- 4 Ağustos 2022
- 4.901
- 2.425
- Konu Sahibi Buffalosos
- #64.101
Maşallah bende diyorum en güzeli benim diye her anneye bebeğe en güzel geliyor derlerdi doğruymuşKızlar herşey bi yana da benim kızım çok güzel ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah bende diyorum en güzeli benim diye her anneye bebeğe en güzel geliyor derlerdi doğruymuşKızlar herşey bi yana da benim kızım çok güzel ya
2 senemiz var sanırım düzeltmek işinAhahah işte bi sıkıntı var. Bazı nöronlar işini düzgün yapmiyo
Ben de çözemiyorum diş mi diyorum açlıktan mı uyanıyor yada dediğin gibi alışkanlık oldu hep aynı şekilde uyanıyorYa benim anlamadığım gündüzleri maşallah maşallah maşallah tam vakitlice uyuyo 3 uyku yapıyı en az yarım saat en fazla bir buçuk saat uyuyo hatta emip geri uyuyo 1 saate tamamlıyor toplam 3 saat aralıklarla uyuyo gündüz daha iyi uyku konusunda masallaah ama gece uykusuna gelince biseyler oluyo ilk uykusu en az 3 saat uyurdu şimdi 40 dk da bir uyaniyo emiyo tekrar uyuyo bazen yetmiyo tam uyanıyor 11 de tekrar daliyo neye göre oluyor bu durum ne zman geçecek hadi diş desem daha bişey yok görünürde bol bol salya dışında sıcaktan desem serin evde de aynısını yaptı. Artık alışkanlık mi oldu diyorum korkuyorum valla. 6 7 saat aralıksız uyuduğunu biliyorum neyi yanlış yaptığımı da biliyorum ama şu an düzeltemem o sabır yok bu sıcaklarda yanımda yatiyo ve emerek uyuyo. Yatağına koysam orda 40 dk da kalksa kafayı yerim herhalde
Benim oğlana kertek mi yerim senin güzel kızını maşallah. OyyyKızlar herşey bi yana da benim kızım çok güzel ya
Ya sen hangi şehirde yaşıyordun Ankara’daysan buluşup bir kahve içsekSabah 6.30 da kalktı uyutuyorum yerine koyduğum an gözünü açıyor ne yapacağımı şaşırdım ya. İnsan böyle bişey de yapamaz dinlenemez bile. Gerçekten insanın keşke bi ücretli yardımcısı olsa
Benim kızımda bana güzel ama herkes erkeğe benzetiyor. Saçsız doğdu hala da uzamıyor saçıKızlar herşey bi yana da benim kızım çok güzel ya
Keşke ya insanın anlayan birine ihtiyacı var Ankara'da değilim hatayYa sen hangi şehirde yaşıyordun Ankara’daysan buluşup bir kahve içsek
Kirpi yavrusunu pamugum diye severmişBenim kızımda bana güzel ama herkes erkeğe benzetiyor. Saçsız doğdu hala da uzamıyor saçı
Ay evet gerçektenKeşke ya insanın anlayan birine ihtiyacı var Ankara'da değilim hatay
Ben Ankara'ya gekdıgımdr o ısı yapın bende geleyimYa sen hangi şehirde yaşıyordun Ankara’daysan buluşup bir kahve içsek
Bende olmadı canım hıckızlar Philips Avent biberonda bebek mama içerken biberon başlığı içine kaçıyor böyle bir durum yaşayan var mı
Bizimkinin önde birkaç tane teli uzun sadece hiç toka olmuyor bende bandana takıyorum dışarda. Banyo yönünden iyi ama 2 dakikada yıkanıyor üzerini giymeden kuruyor Benim ilk kızım çok saçlı doğmuştu 1 2 aylıkken lastikli toka takmaya başlamıştık. Bu ise saçsızKirpi yavrusunu pamugum diye severmiş
Benim kızda öyle. Az az uzamaya başladı sürekli toka takılacak kıvama geldi mi diye kontrol ediyorum ama yok