💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Kızlar. Test günüm 2 gün sonra cuma yani. Bugün çalışmaya başladım raporluydum 1 hafta. Eve geldim az önce ve kanama var. Rengi kahverengi ama bilmiyorum. Adet sancısı gibi sancı vardı zaten dünden beri. Adet sivilcem ve çenemde adetken çıkan tek tüy de çıktı. Çok erken Adet için ve bunca ilaca rağmen Adet olan oldu mu. Bugün 8. Günüm. Çok endişeliyim.
Canım nasıl oldun kanaman durdu mu? Doktoruna bilgi versen mi belki kan sulandırcıyı bırak diyecek veya iğne yazacak?

Kızlar ben grip oldum ve boğazlarım çok ağrıyor
Bal ve tuzlu su denedim ama çözüm olmadı başka neler yapabilirim
Süt kaynatıp içine bal kat azcıkta tereyağı. Boğazını yumuşatır biraz da terletir koca karı yöntemi ama dene şu an ilaç alamazsın zaten

Canım nasıl oldun kanaman durdu mu? Doktoruna bilgi versen mi belki kan sulandırcıyı bırak diyecek veya iğne yazacak?
Canım. Yatıyorum ayaklar havada. Lavaboya gittim korkarak. Peçeteye gelmedi bu kez kan. Doktorum artarsa bilgi ver dedi. Adetmişim gibi hissediyorum. Tüm belirtiler var. Hayırlısı inşallah ❤️❤️

Canım. Yatıyorum ayaklar havada. Lavaboya gittim korkarak. Peçeteye gelmedi bu kez kan. Doktorum artarsa bilgi ver dedi. Adetmişim gibi hissediyorum. Tüm belirtiler var. Hayırlısı inşallah ❤️❤️
Allah Allah bugün kaçıncı günün bir de adet ne zaman olman lazımdı normalde inşallah yerleşme kanaması olmuştur sende ya herkeste aynı değil bazılarında oluyor belki öyledir canım

Belki kesilmiştir yat dinlen sürekli pozisyon değiştir canım bir sola bir sağa sırt üstü. Arada kalkıp yürü evde kan sirkülasyonu olsun rahime doğru. Ağır kaldırma evde iş falan yapma odanı havalandır oksijen sürekli tazele

edahandro edahandro kuzum senin nasıldı ilk iki gün? Yani acili bi an batma hissettin mi ?
Canım ben de hiç batma olmadı. Hiç hissetmedim kuzum. Başında sonunda hiç belirti olmadı kuzum.
Kızlar
9.gün 137
11.gün 274
Çıktı sonucum. Tam ikiye katlamış, ikiye katlasa diyordum öyle yaptı eşşek sıpası anası gibi tam sınavdan geçer not almış 😂😂 ikiz olmayabilir gibime geliyor
Maşallah kuzum çok sevindim Maşallah 🧿🧿🧿🧿
edahandro edahandro beni de listeye ekler misiniz mesajım arada kaynadı. 23.04.24 transfer oldum 5.Gün 2 embriyo yaş 34. 4 mayıs test sonucu.
Hoşgeldin canım aramızs 🤗🪁 Ekledim kuzum 😍❤ birlikte alalım güzel haberlerini inş'ALLAH 🌈

Kızlar grubumuzda pozitif test görmek istiyor bu gözler 😍🧿 alıştım üst üste pozitifleri görmeyi 😍 tablomuz şahane, böyle devam eder inşallah 🧿🧿 yakında test yapacak arkadaşımız var mı? 🙏
Edahandro canım ben yarın kan vermeye gidiyorum tam transferimin 10. Gününde 😍 çok heyecanlıyım ama heyecanlanmamaya da çalışıyorum bir garip his 😭😭 ama bir sorum olacak, aile hekimliğinde test sonucunu gün içinde alıyor muyduk onu anımsayamadım 🙈🙈 bir de minicik bir şey eklesem; tablomuzda 2 embriyo transferi gözüküyor ama bir pgtli embriyo transferi oldum 🥰
Tüm kalbimle herkesin bunu yaşamasını diliyorum Allah’ım dualarımı kabul et herkes anne olsun buradaki 🙏
Ne içten bir dua olmuş, Allah razı olsun 🥰💕🙏🏻🙏🏻 nasip etsin inşallah bizlere de

Edahandro canım ben yarın kan vermeye gidiyorum tam transferimin 10. Gününde 😍 çok heyecanlıyım ama heyecanlanmamaya da çalışıyorum bir garip his 😭😭 ama bir sorum olacak, aile hekimliğinde test sonucunu gün içinde alıyor muyduk onu anımsayamadım 🙈🙈 bir de minicik bir şey eklesem; tablomuzda 2 embriyo transferi gözüküyor ama bir pgtli embriyo transferi oldum 🥰

Ne içten bir dua olmuş, Allah razı olsun 🥰💕🙏🏻🙏🏻 nasip etsin inşallah bizlere de
Canım sağlık ocağı bir gün sonra çıkartıyor. Verebilirsen başka bi yerde ver istersen kuzum ❤😍 yarın pozitif haberini alacağız inşallah 🌈🌈🌈 çok heyecanlı 🤗 hemen düzelttim kuzum bilgilerini 🥰

