- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.013
- 598
Ay masallahhhh erken çıktıIlk dişlerimiz çıktı bir masallah aliriz
O ne oluyor nasıl yapılıyorİlk dıs çıktı ya Ankara'da dıs bulguru derler yapacakmısın
Ben o şekilde gece uykularını uzattım benimkinin bilen bilir burada 2 saate bir uyanıyor diye ağlıyordum şimdi baya uzadıYa geçen gece şöyle bir şey oldu. Ben salonda yattım. Eşim bebekle yattı. 3 gibi uyanmış. Ama bişey yapmamış eşim. Uyumaya devam ettim dedi. Sonra o da uykuya dalmış. Diyor ki bana: her uyanma belirtisi gösterdiğinde kaldırıp alma kucağına. Emzirmeye çalışma. Kendi kendine uykuya dalmayı öğrensin. Buna o fırsatı ver dedi. Bir gece sonra öyle yaptım. Uyandı. Ama izledim uzaktan. Döne döne uyudu geri. Yani acaba diyorum her mızırdadığında emzirmeye çalışmam mı uyandırıypr onu. Bıraksak belki geri uyumayı öğrenecek.
Canım ön iki dişin yerine üstten bakınca iki beyazlık vardı benimkinde onun dışında ben şişlik farketmedim.Kızlar dişin çıkacağını nasıl anlıyoruz kabarık felan diyorsunuz ben anlayamıyorum ama bugün alt diş etlerinde beyazlık var hafif de sanki kalınlaşmış gibi. Böyle bişey mi
Bizdede var beyazlık yeni farkettimCanım ön iki dişin yerine üstten bakınca iki beyazlık vardı benimkinde onun dışında ben şişlik farketmedim.
Evet bunu da yaşadım.Bende tam tersi bekliyorum dönüp duruyor eğer emzirmeye almazsam dönmekten kendini uyandırıyor. Emzirirsem geri uykuya dalıyor
Hiç olmadı bendeMerhaba hanımlarz bizim yarın 4. Ay aşimiz var ve ben endişeliyim. Yan etkisi oldu mu sizlerde? Aşı vurdururken hiç içim rahat etmiyor benim söylentilerden dolayı ama mecburum yani. Umarım rahat atlatırız
Yok bende her uyanmasına almıyorum artık takip ediyorum ama bu ara farklı çığlık atarak ağlama oluyordu ama biraz azalmaya başladı arada aklına bişey mi geliyor anlamadım bir anda bağırıyorYa geçen gece şöyle bir şey oldu. Ben salonda yattım. Eşim bebekle yattı. 3 gibi uyanmış. Ama bişey yapmamış eşim. Uyumaya devam ettim dedi. Sonra o da uykuya dalmış. Diyor ki bana: her uyanma belirtisi gösterdiğinde kaldırıp alma kucağına. Emzirmeye çalışma. Kendi kendine uykuya dalmayı öğrensin. Buna o fırsatı ver dedi. Bir gece sonra öyle yaptım. Uyandı. Ama izledim uzaktan. Döne döne uyudu geri. Yani acaba diyorum her mızırdadığında emzirmeye çalışmam mı uyandırıypr onu. Bıraksak belki geri uyumayı öğrenecek.
Yani bencede değişir bende koymayayımDuymadimda görmedim de. Bide tadı değişir meyvenin bence sizde kullanmayın yani.
Merhaba, bizde herhangi bir yan etki olmadı şükürMerhaba hanımlarz bizim yarın 4. Ay aşimiz var ve ben endişeliyim. Yan etkisi oldu mu sizlerde? Aşı vurdururken hiç içim rahat etmiyor benim söylentilerden dolayı ama mecburum yani. Umarım rahat atlatırız
Bende sorun olmadi 3.şişedeyim.Solgarin B12 vataminini kullanan anneler var mı ? Varsa bir sorum üstünüzde böyle bir durgunluk var mı ? Cansız hareketsiz ne bilim kendi adıma ben de mala bağlama oldu. Hani bira mayası var ya içinde sinir sistemini rahatlatma etkisi var mış . Böyle bı değişik oldum ben ya kullanımdan 2 hafta sonra farkettim bunu zaten 2. Şişe biticek
Yan etki olmadi bizdeMerhaba hanımlarz bizim yarın 4. Ay aşimiz var ve ben endişeliyim. Yan etkisi oldu mu sizlerde? Aşı vurdururken hiç içim rahat etmiyor benim söylentilerden dolayı ama mecburum yani. Umarım rahat atlatırız
Evet yaKızlar sırt üstünden yuzustune süper donuyoruz ama yuzustunden sırtüstüne dönemiyoruz ya
Onu da yaparKızlar sırt üstünden yuzustune süper donuyoruz ama yuzustunden sırtüstüne dönemiyoruz ya
Evet canım, artık bebeklerimiz Rabbime emanet.. Ben bir aylıkken gaz sancıları çok varken hacamat yaptırdım ve bayağı iyi gelmişti onu devam ettirmeyi düşünüyorumMerhaba, bizde herhangi bir yan etki olmadı şükürBenim de öyle içim pek rahat değil aşılar için ama maalesef göçmenler nedeniyle artan hastalıklardan dolayı yaptırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?