Belirti olarak başından beri bir bel ağrım vardı. İlaçtan mı belirti mi bilmiyorum. Arada geçiyordu sonra yine başlıyordu ama2-3 günler fazla oldu. Çok hafif nadir arada kasık batması yaşadım gibi. Onun dışında birde lekelenmelerim oluyor.Bide belirti olarak neler var
İnşallahAy nasıl sevindim. Sen test yaptım negatif deyince çok üzülmüştüm. İnşalah tutunacak kuzum
Lekelenmeyi doktorun biliyomuBelirti olarak başından beri bir bel ağrım vardı. İlaçtan mı belirti mi bilmiyorum. Arada geçiyordu sonra yine başlıyordu ama2-3 günler fazla oldu. Çok hafif nadir arada kasık batması yaşadım gibi. Onun dışında birde lekelenmelerim oluyor.
Ben eşimle gidecegimKızlar size bişey sorcam test gününe eşinizlemi gidiceksiniz? Ben 8 yıldır hep eşim ve kendim tek evde süprizle söylemek istiyorum sırf onun bu mutluluğundaki tepkiyi görmek için hiç şaka bile yapmadım ama şölede bişey var 2 denemede o yoktu hep kaynanam vardı onuda çok severim bu arada bunda eşim olsamı diyorumderde bak
Evet biliyor tabi. Olabilir diyor ilaçlara devam etmemi istediLekelenmeyi doktorun biliyomu
Bendeeeeee test günü şaşırtıyorumBen eşimle gidecegim
Bende oyle soylemek istiyodum ama tek ogrenmek istemiyorum bu seferaileme bile test gununu daha sonra dedim onlara supriz olur pozitif cıkarsa
Ya herkesin rahmi farklı çok kişisel bi durum benimde kanamam olsa bende senim gibi düşünürdüm ilaçlarını saatinde yap fitil kullanıyosun dimeEvet biliyor tabi. Olabilir diyor ilaçlara devam etmemi istedi
Selam canım, yorumunu görünce ne gelinler kaynanalar var demeden edemedim. Ben eşimle gideceğim. Beklerken vakit geçer diye belki kızkardeşime söylicem orda uzanırken baya streste olmuştumKızlar size bişey sorcam test gününe eşinizlemi gidiceksiniz? Ben 8 yıldır hep eşim ve kendim tek evde süprizle söylemek istiyorum sırf onun bu mutluluğundaki tepkiyi görmek için hiç şaka bile yapmadım ama şölede bişey var 2 denemede o yoktu hep kaynanam vardı onuda çok severim bu arada bunda eşim olsamı diyorumderde bak
Evet evet hepsini saatinde alıyorumYa herkesin rahmi farklı çok kişisel bi durum benimde kanamam olsa bende senim gibi düşünürdüm ilaçlarını saatinde yap fitil kullanıyosun dime
Uzanırken mi testi verip uzanıyomusunSelam canım, yorumunu görünce ne gelinler kaynanalar var demeden edemedim. Ben eşimle gideceğim. Beklerken vakit geçer diye belki kızkardeşime söylicem orda uzanırken baya streste olmuştum
Ay testi mi dediniz siz ya, sorry ben transfer diyosunuz sandım. Test veriyosun zaten en kısa 1 saate çıkıyo ya kandaUzanırken mi testi verip uzanıyomusun
Onu doğal gebe kalanlarda düşük riski olanlar kullanıyo allahın izni ile bütün elinden gelen korumayı yapıyosun zaten olmassada kendi ayıbıEvet evet hepsini saatinde alıyorum
Siz transfer olcaksınız heralde kafa oraya gittiAy testi mi dediniz siz ya, sorry ben transfer diyosunuz sandım. Test veriyosun zaten en kısa 1 saate çıkıyo ya kanda
Benim bugün 7. günümdü genelde uzanmak zorundayımSenmi oturmak istemiyosun yoksa , bende uzanmak istiyorum ya
Baya heycanlıyım kendimce bi var diyorum bi yok ama o güne kadar bekleyip hiçbir test yapmıcam doktorum ümitli konuştu yaşımın genç olmasından evlilik süremin çok uzun olmamasından dolayı2 gün kalmışşşşş heycanlımısın
Aynı bende ya hep aynı şeyleri yaşıyoruz demekki kız bakıyorum ilaç gelmemiş diyorum heralde bebek için emiyoBenim bugün 7. günümdü genelde uzanmak zorundayım
Fazla ayakta duramıyorum hele bugün kasıklarım çok fena aşırı dolgunluk hissi, ve hafif bitmeyen ağrı var.
Progesteron fitilini günde 6 tane kullanıyorum bugün fark ettiğim fitil tamamen emilmiş normalde çamaşırımda kalırdı.
Umarım bu belirtiler ilaçlardan değildir gerçekten gebeyimdir
Ya işte dizginleri ele almaya çalışıyoruz çok çok umutlanıp aşırı üzülmekten korumaya alıyoruz kendimizi, bende 22 yaşında yaptığımda doktorum bana %99 demişti olmamıştı şimdi 28 yaşındayım doktorumun ümidi yok bakalım rabbimin yazdığı nedir ne olursa olsun aşırı üzülmekten koru kendiniBaya heycanlıyım kendimce bi var diyorum bi yok ama o güne kadar bekleyip hiçbir test yapmıcam doktorum ümitli konuştu yaşımın genç olmasından evlilik süremin çok uzun olmamasından dolayı
Ümit olsun bol bolAynı bende ya hep aynı şeyleri yaşıyoruz demekki kız bakıyorum ilaç gelmemiş diyorum heralde bebek için emiyobende ümit etmek ve çok ümit etmemek arasındayım
Bende diyorumki içimde bi bebeğin parçaso olması bile. Mutlu ediyo beniÜmit olsun bol bol
Geceleri yakarıyorum yalvarıyorum elim karnımda tutun bana bebeğim
Seni dünyanın en mutlu bebeği yapacağım annecim gel diyip konuşuyorum