Bugun transfer dahil 8. Gunum canimCanım dün gece sular içindeydim gece, sop soğuk odada yattık ona rağmen öyleydim. Bugünde full yanan pda da birde ısıtıcı açtırdım üşüdüm hep. Okulda baya üşüdüm belki de ondandır ama bende de öyle oldu canım. Kaçıncı günü transferinin?
Benim 8 şubatta canım duyarsam inşallah yazarım13 subatta randevum var benim galiba en erken benim randevum var eger kalp atisini duyarsam yazarim bilgilendirirm sizi varsa bende once randevusu olan bizi bilgilendirirse cok iyi olur
Ayy hadi insallahBenim 8 şubatta canım duyarsam inşallah yazarım
Bence belirti tutan bir arkadaş aynı böyle olduSuan adet sancısı gibi kasiklarim çok agriyo ayaklarım buz gibi ısıtamiyorum inşallah bunlar da belirtidir
Ayy hadi inşallah cumaya bisey kalmadıBence belirti tutan bir arkadaş aynı böyle oldu
Bugün çok korktum yarın regl ile uyanmam umarımBende vardı hala oluyor
İnşallah canımSuan adet sancısı gibi kasiklarim çok agriyo ayaklarım buz gibi ısıtamiyorum inşallah bunlar da belirtidir
hadi bakalım yazarsın sonucunuBugun transfer dahil 8. Gunum canim
Test yapmaya cesaretim yok normalde persembe kan vercektim ama carsamba aksam acilde vermeyi dusunuyorum insallah guzel pozitif sonucumu paylasmak nasip olurhadi bakalım yazarsın sonucunu
Yarınki mübarek günün hürmetineTest yapmaya cesaretim yok normalde persembe kan vercektim ama carsamba aksam acilde vermeyi dusunuyorum insallah guzel pozitif sonucumu paylasmak nasip olur
İlaç kullanıyosun zaten regl olmazsın canım korkmaKızlar ben regl zamanımın içindeyim 2. Gün bugünde herhangi bir lekelenme de olmadı. O kadar korkuyorum ki regl olcam diyeçarşamba ya son 1 gün
Çok güzel artmışYaaa kızlar test sonucum çıkmış
760 çıkmış bu gün 11. Gün
9.gün 331,8 di
Maşallah canım sıra keseyi ve minik kalp atışını görmekteYaaa kızlar test sonucum çıkmış
9.gün 331,8 di
Aman olmasın canım endişe veriyor. Birde ben geçen seneki 8 haftalık düşükten sonra iyice korkar oldum .3 günlük lekelenme sonucu birden adet ten fazla kan geldi ve düştü .Allah yaşatmasın bir daha inşaAllahBende de olmadi olmucak galiba
Ayy masallah inşallah sağlıkla kucaginada alirsin ❤Yaaa kızlar test sonucum çıkmış
9.gün 331,8 di
Çok güzel çoookYaaa kızlar test sonucum çıkmış
9.gün 331,8 di
Susuz kalmamak lazım bu süreçte, yine de siz bilirsiniz.Kizlar yarın oruç tutsam bi zarari olur mu acaba ilaçlarımın saati değişecek fitilde bozmuyo diyolar ama korkuyorum da