Ayyy aynı durum bendede var bende 11 gün estrofem kullandım tam tramsfer olacaktımki polip gördü rahimde alalım öyle başlayalım dedi transfere ocagın 30 unda olmam gerekiyordu hala bekliyorum çğnki adetin 3.günü polipi alacak daha olmadı sende ilaç falan kullandınmı normalde gecikirmi benim günü günün de olurdu estrofem yaptı heralde tahminim yoksa hamilemiyim ben ya yoksa hamikemisin bence test yap bi oluryaMerhaba arkadaşlar.ben de Ocak ayında transfer olacaktım ama öncesinde histeroskopi oldum .hoca adetinin 2veya 3.gunu gelmemi soyledi .23ocakta gelmesi gereken adetim hala gelmedi .bu normal mi ?
Hadi gozunaydin olsun çiçeğimmmmYaaa kızlar test sonucum çıkmış
760 çıkmış bu gün 11. Gün
9.gün 331,8 di
Canım bende aralık ayında histeroskopi oldum benim adetim bir gafta gecikti olabiliyor yani normal 10 gün falan gecikme yaşanıyormuşMerhaba arkadaşlar.ben de Ocak ayında transfer olacaktım ama öncesinde histeroskopi oldum .hoca adetinin 2veya 3.gunu gelmemi soyledi .23ocakta gelmesi gereken adetim hala gelmedi .bu normal mi ?
13 şubatta randevu saatin kaçtaNeden lekelenme oluyor ki bizim israel beyde hep attan muayene ediyormus 13 subatta gittigimde alttan muayene etcek benide
Bekledikçe gecikiyor hiç kafana takma. Bugün yarın olursunİlaç olarak estrofem ve duplastonu kullandım .doktora gittim yumurtan daha catlamamis dedi normalde en geç 25 ocakta gelmesi gerekiyordu ve hala gelmedi ewham yaptım çok
Kaçıncı günün? Benim 9. Gün kaset test negatif çıktı moralim çok bozulduGüncelleme: belim ağrıyor kızlar, dayanamacağım. Sabah test yapmak istiyorum. Erken gebelik testi mi kaset test mi yapayım?
Ayyy çok teşekkür ederimHadi gozunaydin olsun çiçeğimmmm
Ayy hadi inş kese ve kalp atışına kaldı bu işÇok güzel artmış
Aynı şeyleri yaşıyorum transferden sonra asla uyanan biri değilim gece 3 4 uyanıyorum, kokulara acayip duyarlıyımKızlar bugün transferin 4. günü ve ben bugün baya yorulmuştum deliksiz uyurum dedim ama gece saat 4 gibi uyandım, komidinde sadece oda kokusu var ama fıs fıs şeklinde olanlardan, yerine koymamıştım. Ay o bütün gece burnuma nasıl koktu anlatamam diğer günler gelmemişti burnuma, şişedeki koku gelir mi ayama regl öncesi de hassas olurum kokuya bide karnım gurulduyor adet öncesi gibi
Canım benimde kasette yok çıktı erken gebelikte çıktıKaçıncı günün? Benim 9. Gün kaset test negatif çıktı moralim çok bozuldu
Kaset test doğru sonucu vermeyebiliyor.Hiç alımayın bileKaçıncı günün? Benim 9. Gün kaset test negatif çıktı moralim çok bozuldu
Ayy gözün aydın tebrik ederimKızlar kızlar 8. Günden günaydınlar
Kaset test yaptım ben de
Teşekkür ederim, hiç birimizim emekleri boşa çıkmasınAyy gözün aydın tebrik ederim
Bel ve kasık ağrısı yaşıyor musun batma benim de 10 günüm bugünKızlar kızlar 8. Günden günaydınlar
Kaset test yaptım ben de
Ben de dayanamadım kan verdim az önceTeşekkür ederim, hiç birimizim emekleri boşa çıkmasın