Doktorun ümidi yok lafına ne takıldımYa işte dizginleri ele almaya çalışıyoruz çok çok umutlanıp aşırı üzülmekten korumaya alıyoruz kendimizi, bende 22 yaşında yaptığımda doktorum bana %99 demişti olmamıştı şimdi 28 yaşındayım doktorumun ümidi yok bakalım rabbimin yazdığı nedir ne olursa olsun aşırı üzülmekten koru kendini
Canım estrofem bulantı yapar demişti doktorum. Günde 3 kullanıyordum. Aç karna almamaya çalış.Kızlar ya midesi bulanan varmı ben östrofemi kullandığımda transfer öncesi yapmıyodu iğnemi yapıyoki
Ben hep aç karnına alıyorumCanım estrofem bulantı yapar demişti doktorum. Günde 3 kullanıyordum. Aç karna almamaya çalış.
Sen nasılsınCanım estrofem bulantı yapar demişti doktorum. Günde 3 kullanıyordum. Aç karna almamaya çalış.
Ben de Hediye hocaylayım. Şu an estofrem ve vitaminler kısmındayım. Pazartesi günü görüşeceğiz, transfer günü belli olacaktır diye umutluyumİyi akşamlar kızlar. Medicalpark florya da hediye dağdevirende tüp bebek yaptırdım sonuç için gün sayıyorum aynı doktora giden var mı
Nasıl olayım canım. Sayenizde iyim toparladım ama kalbim yarında Allah büyükSen nasılsın
İnşallah en hayırlısı neyse o olsun hakkımızda. Ben devam ediyorum ekstra progestan fitil ile prolutex iğne verdi transferden 3 4 gün önce diğer ilaçlar ve vitaminlere de devamBen de Hediye hocaylayım. Şu an estofrem ve vitaminler kısmındayım. Pazartesi günü görüşeceğiz, transfer günü belli olacaktır diye umutluyum
Pozitif sonucunu bekliyorum senin deİnşallah en hayırlısı neyse o olsun hakkımızda. Ben devam ediyorum ekstra progestan fitil ile prolutex iğne verdi transferden 3 4 gün önce diğer ilaçlar ve vitaminlere de devam
Amiin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucaklarımız boş kalmasınPozitif sonucunu bekliyorum senin deumarım tutunur bebelerimiz
2 Embriyo mu olmuştu transferiniz. Maşallah Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Tebrik ederimKızlar 11. Günüm değerim 662 ye çıkmışş ikiz mi acaba
Evet iki embriyo transfer edildi2 Embriyo mu olmuştu transferiniz. Maşallah Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Tebrik ederim
Seninde güzel haberlerini alalım inşallah. Bu 2024 ocak ayı şampiyonlar ligi gibi olsun negatif görmeyelim inşallahNasip işte .. inşallah bu sefer sağlıkla tutunur bebeğin canım
Bende pazartesi gidicem. 29 unda transfer büyük ihtimalle demişti bakalım değişevek miBen de Hediye hocaylayım. Şu an estofrem ve vitaminler kısmındayım. Pazartesi günü görüşeceğiz, transfer günü belli olacaktır diye umutluyum
Çok geçmiş olsunKizlar ben bugun yataktan kalktim bi iki adim attim, bayildim dustum yere esim yetismis kaldirmis, cok kisa surdu ama herhangi bi kanama veya bi siyrik yok vucudumda.Biraz moralimiz bozuldu tabi transferin 6.günü. Dikkat edin sizler de...Dusecegimi anladim ama yere oturmama firsat olacak kadar zaman kalmadi dusuverdim
Gunde 4 estrofem, 6 progestran fitil ve iki doz da ignesini yapiyorum.Bu hormonlar bazen bas dondurup bayiltabiliyormus.Hayirlisi
Ayyyyy rabbim muhafaza etsin şok oldum okurken biz adım atamıyoz bişey olcakmı diye düşmek falan rabbim korusun bebeğini inşallah anidenmi kalktınKizlar ben bugun yataktan kalktim bi iki adim attim, bayildim dustum yere esim yetismis kaldirmis, cok kisa surdu ama herhangi bi kanama veya bi siyrik yok vucudumda.Biraz moralimiz bozuldu tabi transferin 6.günü. Dikkat edin sizler de...Dusecegimi anladim ama yere oturmama firsat olacak kadar zaman kalmadi dusuverdim
Gunde 4 estrofem, 6 progestran fitil ve iki doz da ignesini yapiyorum.Bu hormonlar bazen bas dondurup bayiltabiliyormus.Hayirlisi
Çok halsizsen bu belirtiye giriyo iyi dayanmışsın test yapmadınÇok geçmiş olsun
Ben hiç bir iş yapmıyorum bu akşam bi bulaşık makinasını yerleştireyim dedim ama kalp atışım arttı,
başıma ağrı girdi,karnıma ağrı sağlandı.uzanıp zor kendime geldim.Az daha dursam bayılacak diye hemen uzanıyorum.Burdan okuduklarından az yürüyüş yapayım dedim evde gezinirken bile fena yoruldum.2 gün kaldı teste hayırlısı.
Dime burası banda çok iyi geliyo kötü hissetmeye başlayonca hemen buraya saldırıyorumNasıl olayım canım. Sayenizde iyim toparladım ama kalbim yarında Allah büyük