- 18 Temmuz 2019
- 314
- 249
- 103
Gelecek o günler inşallah mesela benim büyük kızım dedesi anneannesiyle pikniğe gitti. Akşamda zor getirdiler dedesiyle kalmak istedi.Hahdjhajaevet ya zor oldu ama içim rahatladı ev temizlenince üstümden yük kalktı anneme diyorum ki anne bu çocuk biberon tutsaydı sana bırakırdım bi gün evde dinlenirdim diyorum
Evde klima var mı canım. Annemdeydim evi çok güzel serindi Çanakkaleya geldik 2 gün oldu perişan haldeyiz sıcaktan uyku düzeni herşeyi altüst oldu. Klima taktiricaz bizde insAllah o zaman düzelirGündüz normalde iki saatte bir uyurdu bu sıra 3 saatte bir uyuyor bu da günde 3 uyku ediyor
Biz diş çıkardık iki tane, dönüyoruz, bugün geri de döndü gördüm çok şükür...Yeni yeni destekli oturtuyorum kısa süreliMerhaba kızlar günaydın bayadır giremiyorum nasıl gidiyor bebişlerleBenimki emekleme çalışmaları yapıyor şimdilik geri geri gidiyor. Oturmaya başlayan emekleyen ya da diş çıkaran var mı
Kiz sen nerelerdesiiiiin epeydir yoksunBiz diş çıkardık iki tane, dönüyoruz, bugün geri de döndü gördüm çok şükür...
Cano biz iki haftadır memlekete gitmiştik o arada sünnet yaptırdık. Yazmıştım... Koşuşturma derken çok fazla yazamadım. Eve döndük dün çok şükür...Kiz sen nerelerdesiiiiin epeydir yoksun
Yok klima yok ondan mı dersinEvde klima var mı canım. Annemdeydim evi çok güzel serindi Çanakkaleya geldik 2 gün oldu perişan haldeyiz sıcaktan uyku düzeni herşeyi altüst oldu. Klima taktiricaz bizde insAllah o zaman düzelir
Canım artık oturtulabilir sanırım benim kız 6 aylıkken tam oturuyordu. Diş çıkınca rahatlama oldu mu peki biz dişten çok çekiyoruzBiz diş çıkardık iki tane, dönüyoruz, bugün geri de döndü gördüm çok şükür...Yeni yeni destekli oturtuyorum kısa süreliya yana devriyor ya öne ama uzun süredir kucakta oturur vaziyette tutıyorum. Mama sandalyesinde sıkıştırınca oturuyor ama onu da uzun süreli yapmıyorum
Bizimkininde pazar işi vardı tüm hafta bende işten gelince çok az görüyo babayı keşke daha fazla ilgilenebilse sonra neden bu bebeler anaya düşkün normall kediye kuşada baksan oda seni daha çok severIşi olaydi en azindan kavga etmems olurduk pazar pazar
Masallah. Epey yoğun geçmiş. İyi olmana dönmene sevindinCano biz iki haftadır memlekete gitmiştik o arada sünnet yaptırdık. Yazmıştım... Koşuşturma derken çok fazla yazamadım. Eve döndük dün çok şükür...
Yani gecelerimiz hala perişanlık dün yanımda olduğu halde ne kendi uyudu düzgün ne beni uyuttu sürekli bir hareketlik dönme eğilimi mızmızlik vardıCanım artık oturtulabilir sanırım benim kız 6 aylıkken tam oturuyordu. Diş çıkınca rahatlama oldu mu peki biz dişten çok çekiyoruz
Maşallahhh, gözünüz aydınBenim minnak gizimin incisi geldiidesteksiz oturmayada da baya ilerledik. Yatakta denge saglayamiyor ama sert zeminde gayet başarılı ilerliyo.
5 ay 19 günlüğüz bizde oturtamıyoruz dişlerde beyazlık var 2 haftadır gelen giden yokek gıdaya geçiş yapıyoruz ama benim çocuk hala oturma konusunda sorunlu. Ne zaman oturtsam kendisini aşağı kaydırıyor bilerek. Mama sandalyesinde nasıl oturacak ki? Bir de 5 ay 4 günlüğüz daha. 6. Ay dolunca mı oturabilir sizce ? Ve hala dişimiz gelmedi. Beyazlık kabarma bile yok.
Ben dişini kaşısın diye eline veriyorumKızlar bebişlere salatalık verebilir miyiz nasıl vereceğiz rendeleecek miyiz
Kuzum rahat ol bizim ki 5 ay 20 günlük geçen haftaya kadar destekli koltuk köşesinde bile oturamazken 1 günde yastık bile koymadan koltuk kenarında oturmaya başladı. Ondan sonra da mama sandalyesinde sıkılmadan oturmaya başladı. Bir günde güncelleme geldi. Bende kafaya takiyodum sende hiç takma küçük dahaek gıdaya geçiş yapıyoruz ama benim çocuk hala oturma konusunda sorunlu. Ne zaman oturtsam kendisini aşağı kaydırıyor bilerek. Mama sandalyesinde nasıl oturacak ki? Bir de 5 ay 4 günlüğüz daha. 6. Ay dolunca mı oturabilir sizce ? Ve hala dişimiz gelmedi. Beyazlık kabarma bile yok.
Desteksiz oturuyor mu artık? Benim ki yarın 6 aylık oluyor hala öne doğru devriliyorKuzum rahat ol bizim ki 5 ay 20 günlük geçen haftaya kadar destekli koltuk köşesinde bile oturamazken 1 günde yastık bile koymadan koltuk kenarında oturmaya başladı. Ondan sonra da mama sandalyesinde sıkılmadan oturmaya başladı. Bir günde güncelleme geldi. Bende kafaya takiyodum sende hiç takma küçük daha
Ben de yalatıyorum da çok seviyor tek sevdiği şeyBen dişini kaşısın diye eline veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?