- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 53
- 26
Ay bende de aynı şekilde çok korktum adet ağrısı gibi ama hafif sızlama ara ara girip çıkıyorKasık ağrım devam ediyor rahim ve bebek büyüyormuş bağlar ağrı yapıyormuş doktor normal dedi ama hala adet zamanı gibi ağrı var tabi hafif olarak
Yok hayır tekrar olmadı Ağrı'da kesildiği için gitmedimDoktora gittiniz mi bende 6+5 2 gündür sol kasık ağrım var
Ben pozitif eşim de pozitif sorun olmuyor dimiKadın negatif erkek pozitifse kan grubunda uyuşmazlık oluyor canım
Yok kuzum bizim de ikimiz pozitif sorun yokBen pozitif eşim de pozitif sorun olmuyor dimi
Baya tecrübeli biriMerhaba 35 yaşındayım 3. Çocuğum olacak hayırlısıyla sat 19.05.2023 keseyi 6+5 de gördüm bebeğin kalp atışını duymadım henüz çarşamba günü randevum onu da duyarım umarım
Canım benim olumsuz enerji gönderme bebeğine , hep güzel düşün böyle şeyler düşünme lütfenKızlar bugün o kadar olumsuz düşünüyorum ki dün kabuslarla boğuştum, sanki dün kalbi durdu bebeğimin. Bugün bu kafadan çıkamıyorum, sanki içimdeki umut tükendi, korku ağır basıyor..
Bitkisel jelleri kullanmakta korkutuyor beni ya bir şey olursa diye , masaj da yaptırmaya korkuyorum ağrılarımla oturup ağlıyorumBende dün gece ağrıdan sabaha karşı uyudum oturup ağladım resmen hala da geçmedi çok felaket bir ağrı ne yapmak lazım bu bel ağrısına bitkisel bir jel krem felan yok mu kullansak
Merhaba hayırlı olsunB Buffalosos son adet tarihim 07.05.2023,31 yaşındayım,ilk çocuğum,5+1 keseyi gördük,6+2 kalp atışını duyduk,izmir
Merhaba birşey soracağım son adet tarihinizden benimki 1 gün sonra 8. Hafta yani 8+6 yarın 9 inşallah siz 9 bitti demişsiniz kafam karıştı. 9 haftaya girmiş olmuyor muyuz9. Hafta bitti şükür sizin kaçıncı haftanız
Yok cnm psikolojikmen koruma iç güdüsüyle el devamlı karına gidiyor çoğu hamilede bende de aynı durum söz konusuKızlar elim hep karnımda ya çok dalga geçtim milletle ne diye karnını tutuyo bu hamileler diye ama iç güdüsel gidiyormuş sorun bende mi acaba
Ay bende de aynı şekilde çok korktum adet ağrısı gibi ama hafif sızlama ara ara girip çıkıyor
Merhaba hepimize hayırlı olsun inşallah karataş hastanesinde ece uslu var oraya gidiyorum siz kime gidiyorsunuz?Canım benim olumsuz enerji gönderme bebeğine , hep güzel düşün böyle şeyler düşünme lütfenolumsuz düşünce olumsuzu çağırır. Umutlar tükenmesin inşallah mucizen sağlıkla gelecek dünyaya
Bitkisel jelleri kullanmakta korkutuyor beni ya bir şey olursa diye , masaj da yaptırmaya korkuyorum ağrılarımla oturup ağlıyorum
Merhaba hayırlı olsunbende izmir deyim doktor olarak kime gidiyorsunuz ?
Kaçıncı haftadasınız?8. Haftadan sonra azalıyor o ağrılar bende yaşamıştım regl ağrısı gibiAy bende de aynı şekilde çok korktum adet ağrısı gibi ama hafif sızlama ara ara girip çıkıyor
Doktor bana o şekilde söyledi hatta 3 uygulama indirmiştim hangisi doğru diye doktorun haftamı söylediği gün sadece bir uygulama dgru çıktı o uygulamayla devam ediyorum şuan 9+0 regliniz benden bir gün sonraysa sizinde o şekilde olmalıMerhaba birşey soracağım son adet tarihinizden benimki 1 gün sonra 8. Hafta yani 8+6 yarın 9 inşallah siz 9 bitti demişsiniz kafam karıştı. 9 haftaya girmiş olmuyor muyuz
Çok erken ama daha evet stoklamak lazım ama yapıcak birşey yok biz cinsiyetten sonra düşünyruz herşeyiBebek bezi alıp stoklamak lazım ya fiyatlar uçacak eşim de alırız bekleyelim dedi de bilemedim
Bebek bezi ıslak mendil şampuan kremler falan aldı başını gidiyor bende eşime alalım diyorum 6 ay bitsin öyle alalım diyor haklı aslında ama son ana bırakırsakta çok sıkıştırır gibi geliyorBebek bezi alıp stoklamak lazım ya fiyatlar uçacak eşim de alırız bekleyelim dedi de bilemedim
Canım 8+6 olunca 9 u doldurmuş oluyorsunMerhaba birşey soracağım son adet tarihinizden benimki 1 gün sonra 8. Hafta yani 8+6 yarın 9 inşallah siz 9 bitti demişsiniz kafam karıştı. 9 haftaya girmiş olmuyor muyuz
KDV ye bile zam geldi açıkçası şimdi almak bütçe olarak çok daha mantıklı doğum şubatta olacak fena artar her şeyBebek bezi ıslak mendil şampuan kremler falan aldı başını gidiyor bende eşime alalım diyorum 6 ay bitsin öyle alalım diyor haklı aslında ama son ana bırakırsakta çok sıkıştırır gibi geliyor
Hangi uygulama canımDoktor bana o şekilde söyledi hatta 3 uygulama indirmiştim hangisi doğru diye doktorun haftamı söylediği gün sadece bir uygulama dgru çıktı o uygulamayla devam ediyorum şuan 9+0 regliniz benden bir gün sonraysa sizinde o şekilde olmalı
Android olsa daha çok uygulama ve güzelleri oluyor ıphonede seçenek çok çıkmıyor o yüzden hamileliğim uygulamasıyla birebir gidiyor 20 haziranda doktor 6+2 demişti bugün 9+0 yani 9. Hafta bitti 10. Haftadan gün alıcam nasipseHangi uygulama canım
Birde pepapp var oda ne garipse bir gün önde onuda form için tutuyorum telefondaHangi uygulama canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?