Evet 8+6 olunca 9. Haftanın içinde olmuş oluyoruz + lar kafamızı karıştırıyor ben karıştırmayım diye mesela kendime 8+6 demiyorumda 9. Haftayım diyorumCanım 8+6 olunca 9 u doldurmuş oluyorsun
9+6 oluncada 10u doldurmuş oluyorsun
Alırken dikkat etmek lazım son tüketim tarihine özellikle internetten alacaksan canımBebek bezi alıp stoklamak lazım ya fiyatlar uçacak eşim de alırız bekleyelim dedi de bilemedim
7+6 bugünKaçıncı haftadasınız?8. Haftadan sonra azalıyor o ağrılar bende yaşamıştım regl ağrısı gibi
Annem prima kullandım hep sizde diğerleri pişik yaptı dedi ama her bebek kendine özel deneme yanılma yaparız artık maalesefKızlar bezler bebeklere alerji yapabiliyormuş, her bebek her bezi kullanamıyor, stok yapmayın sonra elinizde patlar. Ben de Ocaktaki yeni yıl Zamlarından önce aralık gibi alışveriş yapmayı düşünüyorum. Muhtemelen bebelere karyola vs o zaman hallederim gibi. Ama bezler için acele etmeyin. Stoklar elinizde kalmasın yazık para hepsi.
Canım merhaba senin yazını okudum değerlerin %30 artmış gebeliğin sağlıklımı benim de şuan değerlerim ilk başta %60 ikinci de %47 gibi arttı çok endişeliyim yardımcı olurmusunuz sürecin nasıldıYa günah almıyım benim ilk ve ikinci doktorum hep düşecek dedi baştaki bhcglerim %30arttı: uzun süre de kese görünmedi o görübdü kalp duyulmadı. Yani hep bayaa geriden geldik. Önce dış olabilir dediler kese görününce düşük ooabilir dediler düşük ihtimal ama hala ihtimal var gebe gibi davranmaya devam et dikkat et dediker. Ben de her kanadığımda düşüyorum sandımx yani doktor da öyle sandığı için şu son 20 günde en fazla 2 gün doktora gitmedim adım adım şahidim büyümesine. Sata göre 7+3 de kalbi duyduk ama hala kanıyorum. İçerde büyük kanama yok. Keseye göre de 6+3müşüm. Normalde adetim de düzenlidir ama demek ki o bpzulmuş bu son ay anlamadıkhala da kanıyorum dünden beri progrsteronla durdu azıcık
Valla ben kendim gibi örnek bulamadım inşallah size yardımım olur. Bana hep düşecek düşecek dediler. Şuan 7+0ız. 6+3tr kalp atışı duyduk. 5+3te kese göründü. Ne olur bilmiyorum tabi hala düşebilir. Ama ilk artışım 51den 67ye oldu 48saat sonra. Sonrakiler 60% üstüydü. Ya ilk test hatalıydı ya da ikizdi biri tutmadı ya da hala sağlıksız. Hiç bilmiyorum. Ama şuan kalbi atıyo ve düşmedi nohutumCanım merhaba senin yazını okudum değerlerin %30 artmış gebeliğin sağlıklımı benim de şuan değerlerim ilk başta %60 ikinci de %47 gibi arttı çok endişeliyim yardımcı olurmusunuz sürecin nasıldı
O kadar üzülüyorum ki onu kaybetcem diyeValla ben kendim gibi örnek bulamadım inşallah size yardımım olur. Bana hep düşecek düşecek dediler. Şuan 7+0ız. 6+3tr kalp atışı duyduk. 5+3te kese göründü. Ne olur bilmiyorum tabi hala düşebilir. Ama ilk artışım 51den 67ye oldu 48saat sonra. Sonrakiler 60% üstüydü. Ya ilk test hatalıydı ya da ikizdi biri tutmadı ya da hala sağlıksız. Hiç bilmiyorum. Ama şuan kalbi atıyo ve düşmedi nohutum
Aynen kafa karıştırıcıEvet 8+6 olunca 9. Haftanın içinde olmuş oluyoruz + lar kafamızı karıştırıyor ben karıştırmayım diye mesela kendime 8+6 demiyorumda 9. Haftayım diyorum
İnşallah sağlıklıdır inşallah sizinledir. Her şey kitabına uygun olmayabiliyor. Umudunuzu yitirmeyin. Zaten biksç güne ultrasonda anlaşılır. Dua edeceğim sizeO kadar üzülüyorum ki onu kaybetcem diyedaha kalbini bile duymadım halbuki ..
