2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar testim 35 çıktı 8. Gün çok mu düşük ?Allahım inşallah tutunur
Canım bu HCG yuksekligi dusuklugu bir mesele değil. Neye göre kime göre düşük diycez? 5 in üzerindeyse gebelik var iki günde bir katlanirsa sorun yok. Şu günde şu kadar olması lazım diye bir kural yok bildiğim kadarıyla

Transferden sonra bugün 5. Günüm ve 3. Gününden itibaren karnımda acayip şişlik vardı doktor baktı hafif sivi toplanması var dedi idrar çıkışı olduğu müddetçe sıkıntı yok dedi ama gün geçtikçe karnım sismeye devam ediyor transferden sonra ohss ye giren kişiler var mıdır?

Yaaa içimi rahatlattın çiçeğim rabbim sizlerede hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

İyi akşamlar kızlar. Medicalpark florya da hediye dağdevirende tüp bebek yaptırdım sonuç için gün sayıyorum aynı doktora giden var mı

Bir daha cumartesi test günümde vericem lekelenmem devam ediyor bakalım. Hepinize güzel dilekleri için teşekkür ederim kızlar. Hepimiz hayırlı haberleri alalım inşallah
Amin amin bak benimde 17,5 çıkmıştı 12 günmüydü neydi doktor bana hamilessiiiiin dedi ve ben mal gibi bakıyodum bekle dedi umut ve umutsuzluk arası çok beter bi 3 gün geçirdim kendine bunu yapma nolur

Kızlar size bişey sorcam test gününe eşinizlemi gidiceksiniz? Ben 8 yıldır hep eşim ve kendim tek evde süprizle söylemek istiyorum sırf onun bu mutluluğundaki tepkiyi görmek için hiç şaka bile yapmadım ama şölede bişey var 2 denemede o yoktu hep kaynanam vardı onuda çok severim bu arada bunda eşim olsamı diyorum derde bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…