557 baya yüksekti aslındaKızlar değerim 117 ye düşmüş.4 gün önce 557 idi.kimyasal oluyor sanırım
Benim oğlumda 6. Haftada 12.haftaya kadar bulanti ve kusma olmuştuKaçıncı haftadasiniz bizim orda mide bulantısı oluyorsa kız olmuyorsa genelde erkek derler
Kese henüz oluşmamış tı.dokyora yazmadım daha canım.şoku atlatamıyorum557 baya yüksekti aslındaniye öyle oldu ki doktor ne dedi kimyasal mı düşük mü yoksa
Canım ihmal etme yaz doktora hemenKese henüz oluşmamış tı.dokyora yazmadım daha canım.şoku atlatamıyorum
Gebelik testi yapıp çizgiyi gördüğüm andan beri içmiyorum. Canım çekiyor ama yapacak birşey yokHanımlar merhaba, aranızda 7. Haftalarda olup sigara içen var mı
Canım çok geçmiş olsunKızlar değerim 117 ye düşmüş.4 gün önce 557 idi.kimyasal oluyor sanırım
Çok geçmiş olsunKızlar değerim 117 ye düşmüş.4 gün önce 557 idi.kimyasal oluyor sanırım
Ben birincide bebegin gelisimi durmuştu diye bide biz akrabayız eşimle onun içi genetik test yaptı doktorumHayırlı olsun canım , sağlıkla gelsin inşallahben izmir de yaşıyorum ama Gaziantep’liyim , umarım güzel yerine çıkmıştır tayininiz de seversin oraları . Taşınma sürecinde vs. Dikkat et çok
Bende kusmuyorum ama sürekli bir bulantı var alttan alttan çok rahatsız edici. Kussam rahatlayacağım sanki bu şekilde çok rahatsız edici.
Çok su içmen lazım canım tuvalete gitmemek için su içmemeksin yapma lütfen
Hiç duymamıştım
Neden size genetik test yaptılar ?
Ben eczaneden nurse harveys sinek kovucu aldım bende işe yaradı
Ah sorma bende aynıyım , sürekli yorgun hissediyorum hiç bir şey yapmaya halim yok
Çok kötü oldum. Hayırlısı. Çok geçmiş olsun canımKızlar değerim 117 ye düşmüş.4 gün önce 557 idi.kimyasal oluyor sanırım
Olması çok iyi bence. Kaç hafta böyle olucaz galibaÇok fazla öğürme refleksim var ya
Hala bırakmadınmı diyor her seferinde öz bi şekilde bu lafıda bana dokunuyorDoktorunuz ne dedi peki
Evet aralıklı oruç zor bu dönemde doktorunuza danışın öyle devam edinBenim de aralıklı oruç yapardım devam edeyim dedim olmadi. Başım dönüp midem bulaniyo yemezsem biseyler
Bunyeden bünyeye değişiyor demek kiBenim oğlumda 6. Haftada 12.haftaya kadar bulanti ve kusma olmuştu
Sezaryeni nasil acaba bilgin varmiMemorialda zelal hocaya gidiyorum
Yaa cok uzuldum. Demek lekelenmeler bu yuzdenmis. Doktor ne dediKızlar değerim 117 ye düşmüş.4 gün önce 557 idi.kimyasal oluyor sanırım
Tabiiii ara vermek lazım..Proluton depot vuruldum. Nolur nolmazda kanda baktırdım. Hiç kalkmadan yatmayı düşünüyorum. Şimdiye kadar hiç öyle yatmadım. Her işimi yaptım demek ki ara vermek lazımmış herşeye. Sağlıkla şu bebeleri bi kucağımıza alsak inşallah yaa
İnşallah canım ya sağlıkla sıhhatle şu süreci geçirmek nasip olsunTabiiii ara vermek lazım..
Çok dikkat et kendine..
İnşallah sağlıkla gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?