2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Fitili içeri ittircen 20 dak min uzanman lazım

İlk defamı kullanıyosun canım, onu ileri it gittiği kadar işte parmağın yarısı gibi yat kalkma ilac eriyince dış katmanı çıkıyo zaten
Hayir ilk defa kullanmıyorum ama ilaç tamamen kaybolmuyor erimiyormus gibi hissediyorum beyaz ilaç yoğun bir şekilde tekrar lavaboya gidince çıkıyor sizdede çıkıyor mu yoksa tamamen kayıp mı oluyor

Bu normal canım. Vücut alacağını alıyor. İdrarda beyaz beyaz döküntüler olur.

Merhaba benim 3 yumurta kesesinden 2 si gelismis cumartesi sanrm catlarma ignesi vurucak dr benim gibi sadece 2 yumurtasi olup kaliteli cikan icinden oldumu cok korkuyorum o ikiside bos cikacak diye …
Canım benim 2den biri dolu çıktı. Transfer oldum. Beklemedeyim. İnşallah senin ikiside dolu çıkar

Yok yoğun değil çok hafif peçeteye çıktı ama gerildim çok inşallah düşündüğümüz gibidir az kaldı 2gün sonra beta vercem
Benim de test günümden 1-2 gün önce pembe akıntım geldi %90 yerleşmedir seninki canım

Hayir ilk defa kullanmıyorum ama ilaç tamamen kaybolmuyor erimiyormus gibi hissediyorum beyaz ilaç yoğun bir şekilde tekrar lavaboya gidince çıkıyor sizdede çıkıyor mu yoksa tamamen kayıp mı oluyor
Akşam; Ben idrara çikip gece yatmadan önce koyuyorum, o zaman gece boyunca içerde kalıyor kuzum.

Sabah da; idrara çikip ardından koyuyorum. Gün içinde aktığı oluyor kuzum. Peçete koyuyorum çamaşırıma. O ıslanıyor ara ara.

Orta parmağınla itebildiğin kadar it canım çıkanlar önemli değil, kalanlar yeter merak etme.

Asla hiçbir şeye tek seferde bakmıyorlar gerçekten. 3 kez kaybetmeni bekliyorlar:/ benim de ilki boş gebelik, 2. Si kalp atışı duyduk sonraki hafta devam etmedi. Kürtajda genetik teste gönderdik, sağlıklı çıktı. 3. Gebeliğimde de yine kalp atışı düşüktü, sonrasında durdu. Bana ve eşime 3. Den önce her test yapıldı. Hiçbir sorun çıkmadı. Sadece bütün sürece hakim olalım hiçbir şeyi atlamayalım diye tüp bebek deniyoruz biz de. Ekim ayında histeroskopi oldum, sonrasında prp de yaptırdık. Kasımda tüp bebeğe başladık, yumurtaları topladık 5 tane. 2 tanesi 5. Güne gitti. 2. Adetimi oldum. 22 sinde kontrolüm var çok heyecanlıyım ben de:) umarım bu kez yüzümüz güler

Tamamdır içimi rahatlattiniz TSK ederim

Ben de Kasım ayında histeroskopi oldum. 3 embriyom 5. Güne gitti ama biri biyopsi yaparken bozulmuş iyi değilmiş zaten, biri genetik olarak sağlıksız geldi kalan tek transfer edildi. Çok çok benzer bir süreç geçirmişiz. Umarım ikimizin de yolunda gider, inşallah bu sefer sağlıkla hayırla kavuşuruz

Doğrı canım herkes bir değil. Hayırlısıyla al kucağına. Sende ben gibi sabırsızsın
İlk transferim değil ilkinde doğurdum de kucağıma alamadan cennete yolladım, şimdi de hormon ilaçlarının etkisinden mi sürekli onları düşünüp ağlıyorum yeniden. Şimdi aynı süreçleri yeniden yaşamak çok etkiledi beni umarım bu duygusallık sürecime olumsuz yansımaz

Bendede yoğun çıkıyo 3 denememdede çıktı onun başka yoluyo yok çünkü o beyaz şeyin içinden jel gibi ilaç aslında kalıyo beyazı işe yaramıyor yani dışı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…