2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ayy hadi inşallah güzel sonuclar cıkar yaz mutlaka ne zaman transfer yapıldı ? Belirtiler varmı?
Bana 5 ocakta akşam üstü transfer yapıldı yani 6 sı sayılır. İlk 5-6 gün çok belim ağrıdı, 6. Gün her an sanki çok kanamam olacakmış gibi yani regl olacakmışım gibi hem belim hem karnım ağrıdı, sürekli kontrol ettim hatta bişi mi var diye ama kanamam olmadı. Sonra ertesi gün ikisi de pat diye yok oldu. Şimdi sürekli uykum var ve göğüslerim aşırı ağrıyor, uçlarında yuvarlak bisiler çıktı ve karnımın altında sertlik var bunlar son iki gündür var. Yarın da 12. Gün işte test yapılacak. Kaset test yaptım birkaç tane bazısı silik çizgi bazısı daha da silik çizgi. Durumlar böyle

Merhaba benim 3 yumurta kesesinden 2 si gelismis cumartesi sanrm catlarma ignesi vurucak dr benim gibi sadece 2 yumurtasi olup kaliteli cikan icinden oldumu cok korkuyorum o ikiside bos cikacak diye …
Bende 5 vardı 2 si gelişti 1si erken çatladı adaya veda etti diğeri içimde tek olsun sağlam olsun hiç moralini bozma hamilelik için tek yumurta yeter yumurtana güven o senin parçan yağlayıp ballayıp sana geri vercekler

Merhaba kızlar bende pzt günü transfer oldum bu dönemde çikolata yemek sakıncalı mı birkaç yerde öyle okudum size doktorunuz böyle bir şey söylemiş miydi

Arkadaslar Protestan 20 mg yumuşak kapsül doktorum ağızdan alırsan tansiyonun yükselir vajinadan al demişti vajinadan aldığımda ise ilaç erimiyor sürekli lavabo da çıkıyor tekrar ve hemen lavaboya gitmeme rağmen siz nasıl kullaniyorsunuz

Merhaba kızlar bende pzt günü transfer oldum bu dönemde çikolata yemek sakıncalı mı birkaç yerde öyle okudum size doktorunuz böyle bir şey söylemiş miydi
Merhabalar bende pzt oldum doktor şekerden ve tuzdan uzak durmami söyledi yemiyorum sizde bu süreçte yemeyin bence

Fitil olarak kullanmadan önce lavaboya gidiyorum ben ki idrara hemen çıkmayayım kendisi içeride eridiği için akıyor zaten gün boyu çamaşır değiştiriyorum akıntıdan sizde bi deneyin isterseniz yine devam ederse doktorunuza söyleyin

Yani ben kayıp olmasını bekliyorum ama öyle olmuyor sanki faydası olmuyormuş gibi geliyor yani öyle çıkması normal mi

Umutlu gözüküyor biliyosun dimi

Merhaba kizlar Benimde 29 ocakta transferim olcak insallah bu ucuncu transferim. İlki negatifti. İkincisi 2020 de oldu ve bir oglum oldu cok sukur. Şimdi ona kardes icin niyetlendik. İnsallah hepimiz guzel sonuclar aliriz

Gönlünü ferah tut bitanesi tutunmuştur. Güzel haberler duyalım inşallah

Yani ben kayıp olmasını bekliyorum ama öyle olmuyor sanki faydası olmuyormuş gibi geliyor yani öyle çıkması normal mi
İlk defamı kullanıyosun canım, onu ileri it gittiği kadar işte parmağın yarısı gibi yat kalkma ilac eriyince dış katmanı çıkıyo zaten

Canım bende buralardayım kaç gündür ama beni eklememişsiniz 15 Ocak transferim oldu 25 Ocak test günüm beni de ekler misinizzzz

İlk defa duydum bunu bak. Rabbim güzel haberler duyursun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…