- Konu Sahibi Buffalosos
- #66.261
Probiyotik ne kullanıyorsunuzProbiyotikte aldım fitilde verdi fitili her zaman kullanmak istemiyorum. Daha önce sağlık ocağının verdiğini kullanıyordum demir umarım bu iyi gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Probiyotik ne kullanıyorsunuzProbiyotikte aldım fitilde verdi fitili her zaman kullanmak istemiyorum. Daha önce sağlık ocağının verdiğini kullanıyordum demir umarım bu iyi gelir
Hiç yoğurt yapmadim hep hazır yoğurt alırdım. Ee bebegmz olunca mecburen 2elde yoğurt makine aldım pastörize sütten yapiyom taş gibi yoğurt oluyo sevinerek yiyorBenimki de aynı annemin yoğurdu güzel olur ben beceremiyorum herhalde dedim ama onun yaptığı da olmadı ayran gibi bişey oluyor pastörize sütten ya da biz beceremedik anlamadım
Canım 2elde yoğurt makine al. Çok memnunm taş gibi yoğurt oluyoYa benim ilk yaptığım taş gibi olmuştu sonra bir daha o kıvamı yakalayamadım
Yok erzak dolabındaSen dolapta mı saklıyorsun canım? Bebeğinkini
Tadı iyiyse yedir. Karistirinca fık fık eder kaynar gibi baloncuk cikartir.Tadında bi değişiklik yok nasıl anlarım bozulduğunu?
Kaleidon kullanıyorum canımProbiyotik ne kullanıyorsunuz
Hmm yok bizim bir ay gidiyor hem d vitamini hem probiyotik bir arada olduğu için bir ay gidiyor demir vitamini gibi yani oda bir ay gidiyorAynen doktor da öyle dedi bunu her gün kullan dedi zaten sizinki nasıl bilmiyorum da baya küçük bir şişe 10 gün bile gitmez heralde
Size onu geçici olarak vermiş anladığım kadarıyla rahatsızlığı tedavi etsin diye ondan küçük ve azdırAynen doktor da öyle dedi bunu her gün kullan dedi zaten sizinki nasıl bilmiyorum da baya küçük bir şişe 10 gün bile gitmez heralde
Yok devamlı kullan dedi reçetesiz alınıyor bittikçe gidip almam lazımSize onu geçici olarak vermiş anladığım kadarıyla rahatsızlığı tedavi etsin diye ondan küçük ve azdır
Günlük 5 damla dedi banaSize onu geçici olarak vermiş anladığım kadarıyla rahatsızlığı tedavi etsin diye ondan küçük ve azdır
Tadı aynı bi fark yoktu. Kapağı sıkı yapatmıştım belki ondan patlar gibi oldu bilemedimTadı iyiyse yedir. Karistirinca fık fık eder kaynar gibi baloncuk cikartir.
Doktorumuza sordum ver demiştiKızlar kavun verebilir miyiz bebişlere ya Google da net bir bilgi bulamadım
Benim gittigim doktorun verdigi kagitta 9.ay diyor kavunaKızlar kavun verebilir miyiz bebişlere ya Google da net bir bilgi bulamadım
Ne güzel bazılarınızın doktoru bilgi kağıdı vermiş bizim doktor vermiyor o an anlatıyor aklımda kaldığı kadarıyla artıkBenim gittigim doktorun verdigi kagitta 9.ay diyor kavuna
hepatit B aşısı, 5 'li karma aşı ve ağızdan damla verdiKızlar 6. Ay aşıları olarak neler yapıldı size
Bu ara bizimki de doymuyor sürekli gece mama istiyorSizce diş çıkaracakları zaman bebekler daha çok emmek ister mi ya oğlum geceleri Mac 2 saat dayanıyor sütüm yetmiyor da değil dolu oluyor gögsüm dişe bağlıyorum ama alakası var mı bilemedim