Yüzüstü dönüp uyanıyo yatmayı da çözemedi tamEvet yahele uykusunda ben düz yatırsam da mutlaka yüz üstü dönüp uyuyo bir süre sonra sırt üstü dönmeye çalışıp ağlıyo kendisini uyandırıyo. Umarım yüz üstüne geri dönmeyi bir an önce öğrenirler
Döne döne uyumuyor bide benim kiYüzüstü dönüp uyanıyo yatmayı da çözemedi tamkırk kere uyandık yine gece
Benimki de başlarda öyleydi şimdi yüz üstü olmadan uyuyamıyor hanımefendiYüzüstü dönüp uyanıyo yatmayı da çözemedi tamkırk kere uyandık yine gece
Ağlıyor mu peki dönerken ağlamasa bende almıcamdqBen o şekilde gece uykularını uzattım benimkinin bilen bilir burada 2 saate bir uyanıyor diye ağlıyordum şimdi baya uzadıalmadım döndü döndü uyudu 1 hafta boyunca istikrarlı böyle yaptım
Ben kullanıyorum öyle bir etki olmadıSolgarin B12 vataminini kullanan anneler var mı ? Varsa bir sorum üstünüzde böyle bir durgunluk var mı ? Cansız hareketsiz ne bilim kendi adıma ben de mala bağlama oldu. Hani bira mayası var ya içinde sinir sistemini rahatlatma etkisi var mış . Böyle bı değişik oldum ben ya kullanımdan 2 hafta sonra farkettim bunu zaten 2. Şişe biticek
Benim çok değişken anne sütü de verdiğim için 1 haftaya yakın gidiyor mama. Sabahları çok acikmiyor 90 ml devam ediyoruz gün içinde 120 ml 2-3 kere Max alıyor canımArkadaşlar bir öğünde kaç cc mama veriyorsunuz? Bir kutu mama ne kadar gidiyor sizde?
Ateş oldu biz deMerhaba hanımlarz bizim yarın 4. Ay aşimiz var ve ben endişeliyim. Yan etkisi oldu mu sizlerde? Aşı vurdururken hiç içim rahat etmiyor benim söylentilerden dolayı ama mecburum yani. Umarım rahat atlatırız
Biz yeni yeni 120 ml geçtik.. Galiba ek gıda mideyi büyüttüArkadaşlar bir öğünde kaç cc mama veriyorsunuz? Bir kutu mama ne kadar gidiyor sizde?
Ek gıdada ne kadar ilerlediniz neler denedinizBiz yeni yeni 120 ml geçtik.. Galiba ek gıda mideyi büyüttü
120 cc veriyorum ben ama hiç emmiyorArkadaşlar bir öğünde kaç cc mama veriyorsunuz? Bir kutu mama ne kadar gidiyor sizde?
Merhaba ben de kullanıyorum böyle bir şey yaşamadım farklı bir sebebi olabilir demiriniz d vitamininiz düşük mü kan değerinizdeSolgarin B12 vataminini kullanan anneler var mı ? Varsa bir sorum üstünüzde böyle bir durgunluk var mı ? Cansız hareketsiz ne bilim kendi adıma ben de mala bağlama oldu. Hani bira mayası var ya içinde sinir sistemini rahatlatma etkisi var mış . Böyle bı değişik oldum ben ya kullanımdan 2 hafta sonra farkettim bunu zaten 2. Şişe biticek
Merhabalar inşallah rahat atlatırsınız bizde bir yan etki olmadı menenjit ağır geçiyor genelde.Malesef aşı yaptırmak istemeye istemeye korkudan ben de yaptırıyorumMerhaba hanımlarz bizim yarın 4. Ay aşimiz var ve ben endişeliyim. Yan etkisi oldu mu sizlerde? Aşı vurdururken hiç içim rahat etmiyor benim söylentilerden dolayı ama mecburum yani. Umarım rahat atlatırız
Bana fiyatı çok iyi geldiMeleni Baby Mega Boy Silikon Mama ÃnlüÄü â Ãift Kilitli Ayarlanabilir Bebek Mama ÃnlüÄü Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol kızlar önlük indirime girmiş sizde iyi mi alınır mı Meleni Baby Mega Boy Silikon Mama ÃnlüÄü â Ãift Kilitli Ayarlanabilir Bebek Mama ÃnlüÄü Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ben denedim nerdeyse 3 hafta oldu ek gıdaya başlayalı dün denedim en son denedim yani. İyi haşladım sarısına az zeytinyağı döktüm elimle yedirmeye çalıştım sevmedi sevmeyince az bişey yoğurt kattımKızlar bugün kabakta üçüncü gün olacak.Sırayla devam ediyoruz yumurta sarısı deneyen var mı ? Yumurta sarısını ne zaman ve nasıl denediniz
Ben yumurta veriyorum. Ama tavsiyem yumurtayı haşlayıp tek olarak verme. Yenmesi yutmasi zor damaga boğaza yapışması çok kolay bi besin. Zorlanırsin yedirmekte. Ya yumurtayı anne sütü şu ile yumusatacaksin yada peynir yoğurt ile karıştırıp oyle yedireceksin. Tek şekilde suan asla verme derim. Ben peynir yada yoğurtla karıştırıyorum ve ona rağmen 2 3 kasikta bir su veriyorum 1 2 kasik kadar.Kızlar bugün kabakta üçüncü gün olacak.Sırayla devam ediyoruz yumurta sarısı deneyen var mı ? Yumurta sarısını ne zaman ve nasıl denediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?