2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba benim transferim 20 ocak tarihine alındı aynı tarihtebtransfer yaptıracaklar var mı

Çok halsizsen bu belirtiye giriyo iyi dayanmışsın test yapmadın
Bana o idrar testleri daha önceki denemelerimde iyi gelmedi .O yüzden onu kan testinden sonra hatıra olarak yapmak istiyorum içimde kalmış o iki çizgiyi görmek ..Ayy ağzından baş damlıyor inşallah pozitiftir de işte ilaçların da etkisiyle diye aklımın bir köşesinde maalesef çok ilaç kullanıyorum.Sonuçta hepsi de beyni ve rahmi etkileyen yapay hormonlar.

Bişey soracağım transfer hazırlık süreci kaç gün sürüyor ? Ve ne ilaçlar kullanılıyor bu süreçte
Ben yumurtalarım toplanmıştı Kasım ayında Şubat gibi ilk adetimde gideceğim inşallah transfer süreci için ? Ama sizce tahmini ne zaman yükleme olur ve ne ilaç veriyorlar

Kişiden kişiye değişiyor büyük ihtimal benim çok fazla embriyo olduğu için 2 ay dinlenmeye alındım 2ci adetin 2ci günü kontrol istediler ki 40 gün gelmedi adetim rahim hazırlığına geçiliyor omegrav,estrofem,iron d, progestan,prolutex iğne verildi bana hala daha devam ediyorum. Bide transfer de küçük şişe su aldırıyorlar yanına idrara sıkışık olman gerekiyor zaten söylüyorlar su içmeye başlayabilirsin diye. Şimdiden hayırlısı olsun

Ya hepsi biraz etkiliyo çok diyince halsizlik biraz düşündürüyo ilk belirtisiymiş mesela hayırlısı olsun inşallah ya

Merhabalar, ben de dün transfer oldum ama dünden beri migrenim tuttu. Parol aldım ama bana mısın demiyor. Bir de gece üşümeyeyim diye üzerimi örtünce terlemişim, sanırım fazla sıcak olmuş… bunların embriyoya bir zararı var mıdır acaba

Merhaba, ikisinin de zararı olacağını sanmiyorum. Hormonlar ve stres migreni tetiklemis olabilir, çok geçmiş olsun. Transfer yazın olsaydı yine sıcak olacaktı mecburen bişi olmaz diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine :)

Merhaba, ikisinin de zararı olacağını sanmiyorum. Hormonlar ve stres migreni tetiklemis olabilir, çok geçmiş olsun. Transfer yazın olsaydı yine sıcak olacaktı mecburen bişi olmaz diye düşünüyorum
Haklısınız tabii yazın da sıcak olacaktı… hemşire hamam, sauna gibi sıcak orfamlardan uzak dur deyince acaba? Dedim. Çok teşekkür ederim, yorumunuzla içimi ferahlattınız…

Ayyyyy rabbim muhafaza etsin şok oldum okurken biz adım atamıyoz bişey olcakmı diye düşmek falan rabbim korusun bebeğini inşallah anidenmi kalktın
Aniden kalkmadim, transferden beri esim kaldiriyordu hatta karin kasi kullanma demisti hemsire diye. Yine kaldirdi oturdum yatakta bi sure sonra kalktim.Ona rağmen ikinci adimda pencereye tutundum ama nafile. Herseye dikkat et, test gunune yakin bu talihsizlik olsun.Vardir bir hayir, moral dusurmek yok.Biz bu yola ilk zorlukta yamulmak icin cikmadik sonucta Mucadeleye devam

Merak etmeyin eskiden ayılıp bayılmaktan anliyorlarmis gebe olduklarini. Bir şey olmamıştir inşallah

Hayırlı olsun kuzum . İnşalah pozitif haberini alacağız Canım belirti var mı hiç
amin canım hepimizden ins guzel haberler :) sorunu atlamısım simdi gordum kusura bakma
kasık agrısı var bitek, bide ilacların uzun suredir yan etkisi bas donmesi var
uzun uzadıya ayakta kalamıyorum hem yoruluyorum hem agrı giriyo

öyle tabi ben hep karın kasıyla kalkıyom yaaa

Arkadaşım aynısı bana oldu 13 ocak transfer oldum böyle resmen başım acıyodu hemde 2 gün geçmedi neler yaptım buz torbasını koydum diyorum ilaçsa durdu durdu bu günümü buldu bebeği falan unutturdu nana bana parol içtim hafifledi sürekli bezi ıslatıp kafama koydum bende terlemiştim aynı şeyleri yaşamışız demekki hormon tavan yaptı allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…