2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Tabi ki öyle de işte insanın içi içine sığmıyor modum da enerjim de çok düştü açıkçası bir kötü yorumlar duyup okuyunca çok etkilendim
Benim görümcem 8. Haftada ancak bebek kalp atışlarını duyabildi hatta korkmuşlardı
Bazı bebekler minnak ve nazlı olabiliyor :)

Benim görümcem 8. Haftada ancak bebek kalp atışlarını duyabildi hatta korkmuşlardı
Bazı bebekler minnak ve nazlı olabiliyor :)
Ah o kadar ihtiyacım var ki böyle güzel şeyler duymayan kayınvalidem yürüdüğüm için bebeğimin yerleşmediğini düşünüyor daha da üzülüyorum sanki sorumlu benmişim gibi

Ah o kadar ihtiyacım var ki böyle güzel şeyler duymayan kayınvalidem yürüdüğüm için bebeğimin yerleşmediğini düşünüyor daha da üzülüyorum sanki sorumlu benmişim gibi
Benek büyüyor kendini gösteriyor yürümekle ne alakası olur ki :) ben de 5. Haftada gittim kese boştu
Çarşamba gitcem mesela ve olumlu düşünmeye çalışıyorum inş görürüm görmezsem de kısır değiliz şükür Allah bida verir

Lütfen kimseyi dinleme canım henüz çok yeni döllenme zamanı bile çok etkiliyor 1-2 haftaya kadar netleşir
Yürümekle ne ilgisi varmış Allah aşkına millet tarlada çalışırken 3-4 aylık öğreniyordu eskilerden biz öyle yorulmuyoruz bile ki doktorlar bile yürüyüş diyor hamileyken bile risk yoksa
Tutunmayacak olsa kesesi oluşmaz kimyasal gebelik olurdu çoktan

Sizin suan kaç haftalık mutlaka yazın buraya da bende pazartesi gideceğim inşallah doktora güzel güzel sizi sevindiren haberler alııınnn

Sizin suan kaç haftalık mutlaka yazın buraya da bende pazartesi gideceğim inşallah doktora güzel güzel sizi sevindiren haberler alııınnn
Benim son adet tarihime göre 9 hafta olması lazım ama pcoyum ve geç döllenme olmuş 6 haftalık
Çarşamba netleşecek haftamız da yazarız tabii sen de stres yapma lütfen
Gerçekten biraz oluruna bırak yaşınız kaçtı acaba

Malasef bazı insanları susturamıyoruz eşimle birlikte kesenin düzgün ve rahimin düzgün olup rahimde çok şükür sıkıntı olmadığını anlatmaya çalıştık yani herkesin başına gelebliecek şeyleri anlatmaya çakıştık bu duruma bile düşmek insanı daha da strese sokuyor demek ki bebeğimiz olmasa vay halimeee

Ay ay sakın bitki çayı içme adet getirsin diye içiyoruz rahmi kasıyor
Evet işte ben de ondan güvenmedim doktoru bekledim hazımsızlığı çekerim dedim maden suyu da önermedi diyetisyen yani o hazımsızlığı geçirmez dedi napcağımı şaşırdım

Bende medstar murat doruga gidiyorum.bn 1 2 hafta geç gidecegim yaklaşık 1 bucuk ay oluyor en son gittigimle arası azıcık dişimi sıkayım cinsiyetini ögreneyim dedm
Aa antalya da mısın sende ay murat dorukta takılı kaldım bende şimdi aklımda onu denemek var ama bilemedim çok yoğun bir doktor sanırım randevular çok aksıyor mu? Memnunmusunuz kendisinden

28 yaşındayım ilk gebeliğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…