Benim görümcem 8. Haftada ancak bebek kalp atışlarını duyabildi hatta korkmuşlardıTabi ki öyle de işte insanın içi içine sığmıyor modum da enerjim de çok düştü açıkçası bir kötü yorumlar duyup okuyunca çok etkilendim
Ah o kadar ihtiyacım var ki böyle güzel şeyler duymayan kayınvalidem yürüdüğüm için bebeğimin yerleşmediğini düşünüyor daha da üzülüyorum sanki sorumlu benmişim gibiBenim görümcem 8. Haftada ancak bebek kalp atışlarını duyabildi hatta korkmuşlardı
Bazı bebekler minnak ve nazlı olabiliyor :)
Bir diyetisyen kontrolünde ilerlemenizi tavsiye ederim benim şişliğim o şekilde biraz daha da hafiflediBen aşırı hazımsızlık çekiyorum ya sürekli
Yemek yemezsem açım , yersem midem şişiyor . Napcam
Benek büyüyor kendini gösteriyor yürümekle ne alakası olur ki :) ben de 5. Haftada gittim kese boştuAh o kadar ihtiyacım var ki böyle güzel şeyler duymayan kayınvalidem yürüdüğüm için bebeğimin yerleşmediğini düşünüyor daha da üzülüyorum sanki sorumlu benmişim gibi
Gidiyorum zaten o da rezene ya da kekik çayı iç dedi de İnt de düşük yapar falan yazıyor doktoruma sorcamBir diyetisyen kontrolünde ilerlemenizi tavsiye ederim benim şişliğim o şekilde biraz daha da hafifledi
Kaç çıktı değeriniz ?Kızlar sizler tsh yuksekliginden bahsediyordunuz benim de düşük çıktıbakalim doktor bi sey diyecek mi bu duruma
Benek büyüyor kendini gösteriyor yürümekle ne alakası olur ki :) ben de 5. Haftada gittim kese boştu
Çarşamba gitcem mesela ve olumlu düşünmeye çalışıyorum inş görürüm görmezsem de kısır değiliz şükür Allah bida verir
Lütfen kimseyi dinleme canım henüz çok yeni döllenme zamanı bile çok etkiliyor 1-2 haftaya kadar netleşirAh o kadar ihtiyacım var ki böyle güzel şeyler duymayan kayınvalidem yürüdüğüm için bebeğimin yerleşmediğini düşünüyor daha da üzülüyorum sanki sorumlu benmişim gibi
Ay ay sakın bitki çayı içme adet getirsin diye içiyoruz rahmi kasıyorGidiyorum zaten o da rezene ya da kekik çayı iç dedi de İnt de düşük yapar falan yazıyor doktoruma sorcam
Benim son adet tarihime göre 9 hafta olması lazım ama pcoyum ve geç döllenme olmuş 6 haftalıkSizin suan kaç haftalık mutlaka yazın buraya da bende pazartesi gideceğim inşallah doktora güzel güzel sizi sevindiren haberler alııınnn
Malasef bazı insanları susturamıyoruz eşimle birlikte kesenin düzgün ve rahimin düzgün olup rahimde çok şükür sıkıntı olmadığını anlatmaya çalıştık yani herkesin başına gelebliecek şeyleri anlatmaya çakıştık bu duruma bile düşmek insanı daha da strese sokuyor demek ki bebeğimiz olmasa vay halimeeeLütfen kimseyi dinleme canım henüz çok yeni döllenme zamanı bile çok etkiliyor 1-2 haftaya kadar netleşir
Yürümekle ne ilgisi varmış Allah aşkına millet tarlada çalışırken 3-4 aylık öğreniyordu eskilerdenbiz öyle yorulmuyoruz bile ki doktorlar bile yürüyüş diyor hamileyken bile risk yoksa
Tutunmayacak olsa kesesi oluşmaz kimyasal gebelik olurdu çoktan
Evet işte ben de ondan güvenmedim doktoru bekledim hazımsızlığı çekerim dedimAy ay sakın bitki çayı içme adet getirsin diye içiyoruz rahmi kasıyor
Benim diyetisyenim asla önermedi sadece ıhlamur dedi mutlaka avokado ve yumurta ye dedi badem filanAy ay sakın bitki çayı içme adet getirsin diye içiyoruz rahmi kasıyor
Aa antalya da mısın sende ay murat dorukta takılı kaldım bende şimdi aklımda onu denemek var ama bilemedim çok yoğun bir doktor sanırım randevular çok aksıyor mu? Memnunmusunuz kendisindenBende medstar murat doruga gidiyorum.bn 1 2 hafta geç gidecegim yaklaşık 1 bucuk ay oluyor en son gittigimle arası azıcık dişimi sıkayım cinsiyetini ögreneyim dedm
28 yaşındayım ilk gebeliğimBenim son adet tarihime göre 9 hafta olması lazım ama pcoyum ve geç döllenme olmuş 6 haftalık
Çarşamba netleşecek haftamız dayazarız tabii sen de stres yapma lütfen
Gerçekten biraz oluruna bırak yaşınız kaçtı acaba
Hiç mi hiç takma kafana o zaman28 yaşındayım ilk gebeliğim
Benimde kasıklarım ve karnım agrıyor canım normal dedi doktorKızlar rahmim değil de karnım ağrıyor, karın ağrısı yaşayanlar var mı? Kanamam yok şükür ama endişelenmeli miyim bilmiyorum.
Pazartesi günü işte son adet günüme göre 8+1 olacakHiç mi hiç takma kafana o zamanbir dahaki kontrol ne zaman haftaya mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?