ay hadi inşallah 2024 hepimizin yüzüne gülsünbenim de aynı diyecektim ama benim tam tersim 10 ocak regl olucam ocak sonuna doğru trnsfer olur bi sıkıntı çıkmazsa inşallah :)
Ayy bilmiyorum emeklerimizin karşılığını alırız inşallahBenimde ocak sonu adet şubatın 10 civarı sanırım transfer
ay hadi inşallah 2024 hepimizin yüzüne gülsün
Hep birlikte heyecanla bekleriz artıkbenim de 6 ocak gibi adet tarihim. bir sorun cıkmazsa sonuna doğru hepimiz ard arda olacagız bence
Çok geçmiş olsun kayıplarınıza üzüldümHerkese selam kızlar
Benim 1 boş gebelik, 2 sefer de 7. Hafta kalp atışı durması sebebiyle kayıplarım oldu. Üçü de doğal yolla oluşan gebeliklerdi. Yaşım 35 bu arada:) Yapılabilecek bütün testlerimizi eşimle yaptık. Hatta bir kürtajımdan alınan embriyo genetik teste de gönderilmişti ve hiçbir sorun çıkmadı. Doktorumun önerisiyle bütün aşamalara hakim olarak, düşük olasılığını en aza indirmek için 20 kasım reglimin 3. Günü iğnelere başladık. 4 Aralık’ta yumurtalarım toplandı. 5 embriyo oluştu. 5. Güne de (yani dün) 2 adet embriyom geldi ve donduruldu. Biri için 3bb diğeri için de blastosist olduğu bilgisi verildi. Şimdi dünden beri lekelenmem ve kasık, yumurtalık ağrılarım var şişlikle beraber. İlk reglim geliyor sonra 2.yi bekleyeceğim:). Her şey yolunda giderse sanırım Ocak sonu gibi de benim transferim olacakÇok yoruldum. Güzel enerjilerinizi, dualarınızı, neye inanıyorsanız bekliyorum
merhaba , ben 3 kere Opu oldum . ilk 2 opuda 3er yumurta toplandı. 1 tane 5. gün 1 tane 4. gün donduruldu son Opudan 1 tane 5, gün donduruldu. Amh değerim düşük benim malesef birde sperm sorunumuz var :/Merhaba kızlar benimde cumartesi günü yumurta toplama işlemim gerçekleşti sizlerin kaç yumurtası donmuştu acaba 5. güne gideceklermi diye beklemek çok heyecanlıymış
Merhaba, ben Opu dan sonra hiç gecikme yaşamadım. PKO'lu musunuz acaba ?Kızlar selam23 Ekim’de opu oldum. Transfer için 2. Reglide gel dedi doktorum. İlk regliyi opudan 10 gün sonra 3 Kasım’da oldum. 2. Regliyi bekliyorum şuan ve 15 gün gecikti. Doktorum 10. Gün gel demişti. Geçen hafta gittim hormonlara bakıldı. Her şey yolunda ilaca gerek yok bir iki gün içinde olursun dedi ama hala yok en fazla kaç gün geciktiniz? Böyle bi durumda olan var mı ?
havuz sistemi mi yapılacak sizde acaba, ben pkosluyum çok yumurta toplandı ama olgun olması önemli olan sağlıkla 5. güne ilerlemesini bekliyorum şimdi siz ne zaman transfer olacaksınızmerhaba , ben 3 kere Opu oldum . ilk 2 opuda 3er yumurta toplandı. 1 tane 5. gün 1 tane 4. gün donduruldu son Opudan 1 tane 5, gün donduruldu. Amh değerim düşük benim malesef birde sperm sorunumuz var :/
Havuz yapıldı evet benim de 3 tane toplanıyordu 3ü de dolu ve olgun geliyordu ama sperm sıkıntımız var diye hepsi 5.güne gidemiyordu. Şuan beklemedeyim 1 aralıkta da Laparoskopi oldum 1 tane tüpüm alındı diğeri bağlandı. İlk reglimi oldum ikinciyi bekliyorum 10 ocak gibi gözüküyor inşallah kısmetse Ocak sonu transfer olurum :)havuz sistemi mi yapılacak sizde acaba, ben pkosluyum çok yumurta toplandı ama olgun olması önemli olan sağlıkla 5. güne ilerlemesini bekliyorum şimdi siz ne zaman transfer olacaksınız
opudan sonra 2. regl gecikiyor benimde hep, adet söktürücü verdiler benim günüm henüz gelmedi ama eski deneyimlerimden en geç 5 günolmuştuKızlar selam23 Ekim’de opu oldum. Transfer için 2. Reglide gel dedi doktorum. İlk regliyi opudan 10 gün sonra 3 Kasım’da oldum. 2. Regliyi bekliyorum şuan ve 15 gün gecikti. Doktorum 10. Gün gel demişti. Geçen hafta gittim hormonlara bakıldı. Her şey yolunda ilaca gerek yok bir iki gün içinde olursun dedi ama hala yok en fazla kaç gün geciktiniz? Böyle bi durumda olan var mı ?
yaaa umarım tüm embriyolarımız gider 5. güne bende ocak sonlarına doğru transfer olucam sanırım :) şimdi tarlusal içiyorum ilk adet hızlı gelsin dedi drHavuz yapıldı evet benim de 3 tane toplanıyordu 3ü de dolu ve olgun geliyordu ama sperm sıkıntımız var diye hepsi 5.güne gidemiyordu. Şuan beklemedeyim 1 aralıkta da Laparoskopi oldum 1 tane tüpüm alındı diğeri bağlandı. İlk reglimi oldum ikinciyi bekliyorum 10 ocak gibi gözüküyor inşallah kısmetse Ocak sonu transfer olurum :)
maşallah :) aynı zamanlarda olabilir transferlerimiz kaç embriyonuz varbugün doktorumuzla konuşmaya gittik, embriyolarımızdan pek memnunmuş, hepsi birbirinden güzel dedi :’) (nazar duası)
yılbaşından önce tarlusal almaya başlayacağım, sonra da letrozole kullanacakmışım yumurtlamak için. herhalde 20-30 ocak arası bir yerde olacak transfer. heyecan başladı bile! nasıl geçecek bu günler bilemiyorum.
7 :) ama tabii tek embriyo transferi olacak.maşallah :) aynı zamanlarda olabilir transferlerimiz kaç embriyonuz var
bende düşünüyorum hep bi yandan tek istiyorum bir yandan ikiz olsa ne güzel olurdu diyorum kafamda deli sorular :)7 :) ama tabii tek embriyo transferi olacak.
Merhaba, bunu bende merak ediyorum 30 yaşındayım 1 tane 5.gün iyi kalite 1 tane orta kalite olan var onuda koyalım dedi ama ben ikiz olur mu diye düşünüyorum hep :/ Allahım günah yazmasın tek istiyorum hep :)Merhabalar, 38,5 yaşındayım 2 embriyom donduruldu, 2024 ocak ayında transfer yapılacak, doktorum 2 embriyo transferi önerdi. Ben ikiz olmasından çok korkuyorum, bunun olasılığı ne kadar acaba? İkize maddi manevi fiziksel psikolojik olarak gücüm yok. İstatistiksel bir bilgisi olan var mıdır acaba? Yoksa 2 transfer edilip genelde tekil gebelik çoğunlukta mıdır?