💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Pıhtılı mı kanamanız ?

Masallah sonuna kadar boyle devam etsin . ne guzel erkenden duymussun kalbini bebisinin . Bende 300 kusurlu olan yanlis deger eger 17 bin falansa suan

Benim adet tarihim 1 mayıs normalde. İki üç aydır düzenim bozulsa da. Bilemedim ki. Çok üzgünüm. Ağlamak ve dua etmek dışında elimden gelen bir şey yok. Teşekkür ederim
Sizin çokmuş daha adet tarihine. Bu kadar erken oluyor mu bilmiyorum. Kimisi de adet ağrısı ve belirtileri yaşasa da pozitif çıkıyor. Bence gününüzü bekleyin boşuna stres yapmayın.

Benim de 3. gün 2 tane transfer edildi Pazartesi. Bugün ikinci günüm bana dün erken geldi yerleşme ağrısı olarak ama olsa ne güzel olur. Tam böyle yürürken duraksadım tutundum baya acılıydı yani o an dua ettim ne olur tutununuz ikizlerim diye
Sana da hayırlı olsun canım rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin

Teşekkür ederimyani benim üçüncü günde devam etmıstı aynı ağrılarım ınsallah ıkısı de tutar

Masallah sonuna kadar boyle devam etsin . ne guzel erkenden duymussun kalbini bebisinin . Bende 300 kusurlu olan yanlis deger eger 17 bin falansa suan
Kalbini duymadım daha erken diye sesi açmadı bebeğe zarar vermemek için ama pıt pıt hareket ediyor dedi kalbi

edahandro beni de listeye ekler misiniz mesajım arada kaynadı. 23.04.24 transfer oldum 5.Gün 2 embriyo yaş 34. 4 mayıs test sonucu.

Kızlar
9.gün 137
11.gün 274
Çıktı sonucum. Tam ikiye katlamış, ikiye katlasa diyordum öyle yaptı eşşek sıpası anası gibi tam sınavdan geçer not almış ikiz olmayabilir gibime geliyor
Çok güzel artmış canım Allah tamamını erdirsin çok çok mutlu oldum

Kızlar ben grip oldum ve boğazlarım çok ağrıyor
Bal ve tuzlu su denedim ama çözüm olmadı başka neler yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…