- 6 Ekim 2023
- 1.290
- 1.309
- Konu Sahibi Buffalosos
- #43.721
Oyy kızların aklını alcak yani kirpiklerleHahaha maşallah ona, benimkininde kirpikleri ve tırnakları uzuyor sürekli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy kızların aklını alcak yani kirpiklerleHahaha maşallah ona, benimkininde kirpikleri ve tırnakları uzuyor sürekli
Ben emzirme yastığı diğer bebelerde kullanmamıştım. Bunda da eşimin kuzeni getirmişti ama ben götürmedim. Eve gelince bir iki kullandım ama bana göre değil gibi kaldırdım bebe oturmaya başlayınca destek olarak kullanırımDoğum yapan anneler 2 mühim ve birbirinden alakasız sorum var size lütfen cevaplayın
1.si Hastaneye emzirme yastığı götürmeye gerek var mı?
2.si bebeği getiren ebeye para verdiniz mi?
Canım gözün aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün minnoşKızlar bütün detayları yazıcam iyiyiz ikimizde şükürler olsun. Kendimi en kötüsüne hazırladığım için kolay geçti en başta sakinleştirici verdiler hafif çok rahattım o yüzden ama çok ağrım var ağrı çekiyorum
Bir de bebek kokuyor aşırı sütüm gelmemişti hemşire silikon uç aldırdı alıp geldi eşim onunla içti geldi biraz uyudu çok minik ama tam bisey anlamadım henüz ağrım çok kasıklarımda
Spinal cok basitmiş yine olsa yine yaparım kesin
Daha detaylı anlatıcam
Ben emzirme yastığı götürmemiştim ama keşke götürseydim dedim , ameliyat sonrası ameliyathanede biri eşime 3 kez abi hayırlı olsun demiş eşimde hiç bir şey anlamamış 4. Kez hayırlı olsun dediğinde para istediğini anlamışDoğum yapan anneler 2 mühim ve birbirinden alakasız sorum var size lütfen cevaplayın
1.si Hastaneye emzirme yastığı götürmeye gerek var mı?
2.si bebeği getiren ebeye para verdiniz mi?
B Buffalosos yolun açık olsun şu gibi aksın doğumun
3.günKızlar sezaryandan kaç gün sonra desteksiz yürüdünüz
Ya eşimde birinden duymuş para olayını bana soruyo dedim haberim yok böyle birşeydenBen emzirme yastığı diğer bebelerde kullanmamıştım. Bunda da eşimin kuzeni getirmişti ama ben götürmedim. Eve gelince bir iki kullandım ama bana göre değil gibi kaldırdım bebe oturmaya başlayınca destek olarak kullanırım
Eşim hem beni hazırlayıp odaya getiren hasta bakıcıya hem de bebeği getiren bebek hemşiresine vermiş. 550şer TL 50 si de ne ise insan düz yapar dimi
Ama zorla verdim, almak istemediler dedi. Acaba diğerlerinde de vermiş miydi? Verileceğini nereden biliyordu mesela ben bilmiyordum. Sorayım kafamda yeni sorular belirdi
Yaa daha mı rahat olur benimde aklıma geldi deneyimleyenlere sorayım bi dedim koysam rahat ederim gibi de ama yük gibi deBen emzirme yastığı götürmemiştim ama keşke götürseydim dedim , ameliyat sonrası ameliyathanede biri eşime 3 kez abi hayırlı olsun demiş eşimde hiç bir şey anlamamış 4. Kez hayırlı olsun dediğinde para istediğini anlamış
Bende büyük diye götürmemiştimYa eşimde birinden duymuş para olayını bana soruyo dedim haberim yok böyle birşeyden
Yaa daha mı rahat olur benimde aklıma geldi deneyimleyenlere sorayım bi dedim koysam rahat ederim gibi de ama yük gibi de
Ay biz de hazirlikli gidelim ya bizim hastanenin ebeleri çok tatlı eğer beklentileri varsa karşılayalım
Gözün aydın olsun canım Rabbim ikinize de sağlık sıhhat versinÇok fazla ağrım var demin doktor bastırdı bağırdım Ağrı kesici yapacaklar ama fena yani ağrısı yine de insan katlanıyor kesik sonuçta normal ama işte adet ağrısı gibi bir de yanıyor kesi yeri
