Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay haklısın canım en mantıklısı her şeyde stok yapmamakBebek bezinin bazıları bebişe pişik yapabiliyor kuzum bezi stok yapmanı tavsiye etmem pişiği geçtim ben sleepyle basladm çiş kokusu yapıyordu değiştirdim meselabn ıslak mendili oamugu stoklamıştım.ıslak mendili pişik yapsa bile suyla yıkar öyle kullanırım diye.
Merhaba bugün pazartesi sabahı bu test sonucunu aldım.3 gün önce cuma günü beta hcg 0.151 idi.Ne zaman kontrole gitmem gerekiyor ve bu test (predictor) pozitif değil mi hamileyim yaniHsg rahim filmi sonucuma bakabilir misiniz
Testi bi kaç gün yeniden yapmanı öneriyorum. 2 3 gün sonra yeniden beta testi ver. Kan sonucun suan için çok düşük. Daha yeni evliyim dedin. Olumsuz sonuc olabilir kendini üzme buradaki herkesin başına benzer şeyler geldi. Umarım gebelik vardır.Merhaba bugün pazartesi sabahı bu test sonucunu aldım.3 gün önce cuma günü beta hcg 0.151 idi.Ne zaman kontrole gitmem gerekiyor ve bu test (predictor) pozitif değil mi hamileyim yanicuma gününe doktor randevusu aldım muhtemelen 3 haftalık ultrasonda herhangi bir şey çıkar mı?İlk hamileliğim olacak yaşım da genç yeni evliyim kusuruma bakmayın bilgisizim
![]()
Kizlar bugün doktora gittim regl tarihine göre 6+1 di ultrasonda 5+6 gözüküyor doktor kalp atisi gözüküyor hersey normal ama duyulmuyor küçük olduğu için dedi. Birde alttan vajinal muayene bakalım dedi vajinismus geçmişim olduğu için istemedim ama sonradan da pişman oldum. 3 hafta sonra gel dedi acaba hata mı yaptım yoksa normal bi durum mu 22 yasindayim herseye panik yapıyorum sayfada 6 haftadan daha küçük kalp atışını duyanlar var acaba benim neden duyulmadı diyorum (sizi boyle basit şeyler için darliyorum kusura bakmayın ama kendime söz geçiremiyorum)
Benim periyodum 37 gün.Ama yumurtlama ve ilişki tarihine göre başlangıçtan 14 gün geçti.Adetime 7 gün var.Birden bu kadar artması beni çok şaşırttı.Eğer doktor kontrolüne gerek yok diyorsanız sadece kan vereceğimTesti bi kaç gün yeniden yapmanı öneriyorum. 2 3 gün sonra yeniden beta testi ver. Kan sonucun suan için çok düşük. Daha yeni evliyim dedin. Olumsuz sonuc olabilir kendini üzme buradaki herkesin başına benzer şeyler geldi. Umarım gebelik vardır.Adetin kaç gün geçti
Değer 0.151 ise gebelik yok eğer 151 ise gebelikten bahsedebiliriz. Doktor kontrolune her daim gerek vardır.Benim periyodum 37 gün.Ama yumurtlama ve ilişki tarihine göre başlangıçtan 14 gün geçti.Adetime 7 gün var.Birden bu kadar artması beni çok şaşırttı.Eğer doktor kontrolüne gerek yok diyorsanız sadece kan vereceğim![]()
Cuma günü kan testi 0.151 çıktı.Ama zaten umudum yoktu çok erkendi.Bu sabah Predictor erken test belirgin çıktı.Gün içinde kaset test yaptım onlar daha silik ama gene ikinci çizgiyi gördüm.3 günde değerin bu kadar artması beni şaşırttı normal mi bu??Gebelik yok dedim ama o değer bazına göre yok yanlış anlama sakın. Adetin 1 hafta varmış gebelik olustiysa yükselir zaten. 0.151 değere göre diyorum
Ben de vinalac kullanıyorumKızlar ben folik asit olarak vinalac aldım tavsiye üzerine kullanan var mı aranızda
Bu hangi firma acaba biliyor musunBugün doktora gittim bir sıkıntı yok şükür . Genetik test fiyatları baya yüksekmiş. Amerika'ya gönderdikleri 13 bin Türkiye de de yapılmaya başlanmış Ankara'da yapılıyormuş o 8 bin lira kızlar. Arada baya bir fark var Türkiye'de ki sonuçlar doğru çıkıyor mu bilgisi olan var mı
İnşallah yarın güzel haberlerini alırızzzzİnşaallah canım seninki de sağlıkla gelsin. Yarın için o kadar heyecanlıyım ki gebelik haberinde bu kadar heyecanlanmadim. Kanama olmayışı beni çok mutlu ediyor günde bir tane progestan kullanıyorum. Düşük olsa ya da bir sıkıntı kesecek miktarda değil. Rüyalarıma da giriyor bebeğim sağlıklı inşaallahheyecanla yarın sabahı bekliyorum
Cuma günü kan testi 0.151 çıktı.Ama zaten umudum yoktu çok erkendi.Bu sabah Predictor erken test belirgin çıktı.Gün içinde kaset test yaptım onlar daha silik ama gene ikinci çizgiyi gördüm.3 günde değerin bu kadar artması beni şaşırttı normal mi bu??
Alıntı yapmamışım..Tatlım beta testini 1 kere vermişsin. Artıştan bahsedebilmek için 2 günde bir yenilemen gerek kan testini. Ki yeniden söylüyorum 0.151 değer düşük bir değer. Bu gebelik olmayacak demek değil o değer göre suan gebelik var demek kesin konusturamaz kimseyi. Hatta doktor da adetin 1 hafta geçsin öyle gel der. Doktorlar adet günü bile gittiğimizde erken geldin sonra gel dediği oluyor. Sen yarin sabah sağlık ocağından yeniden kan ver bakalım değer ne durumda. Ne umudunu kaybet nede umutlan. Bu çok sabır isteyen bir süreç. Umarım vardır ve gurubumuza katilirsin.![]()
Bulantılarınıza iyi geldi mi? Doktor arkadaşım onun için önerdiBen de vinalac kullanıyorum
Ultrasonda minik bı topiginiz çıkar hayırlı olsun inşallah korkmayın hiç bı sorun çıkmaz gebesiniz rabbim sağ salim kucağınıza alma nasıp etsin inşallahMerhaba bugün pazartesi sabahı bu test sonucunu aldım.3 gün önce cuma günü beta hcg 0.151 idi.Ne zaman kontrole gitmem gerekiyor ve bu test (predictor) pozitif değil mi hamileyim yanicuma gününe doktor randevusu aldım muhtemelen 3 haftalık ultrasonda herhangi bir şey çıkar mı?İlk hamileliğim olacak yaşım da genç yeni evliyim kusuruma bakmayın bilgisizim
![]()
Kaç yaşındasın canımCuma günü kan testi 0.151 çıktı.Ama zaten umudum yoktu çok erkendi.Bu sabah Predictor erken test belirgin çıktı.Gün içinde kaset test yaptım onlar daha silik ama gene ikinci çizgiyi gördüm.3 günde değerin bu kadar artması beni şaşırttı normal mi bu??
İsimlerine dikkat etmedim daha doğrusu sormak aklıma gelmediBu hangi firma acaba biliyor musun
24 olacağımKaç yaşındasın canım