• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Benimki de aynı annemin yoğurdu güzel olur ben beceremiyorum herhalde dedim ama onun yaptığı da olmadı ayran gibi bişey oluyor pastörize sütten ya da biz beceremedik anlamadım
Hiç yoğurt yapmadim hep hazır yoğurt alırdım. Ee bebegmz olunca mecburen 2elde yoğurt makine aldım pastörize sütten yapiyom taş gibi yoğurt oluyo sevinerek yiyor 😇

Sizce diş çıkaracakları zaman bebekler daha çok emmek ister mi ya oğlum geceleri Mac 2 saat dayanıyor sütüm yetmiyor da değil dolu oluyor gögsüm dişe bağlıyorum ama alakası var mı bilemedim

Aynen doktor da öyle dedi bunu her gün kullan dedi zaten sizinki nasıl bilmiyorum da baya küçük bir şişe 10 gün bile gitmez heralde
Hmm yok bizim bir ay gidiyor hem d vitamini hem probiyotik bir arada olduğu için bir ay gidiyor demir vitamini gibi yani oda bir ay gidiyor

Sizce diş çıkaracakları zaman bebekler daha çok emmek ister mi ya oğlum geceleri Mac 2 saat dayanıyor sütüm yetmiyor da değil dolu oluyor gögsüm dişe bağlıyorum ama alakası var mı bilemedim
Bu ara bizimki de doymuyor sürekli gece mama istiyor

Back