Canım hayırlı uğurlu olsun bebişin çok sevindim güzel bir doğum hikayen olmasına darısı başıma ultrasonla uyumlu mu çıktı kilosu boyu kaç demişlerdi kaç geldi merak ediyorumŞimdi kaldırıp yürüttüler ilk adım atılmayacak gibi acıyor ama bir cesaret kalkınca gerisi geliyor yürüdüm geri yattım acım hafifledi
Sondayı çıkarttırmadım çünkü çok rahat
Gazım hafif hafif çıkıyor gaz önemliymiş onun dışında bebiş azıcık emip uyuyor
Bir çorba içtim çok açım kahve çok içemedim artık Allah’a emanet bu saatten sonra bol bol icicem
Benim de bugün aynı bu şekilde çıktı doktorum 2.kez nst istedi yine aynı çıktı aç mısın diye sordu, yarın sabah güzel bir kahvaltı yap 1 saat sonra yeniden nst için gel dedi 36+5im. Eve gelince bişeyler atıştırdım biraz hareketlendi sürekli hareketlerini takip ediyorum inşallah uyuyodurKızlar şimdi nstden çıktım kalp atışları 140-150 civarı sancı 20 filan bebek hareket etmiyor doğru düzgün doktor da acil sezeryana çıkmış 20 sizcede anormal değil mi
Benim eşimde hasta bakıcıyla bebeğimin ebesine verdi onlarda almak istememiş eşim zorla vermişBen emzirme yastığı diğer bebelerde kullanmamıştım. Bunda da eşimin kuzeni getirmişti ama ben götürmedim. Eve gelince bir iki kullandım ama bana göre değil gibi kaldırdım bebe oturmaya başlayınca destek olarak kullanırım
Eşim hem beni hazırlayıp odaya getiren hasta bakıcıya hem de bebeği getiren bebek hemşiresine vermiş. 550şer TL 50 si de ne ise insan düz yapar dimi
Ama zorla verdim, almak istemediler dedi. Acaba diğerlerinde de vermiş miydi? Verileceğini nereden biliyordu mesela ben bilmiyordum. Sorayım kafamda yeni sorular belirdi
Merhaba gümüş kapakta bişey sürmek doğru değilmiş direk gümüşe deysin birşey sürmeyin diyorlar gümüş kapağın kullanma talimatındada byle yazıyorBende lansinoh sürüyorum ve sonrasında gümüş kapak takıyorum ama göğsümün birisi çok daha büyük kahverengili ve bastırdıkça yer yer yuvarlak şişler var biraz acıyor sizinkinde acı oluyor mu
Kızlar merak ettiğim için soruyorum sancı yok ama bebeğin kalbi gayet güzel atıyor sorun nerde anlamadım ben de geçen girdim benimde sancılarım max 20 25 oldu ama doktor hiç böyle yaklaşmadıBenim de bugün aynı bu şekilde çıktı doktorum 2.kez nst istedi yine aynı çıktı aç mısın diye sordu, yarın sabah güzel bir kahvaltı yap 1 saat sonra yeniden nst için gel dedi 36+5im. Eve gelince bişeyler atıştırdım biraz hareketlendi sürekli hareketlerini takip ediyorum inşallah uyuyodur
Benim doktorum bebeğin kalbi için biraz dalgalı olması gerekiyodu tekdüze çıkmış diye yeniden çağırdı sancı değil meselem. İnşallah uyuyodur ya da açlıktandırKızlar merak ettiğim için soruyorum sancı yok ama bebeğin kalbi gayet güzel atıyor sorun nerde anlamadım ben de geçen girdim benimde sancılarım max 20 25 oldu ama doktor hiç böyle yaklaşmadı
Uyuyordur canım stabil kalmıştır o yüzdenBenim doktorum bebeğin kalbi için biraz dalgalı olması gerekiyodu tekdüze çıkmış diye yeniden çağırdı sancı değil meselem. İnşallah uyuyodur ya da açlıktandır
ben de krem sürüp gümüş kapağı koyuyordum doğru değilmiş demek kiMerhaba gümüş kapakta bişey sürmek doğru değilmiş direk gümüşe deysin birşey sürmeyin diyorlar gümüş kapağın kullanma talimatındada byle yazıyor