2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

7+3 de canım , kan tahlilinde verdim sorun yok dedi 1 ay sonra gel dedi oda 11. Haftama denk geliyor🤷🏻‍♀️
ben de 7+1 de göründüm tüp bebek doktoruma son görüşmemiz artık 9 . hafta artık kadın doğum doktoru bulup başlamalısın dedi bu cumartesi gideceğim ben de şuan 8+3 üm bakalım. Sana çok demiş ya. Ben daha kan idrar tahlillerini de yaptırmadım onları yapar falan dedi gerçi hala emin bile değilim doktordan ama bakıcam nasıl olucak :)

ben de 7+1 de göründüm tüp bebek doktoruma son görüşmemiz artık 9 . hafta artık kadın doğum doktoru bulup başlamalısın dedi bu cumartesi gideceğim ben de şuan 8+3 üm bakalım. Sana çok demiş ya. Ben daha kan idrar tahlillerini de yaptırmadım onları yapar falan dedi gerçi hala emin bile değilim doktordan ama bakıcam nasıl olucak :)
Valla bu hafta sonu belki giderim kızar mı bilemem😬 evet kan ve idrar tahlilini ver değerlerine bakılsın bende 3 gün yüz yüze görüştüm 3 farklı doktorla en son karar verdim gittim içime sinene bakalım 🤭

Valla bu hafta sonu belki giderim kızar mı bilemem😬 evet kan ve idrar tahlilini ver değerlerine bakılsın bende 3 gün yüz yüze görüştüm 3 farklı doktorla en son karar verdim gittim içime sinene bakalım 🤭
Bakalım bende şu an 2 tane var kafamda birine randevu aldım beğenirsem diğerini hiç gitmem 😌 fiyat pahalı ama cumartesi gidebildiğim için dha iyi oluyor hafta içi zor gitmem iş yerim uzakta biraz ☺️

Bakalım bende şu an 2 tane var kafamda birine randevu aldım beğenirsem diğerini hiç gitmem 😌 fiyat pahalı ama cumartesi gidebildiğim için dha iyi oluyor hafta içi zor gitmem iş yerim uzakta biraz ☺️
siz istanbuldasınız galiba Ankara’ya göre biraz daha pahalı diye biliyorum , bakalım hakkımızda hayırlısı ♥️

evet İstanbul'dayım çok uçuk fiyatlar var . Şişli Memorial de yaptık tüp bebeği orada devam edelim dedik ama muayene ücreti 3200 tl dedi ben şook :KK70:
Doğum paketi şeklinde Ankara memoriel de 70.000 sundu bize ama şöyle 40 bin muayeneye doğumu doç. Prof. Değişiyor onu doğumda ödüyorsunuz 🤷🏻‍♀️

Doğum paketi şeklinde Ankara memoriel de 70.000 sundu bize ama şöyle 40 bin muayeneye doğumu doç. Prof. Değişiyor onu doğumda ödüyorsunuz 🤷🏻‍♀️
Medical park floryada doğum paketi vardı. 70 gibi bir şeydi o da. Ama 10 muayene testler nst doğum vs her şey dahildi

Bende irenbenin kurucusuna gidiyorum İsrael aruh doktorum 😊 çok iyi bir doktor ve hep güler yüzlü
Merhabalar, umarım güzel hayırlı haberlerinizi alırız buradan. Bu ay ben de İsrael beye randevu alacağım. Siz ne aşamadasınız nasıl gidiyor? Her ne kadar çok iyi doktor olduğu yazılıp çizilse de herkesin deneyimini merak eder oldum. Çok hassas bi konu olduğundan insan her konuda içi rahat olmak istiyor 😇

Merhaba, kanama alanı ile ilgili bazı makaleler okudum ve videolar izledim. Okuduğum kadarıyla alpha lipoic asit içeren besinler kanama alanının küçülüp yok olmasına yardımcı oluyormuş. Bu maddeyi içeren ıspanak, brüksel lahanası gibi yiyecekleri beslenme rutininize ekleyebilirsiniz. Bu besinleri tükettim diye mi bilmiyorum ama kanama alanım bayağı küçüldü. Bol bol da dinlendim tabii. Aynı durumda olanlar için yazmak istedim belki faydası olur diye. 🌻 Ispanağı çok severim ama yıkamak böyle bir durumda zordu, o yüzden ben başka sebze ve meyvelerle beraber smoothie yapıp içerek tükettim. Bayağı da güzel oldu tadı 😅 Herkese miis gibi sağlıklı bir gebelik diliyorum.

Ayyy çok sevindim senin çift embryoydu canım🥰
Evet canım, ama burda çift diye söylememiştim hiç. Çünkü embriyolog ikincinin kalitesi için baya kötü konulmuştu. Onu biraz öylesine dondurduk gibi demişti hatta:) şimdi çözülüp tekrar dondurursak bozulur transfer için kullanılamaz bir daha demişti. Doktorum da kendisi tutmaz %90 ama diğerinin tutmasına destek olur katkı sağlar demişti. Sırf o yüzden transfere katılmıştı son dakika🥹
O yüzden tek embriyo koyulmuş kadar şaşkınım🥹🤍

X