2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Doktorun ümidi yok lafına ne takıldım
Asıl onlar ümitli olup moral vermesi gerekirken
Canını sakın sıkma ..

Kizlar ben bugun yataktan kalktim bi iki adim attim, bayildim dustum yere esim yetismis kaldirmis, cok kisa surdu ama herhangi bi kanama veya bi siyrik yok vucudumda.Biraz moralimiz bozuldu tabi transferin 6.günü. Dikkat edin sizler de...Dusecegimi anladim ama yere oturmama firsat olacak kadar zaman kalmadi dusuverdim
Gunde 4 estrofem, 6 progestran fitil ve iki doz da ignesini yapiyorum.Bu hormonlar bazen bas dondurup bayiltabiliyormus.Hayirlisi

Ben de Hediye hocaylayım. Şu an estofrem ve vitaminler kısmındayım. Pazartesi günü görüşeceğiz, transfer günü belli olacaktır diye umutluyum
İnşallah en hayırlısı neyse o olsun hakkımızda. Ben devam ediyorum ekstra progestan fitil ile prolutex iğne verdi transferden 3 4 gün önce diğer ilaçlar ve vitaminlere de devam

Çok geçmiş olsun
Ben hiç bir iş yapmıyorum bu akşam bi bulaşık makinasını yerleştireyim dedim ama kalp atışım arttı,
başıma ağrı girdi,karnıma ağrı sağlandı.uzanıp zor kendime geldim.Az daha dursam bayılacak diye hemen uzanıyorum.Burdan okuduklarından az yürüyüş yapayım dedim evde gezinirken bile fena yoruldum.2 gün kaldı teste hayırlısı.

Ayyyyy rabbim muhafaza etsin şok oldum okurken biz adım atamıyoz bişey olcakmı diye düşmek falan rabbim korusun bebeğini inşallah anidenmi kalktın

Çok halsizsen bu belirtiye giriyo iyi dayanmışsın test yapmadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…