Canım sağlık ocağı bir gün sonra çıkartıyor. Verebilirsen başka bi yerde ver istersen kuzum ❤😍 yarın pozitif haberini alacağız inşallah 🌈🌈🌈 çok heyecanlı 🤗 hemen düzelttim kuzum bilgilerini 🥰
Çok teşekkür ederim , ellerine sağlık 💕🙏🏻

Klinikte transfer paketine dahil bir gebelik testi hakkımız var ücretsiz ama ben transfer sonrası arayan hemşire bana “testi burada mı yaptıracaksınız?” diye sorunca “hayır” demiştim ne akla hizmetse 🙈🙈 acaba yarın kliniğe gitsem direkt sorun olur mu ki 🤭🤭

l
İnşallah güzel sonuç alırsınız sebebini bilmiyorum ama nedense doktoruma da güvenim kalmadı sanki daha fazla para harcamamız için bilinçli bir şeyler yapılmadı gibi hissetmeye başladım, yani başarı oranını arttıracak embriyo glue Rahime çizik işlemlerini ilk denemede yapabilirdik hem bu kadar ilacı ve iğneyi boşuna kullanmamış olurdum hem hayal kırıklığına uğramaz hemde 150 bin liram çöp olmazdı tamam parasında değilim ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım 2. Denemeyi yapıcam aynı süreçleri tekrar yaşayacağım ama ya yine negatif olursa diye düşünmeden alı koyamıyorum kendimi. Rabbimin dediği olur nasibimde varsa olur yoksa olmaz ama doktorlara güvenim azaldı nedense 😢
çok haklısınız bence maddi yanından çok psikolojik süreç çok daha zor. Benim de karnım iğne vurmaktan mosmor oldu artık, iğne vuracak yer kalmadı. Sabrediyorum, umarım pozitif sonuç alırız hepimiz ve bu çektiğimiz süreçlere değer 🙏🏻
Arkadaşım 6 kere tüp bebek denedi, Acıbademden Bahçeciye kadar bir çok doktorla denedi. Embriyoları çok kaliteliydi, rahmi çok iyi durumdaydı, ama 6 kere de maalesef olmadı, nedenini bile bulamadılar. Bazen de olmayınca olmuyor. Moralinizi bozmayın, hayatta herşeyin bi sebebi vardır, içinizi ferah tutun, iyi şeyler düşünün. Umarım ikinci süreciniz daha kolay, ferah geçer ve pozitif sonuç alırsınız 🙏🏻😊

Tecrübeli hanımlar anlatın lütfen bugün feci bulantım başladı öyle böyle değil açlıktan midem sırtıma yapıştı ama yattığım yerden her an kusucak gibiyim çok etrken değil mi şimdi böyleyse ilerisi ne olacak çok fena ya🤢🤮🥴

Allah Allah bugün kaçıncı günün bir de adet ne zaman olman lazımdı normalde inşallah yerleşme kanaması olmuştur sende ya herkeste aynı değil bazılarında oluyor belki öyledir canım
Canım. Bugün 8. Günüm. 2 adet 3.gün embriyosuydu. azcık yine gelmiş leke. Yatıyorum. İnşallah yerleşmedir. İkinci denememiz. Geçen ay 3 nisanda adet oldum. Bat en kötü ihtimal 28 nisan olmalı. Bilmiyorum ki. Allah'a bıraktım. Canım.

Çok teşekkür ederim , ellerine sağlık 💕🙏🏻

Klinikte transfer paketine dahil bir gebelik testi hakkımız var ücretsiz ama ben transfer sonrası arayan hemşire bana “testi burada mı yaptıracaksınız?” diye sorunca “hayır” demiştim ne akla hizmetse 🙈🙈 acaba yarın kliniğe gitsem direkt sorun olur mu ki 🤭🤭
Bence direkt gidin. Yok demezler. Arayın test için geleceğim diye. Hakkınızı kullanın.

l

çok haklısınız bence maddi yanından çok psikolojik süreç çok daha zor. Benim de karnım iğne vurmaktan mosmor oldu artık, iğne vuracak yer kalmadı. Sabrediyorum, umarım pozitif sonuç alırız hepimiz ve bu çektiğimiz süreçlere değer 🙏🏻
Arkadaşım 6 kere tüp bebek denedi, Acıbademden Bahçeciye kadar bir çok doktorla denedi. Embriyoları çok kaliteliydi, rahmi çok iyi durumdaydı, ama 6 kere de maalesef olmadı, nedenini bile bulamadılar. Bazen de olmayınca olmuyor. Moralinizi bozmayın, hayatta herşeyin bi sebebi vardır, içinizi ferah tutun, iyi şeyler düşünün. Umarım ikinci süreciniz daha kolay, ferah geçer ve pozitif sonuç alırsınız 🙏🏻😊
İnşallah canım Rabbim hepimize hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasip etsin umarım her şey kolaylıkla ilerler. Psikolojimi nasıl toparlayacağımı bilmiyorum kimseye de anlatamadım eşimle benden başka bilende yok ekstra yıpranıyoruz böyle ne diyim 2. De mucize olur inşallah 🤲🌸

Belki kesilmiştir yat dinlen sürekli pozisyon değiştir canım bir sola bir sağa sırt üstü. Arada kalkıp yürü evde kan sirkülasyonu olsun rahime doğru. Ağır kaldırma evde iş falan yapma odanı havalandır oksijen sürekli tazele
Tamam canım. Çok teşekkür ediyorum ❤️

X