- 8 Ağustos 2022
- 145
- 218
- 26
Pıhtılı mı kanamanız ?Kızlar. Test günüm 2 gün sonra cuma yani. Bugün çalışmaya başladım raporluydum 1 hafta. Eve geldim az önce ve kanama var. Rengi kahverengi ama bilmiyorum. Adet sancısı gibi sancı vardı zaten dünden beri. Adet sivilcem ve çenemde adetken çıkan tek tüy de çıktı. Çok erken Adet için ve bunca ilaca rağmen Adet olan oldu mu. Bugün 8. Günüm. Çok endişeliyim.
Masallah sonuna kadar boyle devam etsin .Kızlarrrrr bugün plana göre kendi doktoruma gittim bugünkü değerim 17.350 civarı (iki gün önce 7847 den 3692 inmişti) çokkkkkk şükür kesemi gördüm bebek de var içindekalbi pıt pıt atıyordu ama daha küçük diye sesi dışarı vermedi haftaya gel dedi gebeliğimin 4+5 günündeyim sate göre 5+4
Kızlarrrrr öyle güzel bir duygu ki Allah herkese yaşatsın bu büyülü anıDeğerim çok saçma oldu ama bir yerde yanlışlık var ama nerede gerçi doktor kan verme bir önemi yok artık dedi
Sizin çokmuş daha adet tarihine. Bu kadar erken oluyor mu bilmiyorum. Kimisi de adet ağrısı ve belirtileri yaşasa da pozitif çıkıyor. Bence gününüzü bekleyin boşuna stres yapmayın.Benim adet tarihim 1 mayıs normalde. İki üç aydır düzenim bozulsa da. Bilemedim ki. Çok üzgünüm. Ağlamak ve dua etmek dışında elimden gelen bir şey yok. Teşekkür ederim
Ufak bir pıhtı gördüm en son silintide. Emin olmak için bakmıştım. Yoğun değil ama peçeteye geldi. Şimdi ayaklarımı yukarı koyup yatıyorum. İyi ki siz varsınız.Pıhtılı mı kanamanız ?
İnşallah.Sizin çokmuş daha adet tarihine. Bu kadar erken oluyor mu bilmiyorum. Kimisi de adet ağrısı ve belirtileri yaşasa da pozitif çıkıyor. Bence gününüzü bekleyin boşuna stres yapmayın.
Benim de 3. gün 2 tane transfer edildi Pazartesi. Bugün ikinci günüm bana dün erken geldi yerleşme ağrısı olarakBenim 3.gün embriyosu tekti oncekı transferımde 3.gün 2 taneydı ıksınde de transferin ıkıncı ve üçüncü günü toplu iğneyi batırıp çıkarıp gıbı oluyordu arada bazen ağrı saplanıyordu ıki transferımde tuttu benim insallah tuttunma belırtısıdır
Benim de 3. gün 2 tane transfer edildi Pazartesi. Bugün ikinci günüm bana dün erken geldi yerleşme ağrısı olarakama olsa ne güzel olur. Tam böyle yürürken duraksadım tutundum baya acılıydı yani o an dua ettim ne olur tutununuz ikizlerim diye
Sana da hayırlı olsun canım rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
Hadi gözün aydın sağlıklı olsun da önemli olan oKızlar
9.gün 137
11.gün 274
Çıktı sonucum. Tam ikiye katlamış, ikiye katlasa diyordum öyle yaptı eşşek sıpası anası gibi tam sınavdan geçer not almışikiz olmayabilir gibime geliyor
Kalbini duymadım daha erken diye sesi açmadı bebeğe zarar vermemek için ama pıt pıt hareket ediyor dedi kalbiMasallah sonuna kadar boyle devam etsin .ne guzel erkenden duymussun kalbini bebisinin . Bende 300 kusurlu olan yanlis deger eger 17 bin falansa suan
Herkese merhaba, tablo harika gözüküyor içim açıldı. Pozitif sonuç alanları tebrik ederim, sağlıkla bebeklerinize kavuşun, negatifler için de tez zamanda güzel sonuçlar dilerim ve kendime debenim transferim dün gerçekleşti. Bülent Tıraşla ilerliyor sürecim ilk denemem 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. 4 mayıs test günü olarak belirlendi zaman geçmeyecek sanırım çok heyecanlı. Sizler neler yaptınız? Yatış pozisyonunuz falan nasıldı dikkat etmem gereken bir şeyler var mı tecrübelerinizi duymak isterim.
Çok güzel artmış canım Allah tamamını erdirsin çok çok mutlu oldumKızlar
9.gün 137
11.gün 274
Çıktı sonucum. Tam ikiye katlamış, ikiye katlasa diyordum öyle yaptı eşşek sıpası anası gibi tam sınavdan geçer not almışikiz olmayabilir gibime geliyor
Ah minik haşhaş aferin ona maşallahhhKızlar bebişim öyle sarılmış ki yolk saçına sanki salıncakta sallanıyor gibi
Olsun en azindan atiyor ileriki haftalarda duyarsin insallahKalbini duymadım daha erken diye sesi açmadı bebeğe zarar vermemek için ama pıt pıt hareket ediyor dedi kalbi
Var mi kesenin fotosu?Kızlar bebişim öyle sarılmış ki yolk saçına sanki salıncakta sallanıyor gibiv
Var da paylaşmayı düşünmüyorumVar mi kesenin fotosu?