Çok Teşekkür ederimGeçmiş olsunsizi arayıp söyleyecek ilaçları bırakın diye
Çok geçmiş olsun canım.Merhaba herkese benim negatif geldi kanda doktora yazdım iğneleri vs bırakayım dimi
Çok teşekkür ederim garip bi duygu o kadar boşlukta hissediyorum ki şimdiye kadar hep bi iğne ilaç bi beklenti vardı sanki bi anda aşşağı düştüm gibi hissettimÇok geçmiş olsun canım.
Çok haklısın çok zor bir süreç. Benim de 3 normal gebelikten kaybım var. Tekrar denersin denmesinin ne kadar yorucu bir cümle olduğunu biliyorum. Tüp bebekte ekstradan maddiyat ve kullandığımız ilaçların da yükü oluyor. Şimdi dinlenin, bu sizin kararınız sadeceÇok teşekkür ederim garip bi duygu o kadar boşlukta hissediyorum ki şimdiye kadar hep bi iğne ilaç bi beklenti vardı sanki bi anda aşşağı düştüm gibi hissettim
İlk denememdi artık devam etmeyi düşünmüyorum zaten 2 dış gebelik öyküm oldu denemek istedim tüp bebeği yani maddi manevi yorucu her ay 100.000tl para basacağımda bir çocuk olacak tuttu tutmadı psikolojim iyice şaştı platformdaki herkese çok teşekkür ederim bilgi ve destekleriniz için herkese bol şans ve güzellikler diliyorum
Sizinde aynı durum benim eşimde azospermi 6 yıldır bu durumun icindeyizEvet ben şuanda hamileyim. hiç üzülmeyin
Ahhh ahhh neler neler benim 4. Transferim 2 düşük bir negatif ama asla pes etmeyeceğim imkanım ve sağlığım el verdiğince mücadele edeceğim. Normal hamile kalan annelerden biz daha çok anneyiz ben bunu bilirim bunu söylerim artık. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahÇok teşekkür ederim garip bi duygu o kadar boşlukta hissediyorum ki şimdiye kadar hep bi iğne ilaç bi beklenti vardı sanki bi anda aşşağı düştüm gibi hissettim
İlk denememdi artık devam etmeyi düşünmüyorum zaten 2 dış gebelik öyküm oldu denemek istedim tüp bebeği yani maddi manevi yorucu her ay 100.000tl para basacağımda bir çocuk olacak tuttu tutmadı psikolojim iyice şaştı platformdaki herkese çok teşekkür ederim bilgi ve destekleriniz için herkese bol şans ve güzellikler diliyorum
Var canım ama karşılamıyor diye biliyorum irenbeBenim ki öyle bakmıyor hayırlısı olsun inşallah sağlık sigortası var mı onada bi bak istersen
Evet benim doktorum da öyle dedi 7-8 hafta da her şey belli olur kan değerlerin iyi aksatma ilaçlarını dedi :)Evet canım bende yurtdışındayım , doktorla iletişime geçtim daha erken verin dedi bebek varmı yokmu merak ediyorum dedim evet bebek var merak etme ilaçlarına kesintisiz devam et ayın 23 ünde gel dedi.7 8 haftalıkken bebekte herşey oluşuyor canım kalp kese herşey biliniyor ve sağlıklı bir gebelik veya değil diyebiliyorlar daha öncesi muamma diyorlar 7 8 haftaya kadar bişey demiyorlar o yüzden o tarihlere verdi benimki.
Hayırlı olsun canımTransfer sonrası 9. günpozitifi yeni gördük kuzum
İrenbede özel sağlık sigortası var. Devletle anlaşmaları yok.Var canım ama karşılamıyor diye biliyorum irenbe
Canım aynı durum bende de oldu bende çok şaşırdım göbek deligimden özel bölgemde bile devam ediyor çizgi hatta . Senin kaç haftalıktıKızlar bişey farkettim bugün.Göbek deliğimden aşağıya doğru gebelik çizgisi oluşmuş.Nasıl olur erken değil mi ya
Himm yaa o aşamaya bir gelelim Allah'ın izniyle deİrenbede özel sağlık sigortası var. Devletle anlaşmaları yok.
Kızlar şimdi bende baktım benimde öyleCanım aynı durum bende de oldu bende çok şaşırdım göbek deligimden özel bölgemde bile devam ediyor çizgi hatta . Senin kaç haftalıktı
6 haftalıkCanım aynı durum bende de oldu bende çok şaşırdım göbek deligimden özel bölgemde bile devam ediyor çizgi hatta . Senin kaç haftalıktı
Göbekten yapilani ben yapıyorum ama doktor veriyor bunu kafana göre almiyosun göbekten yapılan da ağrı olmuyor bazen morarma oluyor o kadar ilk yaptığım gün morardı benim alıştım artık morarma olmuyorKızlar selam ben progestan iğneyi hergün kalcadan yaptırıyorum ama artık gerçekten zorluyor bu göbekten yapılan hali sizce nasıl ağrılımı hangisi daha kolay sizce
Kafama gmre almıycam zaten doktorum fiyat olarak biraz maliyetli olduğu için herkese önce kalçadan olanı yazıyorum sonra dayanamazsan değiştiririz dedi ona istinaden fikir alma amaçlı sordum.Göbekten yapilani ben yapıyorum ama doktor veriyor bunu kafana göre almiyosun göbekten yapılan da ağrı olmuyor bazen morarma oluyor o kadar ilk yaptığım gün morardı benim alıştım artık morarma olmuyor
Ben göbekten olanı yapıyorum en başından,doktorum kalçadan olan sert dayanamzssın demişti.Ama şuan göbeğim sertleşti sürekli masaj yapıyorum.Hormon ya hemen karışmıyor demek dokularaKafama gmre almıycam zaten doktorum fiyat olarak biraz maliyetli olduğu için herkese önce kalçadan olanı yazıyorum sonra dayanamazsan değiştiririz dedi ona istinaden fikir alma amaçlı sordum.