- 27 Ağustos 2022
- 2.573
- 3.221
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #41.401
Amin inşallahGüzel heyecanlar darısı bize inşallah
Bence sonda taktirin çok fazla serum veriyorlar wc gelirse o ağrı aciyla gitmeniz çok zor olur, elimi bağladılar mi hatırlamıyorum ben karnıma dokunuşlar hissetmiştim ama acı yok cekistirmeleri de hissettim tabi acı yok ama panik olmuştum baş dönmesi hissettim gözüm karardı beni bayıltin demistim çocuğun sesini duydum ama o arada bayilttiklarindan göremedimSezaryana giren hanımlar
Sonda takılmayan var mı doktorum istemezsen takmam dedi
Bi de uyustuktan sonra ayakları falan hissediyor musunuz
Bir de elleri bağlıyorlar mı
Hisler durumlar nasıl hiç ameliyat olmadım his nasıldır bilmiyorum çok ameliyata girdim ama bu acılardan hiç dikkat etmedim
Dr hanım ameliyat sırasında mesane önlerine gelip engel olmasın diye de takıyorlarmış. Sırf idrardan değil de. Taktırın bence nolur nolmaz bi ton mayi alacağız çünküSezaryana giren hanımlar
Sonda takılmayan var mı doktorum istemezsen takmam dedi
Bi de uyustuktan sonra ayakları falan hissediyor musunuz
Bir de elleri bağlıyorlar mı
Hisler durumlar nasıl hiç ameliyat olmadım his nasıldır bilmiyorum çok ameliyata girdim ama bu acılardan hiç dikkat etmedim
Bilirubinler var mı?Tsh yüksek 3.31, alkalen fostafaz çok yüksek 227, Alt de yüksek çıkmış Kolestaz diyecek sanırım kollarım kırmızı kaşıntılı değerleri yüksek olan var mı acaba e nabıza şimdi düşmüş yarın aricam doktoru
Cnm çok üzüldüm Rabbim dayanma gücü versin aynı zamanda tekrar hayrlsiyla bebek nasip etsin kucağına almayı nasip etsin dualamizdasinHerkese günaydın. Kızlar hatırlarsınız belki ben 21. Haftada erken doğum yapmıştım ikizlerime , yaşamadılar maalesef
Ama gruptaki yazışmaları okumaya devam ettim hep. Doğum yapanların sayısı arttı ve gittikçe de çoğalıyor. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.buradaki yazışmaları okudukça bende sizlerle heyecanlanıyorum ve hepinize dua ediyorum
Hamilelerin doğum sırasında yaptığı dualar kabul olurmuş. Biz tekrardan bebek denemelerine başladık , bana dua ederseniz çok sevinirim , ismim Özge
Bebeklerinizi mutluyla sağlıkla kucağınıza almanız ve büyütmeniz dilerim
Bende senin gibiyim doktor avil diye merhem ve krem verdi inanılmaz uyku yaptı ama ilk defa 10 saat kesintisiz uyudum bir sor istersen doktorunaKızlar akşam oldu ellerim kollarım ayak altlarım bacak altlarımda kaşıntı başladı dün akşam da başlamıştı bugün test verdim kolestas cıkar mı acaba yarın sonuçlar gelecek, kıpkırmızı ellerim avuç içlerim kol içlerim şaştım kaldım dünden beri
Geçmiş olsun. Hayırlısı neyse o olsunGozum -4tü amma lazer ameliyyat oldum astigmat var bendede birde goz tansiyonu doktor goz diplerimi yoklayacakmış onun onayıyla normalmi sezeryanmı söyleyecekler
Yine de çok yüksek değil endişelenmeyinAst 20, alt 47 kırmızı görünüyor
Mrb evet hatırlıyorum sizi çok üzülmüştüm Rabbim inşallah hayırlısıyla bu kez kucaginiza almayı nasip etsin burada sizinle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarımız da vardı dualarimizdasiniz inşallahHerkese günaydın. Kızlar hatırlarsınız belki ben 21. Haftada erken doğum yapmıştım ikizlerime , yaşamadılar maalesef
Ama gruptaki yazışmaları okumaya devam ettim hep. Doğum yapanların sayısı arttı ve gittikçe de çoğalıyor. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.buradaki yazışmaları okudukça bende sizlerle heyecanlanıyorum ve hepinize dua ediyorum
Hamilelerin doğum sırasında yaptığı dualar kabul olurmuş. Biz tekrardan bebek denemelerine başladık , bana dua ederseniz çok sevinirim , ismim Özge
Allah sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım benim ederiz inşallah tabi kiHerkese günaydın. Kızlar hatırlarsınız belki ben 21. Haftada erken doğum yapmıştım ikizlerime , yaşamadılar maalesef
Amin inşallah sağolB Buffalosos çok geçmiş olsun canım doktoru aradın mi ?
Murphyy canım Allah kolay güzel doğum nasip etsin hiç korkma
Çok haklısın gerilme lütfen su gibi geçsin inşallahAmin inşallah sağolZaman geçtikte daha çok heyecanlanıyorum ve korkuyorum
Amin inşallah teşekkürlerÇok haklısın gerilme lütfen su gibi geçsin inşallah
ben de seni çok merak etmiştim sağlıkla gelsin inşallah bizleri de haberdar et doğumun da kolaylıkla geçsinCanım ben pazar gününden beri hastanedeyim
1 bardak kadar suyum geldi bebegin kesesi yırtılmış antibiyotik tedavisi oluyorum
Sancımın gelmesini bekledik gelmedi
sözde yarın suni sancı verilcek
İnşallah yalancı sancıdır. Aralıklarını sayıyor musunuz? Yalancı sancı ile doğum sancıyı ayırt etmenin en kolay yolu aralıkları saymak, sıklaşıp sıklaşmadığına dikkat edin. Eğer bir yerden sonra seyrekleşiyor yahut azalıyorsa, geçiyorsa yalancı sancıdır. Bir de yalancı sancı daha belirli bir bölgede tekrar ederken doğum sancısı gittikçe kuvvetlenen, belin arkasından öne doğru hareketli bir ağrı.Ben sabah 8 gibi uyumuştum sancılarım azalmıştı geri kalktım yine ağrım var biz de 36 3 olduk. İnşallah bu kadar sancı yalancı sancıdır. Çünkü gece çoktu ama sabahtan beri azalmıştı