2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
kızlar 8+4teyim aşırı iştahsızım yemek yiyemiyorum yesem bile dokunuyor prilam içmediğim zamanlar kusuyorum önerebileceğiniz şeyler var mı? su bile zor tüketiyorum bu gidişle bebeğimde etkilenecek diye korkuyorum

Ben opudan beri yatıyorum hep dun doktor hareket edebilirsin deyince bugun biraz başladım. Allahtan kayinvalidem yakın sürekli gel git yaptı hafta sonu düğün var eşimin kuzeninin o yüzden beni bosladi biraz esim yemek konusunda çikolata ekmek koy şükür doyduk der o yönden hic sikinti yasamiyorum. Tüm eşler böyle olsun bizlere en büyük destek yormayan kocalar gerçekten.
O et olayını bende sonradan öğrendim ya ama bilmeyince Allah korur derler yine Allaha sığınıp devam sen yat kanama suan yok diye atılma herseye minnoş güç toplasın

Afiyet şeker olsun öyle düşünmeyin ben de çok severim mercimekli köfteyi, kısırı ama yedikten sonra bulanti ve yanma oluyor
Evet benimde öyle oldu. Sonra düğün olcak düğün evine gittik orda kafam dağıldı bulantı felan kalmadi

Bazen pamuk gibiyim bazen ejderha halt yemiş kaliyo yanımda. Cok normal. Sigara olayı evet yoksunluk yapiyo

Merhabalar İstanbul’da Anti-Rubella Anti-Toxoplazma Anti-CMV IGG, Folat, Vitamin B12 ve 25 Hidroksit D vitamini testlerini yapan devlet hastanesi bilen var mı? Bunlar sağlık ocağında yapılmıyor
Merhaba ben hepsini silivri devlet hastanesi aile hekimine yaptırdım misafir hasta olarak hemde yazliktayiz burası yakın geldi çok sukurde hepsini yaptılar

Normalde 9 10 şarda olması gerekiyor ilkinde hep böyle ilerledi bunu görünce şok geçirdim gidecegim acile inşallaj bir sorun yoktur
Hava sıcaklığı felan da artırmış olabilir. İçini ferah tut limon felan iç başka zaman olursa. Acilden sonra haberdar et bizide. Rabbım sifa versin içini ferah tut dua et

Ben bugün sağlık ocağında yaptırdım tek idrar testi yapmadı o yokmuş sağlık ocağında ve d vitamini de bakılmıyor burada dedi sonuç yarın çıkacak
Ya bende bu saydıklarım eksikti sağlık ocağında. Dediler bu 6 değere bakamıyoruz hani folat, d vitamini, b12, toksoplazma vs nerden baktıracagım ben bunlara of

Tamam canım doktor değiştirmek için şehir değiştirmiştik yine yollardayim 2 saattir.. rabbim korusun gerçekten

Normalde 9 10 şarda olması gerekiyor ilkinde hep böyle ilerledi bunu görünce şok geçirdim gidecegim acile inşallaj bir sorun

Ya bende bu saydıklarım eksikti sağlık ocağında. Dediler bu 6 değere bakamıyoruz hani folat, d vitamini, b12, toksoplazma vs nerden baktıracagım ben bunlara of
Benim sonuçlar bugün öğleden sonra çıkacakmış bakayım bana bişey demedi doktor belki banada bakmadı. Her yerde aynıdır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…