2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bide belirti olarak neler var
Belirti olarak başından beri bir bel ağrım vardı. İlaçtan mı belirti mi bilmiyorum. Arada geçiyordu sonra yine başlıyordu ama2-3 günler fazla oldu. Çok hafif nadir arada kasık batması yaşadım gibi. Onun dışında birde lekelenmelerim oluyor.

Lekelenmeyi doktorun biliyomu

Ben eşimle gidecegim
Bende oyle soylemek istiyodum ama tek ogrenmek istemiyorum bu sefer aileme bile test gununu daha sonra dedim onlara supriz olur pozitif cıkarsa

Selam canım, yorumunu görünce ne gelinler kaynanalar var demeden edemedim. Ben eşimle gideceğim. Beklerken vakit geçer diye belki kızkardeşime söylicem orda uzanırken baya streste olmuştum

Senmi oturmak istemiyosun yoksa , bende uzanmak istiyorum ya
Benim bugün 7. günümdü genelde uzanmak zorundayım
Fazla ayakta duramıyorum hele bugün kasıklarım çok fena aşırı dolgunluk hissi, ve hafif bitmeyen ağrı var.
Progesteron fitilini günde 6 tane kullanıyorum bugün fark ettiğim fitil tamamen emilmiş normalde çamaşırımda kalırdı.
Umarım bu belirtiler ilaçlardan değildir gerçekten gebeyimdir

Aynı bende ya hep aynı şeyleri yaşıyoruz demekki kız bakıyorum ilaç gelmemiş diyorum heralde bebek için emiyo bende ümit etmek ve çok ümit etmemek arasındayım

Baya heycanlıyım kendimce bi var diyorum bi yok ama o güne kadar bekleyip hiçbir test yapmıcam doktorum ümitli konuştu yaşımın genç olmasından evlilik süremin çok uzun olmamasından dolayı
Ya işte dizginleri ele almaya çalışıyoruz çok çok umutlanıp aşırı üzülmekten korumaya alıyoruz kendimizi, bende 22 yaşında yaptığımda doktorum bana %99 demişti olmamıştı şimdi 28 yaşındayım doktorumun ümidi yok bakalım rabbimin yazdığı nedir ne olursa olsun aşırı üzülmekten koru kendini

Aynı bende ya hep aynı şeyleri yaşıyoruz demekki kız bakıyorum ilaç gelmemiş diyorum heralde bebek için emiyo bende ümit etmek ve çok ümit etmemek arasındayım
Ümit olsun bol bol
Geceleri yakarıyorum yalvarıyorum elim karnımda tutun bana bebeğim
Seni dünyanın en mutlu bebeği yapacağım annecim gel diyip konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…