama hissediyor bazen. Çok yoruldum. Beniö gibi olan var mı yoksa bende mi bir sıkıntı var?
Aynen her çocuğun aynı sürede çıkmazBelki benimkinin yavaştir bilmiyorum ki
O zaman sıkılıyordur evde belki de. Benim bebeğim normalde gezmeyi severdi dışarda da ağlıyor 1 haftadır net diş belirtisi veriyor.Kızlar beş karış suratla ağlayıp mızlayan bebeğim dışarı çıkınca mutluluk saçıyor.Doktora gittim hasta mı acaba diye atak haftası olabileceğini söyledi hiçbir şeyi yok diş belirtisi de yok henüz dedi
İnan aynıyız yani deneye yanıla buluyoruz bı yöntemler, duygu islerj bende çok karışık ilerlerAynen benimkinde öyle ben gerginsemoda büyün gün ağlıyor hep mutlu olmaya çalışıyorum kafamı boşaltmaya çalışıyorum işte olduğu kadar
Normal zamanında doğsaydı atak haftasıymış gerçekten suanO zaman sıkılıyordur evde belki de. Benim bebeğim normalde gezmeyi severdi dışarda da ağlıyor 1 haftadır net diş belirtisi veriyor.
Beklenen doğuma göre benimki daha girmedi normal doğum tarihine göre atak haftası şuan niyeyse bana saçma geliyor bu beklenen tarih ya sonuç olarak doğdu bu çocukNormal zamanında doğsaydı atak haftasıymış gerçekten suan
Bakla nedenKızlar doktorumuz pişmiş domates verebilirsin dedi dokunmazsa pişmemiş de verebilirsin sonra dedi beyaz yumurta da kullanabiliriz artık dedi. Bal ,bakla ve patlıcan bir yaşına kadar yokmuş
Benim doktorum verebilirsin huzursuzlanirsa demisti. Aglama krizine girmisti her seyi isiriyordu o zaman vermstim ben zaten 2 güne de disler göründüKızlar diş için calpol verebilir miyiz? Ağrısı var gibi
Diş patlayana kadar akşam uyurken versem sorun olur mu acaba? Uykusundan ağlayarak uyanıyor ağrısı var galibaBenim doktorum verebilirsin huzursuzlanirsa demisti. Aglama krizine girmisti her seyi isiriyordu o zaman vermstim ben zaten 2 güne de disler göründü
Ben 2 kez vermistim kriz gibi agliyordu diş sancisindanDiş patlayana kadar akşam uyurken versem sorun olur mu acaba? Uykusundan ağlayarak uyanıyor ağrısı var galiba
Ver canım bende vermiştim iki akşamda birDiş patlayana kadar akşam uyurken versem sorun olur mu acaba? Uykusundan ağlayarak uyanıyor ağrısı var galiba
Ben 2 kez vermistim kriz gibi agliyordu diş sancisindan
Sağolun kızlar. Dışarı çıkarınca sizinkinin mızmızlığı ağlaması gidiyormuydu?Ver canım bende vermiştim iki akşamda bir
Ben hiç çocuğa göstermedim ya göstersem yapar mı acabaBenımkı de sokakcı bıde gel gel yapıyor elıyle herkese gel gel yapıyıruz
Çocuğa resmen hiçbir şey öğretmiyorum şimdi fark ettimBen hiç çocuğa göstermedim ya göstersem yapar mı acaba
Bilmiyorum canım sormadım yemeyiversinler baklayı daBakla neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?