Değerlerim
4 Temmuz 592
6 Temmuz 1006
8 Temmuz 1468
Sizce umut varmı benim için de
Allah gönlünüzün muradını versin . Çok teşekkür ederim inşallah sizde sağ salim kavuşursunuzİnşallah sağlıklıdır inşallah sizinledir. Her şey kitabına uygun olmayabiliyor. Umudunuzu yitirmeyin. Zaten biksç güne ultrasonda anlaşılır. Dua edeceğim size
Peki kadin pozitof erkek neqatif olursa oda mi uyuşçazlıkKadın negatif erkek pozitifse kan grubunda uyuşmazlık oluyor canım
Yok sadece anne negatif baba pozitif olanlarda oluyormuş uyuşmazlıkPeki kadin pozitof erkek neqatif olursa oda mi uyuşçazlık
Haa tamam ben bilmiyodum benim eşimde neqatif diye sordum teşekkür ederim canımYok sadece anne negatif baba pozitif olanlarda oluyormuş uyuşmazlık
Ay bende aynı durumdayım ya sürekli elim karnimda oğuyorum çok dalga geçtim tamam anladık en hamile sizsiniz derdim hshdhdKızlar elim hep karnımda ya çok dalga geçtim milletle ne diye karnını tutuyo bu hamileler diye ama iç güdüsel gidiyormuş sorun bende mi acaba
HayirPeki kadin pozitof erkek neqatif olursa oda mi uyuşçazlık
Cnm sana umut olur mu bilmem ama bnm ilk değerim 259 2 gün sonra 483 2 gün sonrada 745 oldu. (ben 4 ay önce dış gebelikten ameliyat olmuştum.) bu değerleri görünce çok korktum yine dış gebelik diye ama çok şükür 6+5 te keseyi gördüm bu hafta içi de kalp atışlarını duymak için gideceğim inşaallah duyacağıma inanıyorum. Bnm doktorum bazen %30 luk artışlar bile yeterli oluyor dedi. Biraz uzun oldu ama ilk kızımda da böyle değerlerim az az artmıştı o yüzden yine kız olacağını düşünüyorum. Umarım seninde kucağına almak nasip olur stres yapma bebişlerimize zarar.O kadar üzülüyorum ki onu kaybetcem diyedaha kalbini bile duymadım halbuki ..
Değerlerim
4 Temmuz 592
6 Temmuz 1006
8 Temmuz 1468
Sizce umut varmı benim için de
Bu sayfa değil benim bahsettiğim örneğin siteye giriyorum biri konu açmış bebeğimin aniden kalbi durmuş bunu görünce ister istemez korkuyor insan bundan bahsetmiştim benGünaydın kizlar. Bi çok kişi burası ve diger konuşmaların olumsuz etkilediginden bahsetmiş. Burasindan kastınız sadece bu sayfa ise çok olumsuz konuşmalar yapmıyoruz anca belirtiler agrilar kanamalar. Fakat siz başka açılan konulara girip acabalarla uykularınızi kaçırıp moral bozuyosaniz eşleriniz çok çok haklı. Özellikle kötü hikayeler yada suandan kötü doğum tecrübeleri ile ilgili yazı video izliyorsaniz. Şimdiden kendinize herseyi iptal ettirin. Doğum yada gebelik süreci ile ilgili merakınız varsa lütfen ama lütfen bi sey araştırmayın. Önünüze düşse bile izlemeyin okumayın. Sağlıklı olan bebisi strese sokup üzüyorsunuz. Bu hafta sonu kına düğünumuz vardi. Fellik fellik kaçtım aglayanlardan. Ben sulu göz biriyim. Normal zamanda ağlayan birini görsem direkt ağlarım ama bebeğimin bunu yaşamaya hakkı yok. Lütfen rica ediyorum okumayın izlemeyin bi sey. Gelecekse o bebek kucağımıza alicaz. Eger nasipte yoksa tüm alem birleşse onu içimizde tutamaz. Sadece Yaradana sığının. Daha önce de demiştim gebe kadınlara şeytan çok vesvese verir diye. Siz aklınızdaki ufacık acaba düşüncesiyle şeytana ışık yakıyorsunuz. O da dünden razı verdikçe veriyor. Allaha sığının onun üstüne hiç bir güç hic bir şey yapamaz. Özellikle nas Felak. Gece uyurken sabah uyandığınızda okuyun. Allahin izniyle görünen görünmeyen herseyden korunursunuz. İlerleyen zamanlarda kendi doğumunu anlatmak isteyenler çıkacaktır karşımıza onlari da dinlemeyin ve susturun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?