💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Canım şu an bu fiyatlar yok ki. Kağıdı arıyorum bulamıyorum evde fiyat listesi tüm ücretler yazıyordu aradaki fark cidden o kadardı hatta çok şaşırmıştık
Ay valla her şey çok pahalı artık. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah. Tüp bebek merkezleri biraz da bizim bu zafiyetimizden yararlanıyor sanki. Sonuçta oraya bir umutla gidiyoruz ve ne deseler vereceğimizi biliyorlar.

Git git kuzum ama bir test saçmaymış. Bizim iki test yapıldı. Artışı görmek için. Sen bence aynı yerde verebileceğin bir yeri tercih et kuzum. yükselişi gör ❤
Evet ya bence de iki test olmalı, işin içine para girinceşşte herşey bir bulanıyor maalesef

O zaman ben başka bir alternatif düşünmeye başlayayım canım edahandrocum

Canım devlet hastanesine gidip versen? Acile gidip verince alıyorlar diye biliyorum.
Bizim buradaki hastaneleri şehir hastanesine yönlendirdiler yakında bir acil var sadece o da ana baba günü etraf felaket sabah verip oradan da işe geçeceğim koştur koştur ay test vermek de zor ama bir semt polikliniği var oraya bir gidilebilir aslında teşekkür ederim verdiğin fikir için

Kimyasaldan sonra mı oldunuz hocam ? Kimyasal gebelikten sonraki sürecinizi doktorunuzun yorumunu anlatabilir misiniz lütfen
Doktor nasip işleri dedi histeroskopiyle rahmime baktı kan verdik genetiklerimize baktılar sonra ikinci transferle gebe kaldım şükür ama lekelenmem var dua edinm

Sen mart grubunda da vardin galiba dimi?

Sat 30 mart .transferin 10..gunundeyim.ama adet sancim basladi.sanirim benim hikaye bitti
Ben de 8. Gündeyim adet olacakmış gibi sancı çektim gün boyu. 15.00 civarı lekelenmem oldu. Uzandım hep. Progestan iğne verdi doktorum onu yaptırdım. Yatıyorum yine. Sonraki gün kan testi günü. Endişeliyim. Bat 28 olmalıydı en az. Bilmiyorum ki. Hemşire bunca ilaç adete engel olur dedi. Adet değildir dedi.

Lekelenmen varsa hic korkma yeter ki parlak kirmizi olmasin.12 yasinda kizim var surekli kanamam vardi ama cok sukur kavustum.ama yatman lazim .ve iyi dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…