Sağolun Allah razı olsun darısı senin de başına inşaallahObjektif olarak söylüyorum çok iyi canım ❤sağlıkla artsın inşallah. Moralini yüksek tut.
Hamilesin kuzum. Düşük yüksek önemli değil. Öenmli olan gün gün yükselmesi. 6. Gün için çok iyi bir değer
Bence dinlen bol bol uzat ayaklarını. Önemli olan artarak devam etmesiKızlar testim 35 çıktı 8. Gün çok mu düşük ?Allahım inşallah tutunur
Hayır çok iyiKızlar testim 35 çıktı 8. Gün çok mu düşük ?Allahım inşallah tutunur
Ayyy inşallah ne güzel hamilesin canımKızlar testim 35 çıktı 8. Gün çok mu düşük ?Allahım inşallah tutunur
Canım bu HCG yuksekligi dusuklugu bir mesele değil. Neye göre kime göre düşük diycez? 5 in üzerindeyse gebelik var iki günde bir katlanirsa sorun yok. Şu günde şu kadar olması lazım diye bir kural yok bildiğim kadarıylaKızlar testim 35 çıktı 8. Gün çok mu düşük ?Allahım inşallah tutunur
2 gün kalmışşşşş heycanlımısınEvet ilaçlardan olabiliyor yatınca pek ağrım azalmıyor rahimde baskı var özelikle ayağa kalkınca test tarihim 19 ocak
Bida ne zaman vercen en zoru işte bu azda değil ki 35Kızlar testim 35 çıktı 8. Gün çok mu düşük ?Allahım inşallah tutunur
Yaaa içimi rahatlattın çiçeğim rabbim sizlerede hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallahObjektif olarak söylüyorum çok iyi canım ❤sağlıkla artsın inşallah. Moralini yüksek tut.
Hamilesin kuzum. Düşük yüksek önemli değil. Öenmli olan gün gün yükselmesi. 6. Gün için çok iyi bir değer
İnsallah ya cok tesekkur ederimmaşallah bence adet olma hissi çooook normal ya hani adet tarihi yaklaşıyor normal gebeliktete hep benziyomuş ağrılar herşey iyi olucak kardeşim içini ferah tut iyi ol.
Bir daha cumartesi test günümde vericem lekelenmem devam ediyor bakalım. Hepinize güzel dilekleri için teşekkür ederim kızlar. Hepimiz hayırlı haberleri alalım inşallahBida ne zaman vercen en zoru işte bu azda değil ki 35
Aynı benimde ya sorma bi umut veriyoki banaİnsallah ya cok tesekkur ederimkasık agrılarım arttı hayırlara cıksın
Lekelenme oldu mu? Bende olmadı ama herkeste olmuyo sanırımAynı benimde ya sorma bi umut veriyoki bana
Ay nasıl sevindim. Sen test yaptım negatif deyince çok üzülmüştüm. İnşalah tutunacak kuzumKızlar testim 35 çıktı 8. Gün çok mu düşük ?Allahım inşallah tutunur
Amin amin bak benimde 17,5 çıkmıştı 12 günmüydü neydi doktor bana hamilessiiiiin dedi ve ben mal gibi bakıyodum bekle dedi umut ve umutsuzluk arası çok beter bi 3 gün geçirdim kendine bunu yapma nolurBir daha cumartesi test günümde vericem lekelenmem devam ediyor bakalım. Hepinize güzel dilekleri için teşekkür ederim kızlar. Hepimiz hayırlı haberleri alalım inşallah
Yok öle olmassa tutunmaz gibi düşünmüyorum bende lekelenme olmadıLekelenme oldu mu? Bende olmadı ama herkeste olmuyo sanırım
Bende de hiç lekenme olmadıLekelenme oldu mu? Bende olmadı ama herkeste olmuyo sanırım
Bide belirti olarak neler varBir daha cumartesi test günümde vericem lekelenmem devam ediyor bakalım. Hepinize güzel dilekleri için teşekkür ederim kızlar. Hepimiz hayırlı haberleri alalım inşallah