Kimse duymadan yapsak olmuyor. Millete duyursak olmuyor. Allah bugünlerimizi mutluluğa çıkarsın.İnşallah canım Rabbim hepimize hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasip etsin umarım her şey kolaylıkla ilerler. Psikolojimi nasıl toparlayacağımı bilmiyorum kimseye de anlatamadım eşimle benden başka bilende yok ekstra yıpranıyoruz böyle ne diyim 2. De mucize olur inşallah
Sabaha soluğu orada alacağımBence direkt gidin. Yok demezler. Arayın test için geleceğim diye. Hakkınızı kullanın.
Güzel düşünelim, güzel olsun; Allah yardımcımız olsun hepimizinCanım. Bugün 8. Günüm. 2 adet 3.gün embriyosuydu. azcık yine gelmiş leke. Yatıyorum. İnşallah yerleşmedir. İkinci denememiz. Geçen ay 3 nisanda adet oldum. Bat en kötü ihtimal 28 nisan olmalı. Bilmiyorum ki. Allah'a bıraktım. Canım.
Biz 25K vereceğiz transfereYa dostlar 2. Transfer için ne kadar ücret istiyorlar
Yuh ya valla soyguncu bunlar doktora ve hastaneye toplammıBiz 25K vereceğiz transfere
Erken değil kuşum bende de öyle olmuştu , mide bulantısı ilk belirtiydi hatta. Umarım uzun sürmez bulantılarınTecrübeli hanımlar anlatın lütfen bugün feci bulantım başladı öyle böyle değil açlıktan midem sırtıma yapıştı ama yattığım yerden her an kusucak gibiyim çok etrken değil mi şimdi böyleyse ilerisi ne olacak çok fena ya
Yok 25K sadece transfer ve embriyo çözme. 1 kere muayene parası aldılar 2750 tl. 2 kere kanda progesteron baktılar 1250 tl.Yuh ya valla soyguncu bunlar doktora ve hastaneye toplammı
25 k 2. Transfer içinse iyiYok 25K sadece transfer ve embriyo çözme. 1 kere muayene parası aldılar 2750 tl. 2 kere kanda progesteron baktılar 1250 tl.
Evet 2. Transfer için canım. Dondurulmuş embriyon var değil mi ? Sen hangi tüp bebek merkezine gidiyorsun. Ne kadar ödedin ilk tedavi de.25 k 2. Transfer içinse iyi
Çok uygunmuş. Bizim gittiğimiz yerde ilk transfer ile aralarında sanki 10-15 bin fark vardı sadece. Farazi ilk transfer 85 bin tl ise ikinci transfer 75 gibi.Biz 25K vereceğiz transfere
Evet 2. Transfer için canım. Dondurulmuş embriyon var değil mi ? Sen hangi tüp bebek merkezine gidiyorsun. Ne kadar ödedin ilk tedavi de.
İnşallah ya biraz geç olsaydı keşke olacaksada açlıktan ölüyorum ama içim almıyor naneli şeker atıyorum ağzıma sabahtan beri kaçıncı defaErken değil kuşum bende de öyle olmuştu , mide bulantısı ilk belirtiydi hatta. Umarım uzun sürmez bulantıların
Git git kuzum ama bir test saçmaymış. Bizim iki test yapıldı. Artışı görmek için. Sen bence aynı yerde verebileceğin bir yeri tercih et kuzum. yükselişi gör ❤Çok teşekkür ederim , ellerine sağlık
Klinikte transfer paketine dahil bir gebelik testi hakkımız var ücretsiz ama ben transfer sonrası arayan hemşire bana “testi burada mı yaptıracaksınız?” diye sorunca “hayır” demiştim ne akla hizmetseacaba yarın kliniğe gitsem direkt sorun olur mu ki
Biz 38 k verdik ikincideBiz 25K vereceğiz transfere
Benimde 20. Gün yapıldı çok şükür tuttu gerçekten nasip işi sabır işiAh ne ödemedim ki 40 doktor 30 hastane ilaçlar dondurma ücreti herşey harika 5aa ile tutmadı 21. Gün transfer oldu çok geçti bence
25,26 günde bir adet oluyorum ben amaBenimde 20. Gün yapıldı çok şükür tuttu gerçekten nasip işi sabır işi
Ama ilk transferde yumurta toplama falan yapılıyor aradaki fark 10 bin olmamalı. Benim ilk transferim tam 1 sene önce yapıldı ve hastane , ilaçlar toplam 90 bin vermiştikÇok uygunmuş. Bizim gittiğimiz yerde ilk transfer ile aralarında sanki 10-15 bin fark vardı sadece. Farazi ilk transfer 85 bin tl ise ikinci transfer 75 gibi.
Leblebi ve çubuk kraker bulundur yanında mutlaka , iyi geliyor. Bir de eğer çok dayanamayacak gibi olursa bulantıların metpamid veriyor doktorlarİnşallah ya biraz geç olsaydı keşke olacaksada açlıktan ölüyorum ama içim almıyor naneli şeker atıyorum ağzıma sabahtan beri kaçıncı defa
Sadece transfer yapıldı değil mi ? Nerede tedavi görüyorsunuzBiz 38 k verdik ikincide
Canım şu an bu fiyatlar yok ki. Kağıdı arıyorum bulamıyorum evde fiyat listesi tüm ücretler yazıyordu aradaki fark cidden o kadardı hatta çok şaşırmıştıkAma ilk transferde yumurta toplama falan yapılıyor aradaki fark 10 bin olmamalı. Benim ilk transferim tam 1 sene önce yapıldı ve hastane , ilaçlar toplam 90 bin vermiştik