- 9 Aralık 2023
- 380
- 396
- 28
Evet brüksel tüp bebek 40 bin histeroskopi oldum şuan fiyatlar dev uçtuSadece transfer yapıldı değil mi ? Nerede tedavi görüyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet brüksel tüp bebek 40 bin histeroskopi oldum şuan fiyatlar dev uçtuSadece transfer yapıldı değil mi ? Nerede tedavi görüyorsunuz
Evet gerçekten her şey uçtu. Histeroskopi ne kadar acaba ? Ben izmirdeyim belki biraz daha uygundur burasıEvet brüksel tüp bebek 40 bin histeroskopi oldum şuan fiyatlar dev uçtu
Ay valla her şey çok pahalı artık. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah. Tüp bebek merkezleri biraz da bizim bu zafiyetimizden yararlanıyor sanki. Sonuçta oraya bir umutla gidiyoruz ve ne deseler vereceğimizi biliyorlar.Canım şu an bu fiyatlar yok ki. Kağıdı arıyorum bulamıyorum evde fiyat listesi tüm ücretler yazıyordu aradaki fark cidden o kadardı hatta çok şaşırmıştık
Evet ya bence de iki test olmalı, işin içine para girinceşşte herşey bir bulanıyor maalesefGit git kuzum ama bir test saçmaymış. Bizim iki test yapıldı. Artışı görmek için. Sen bence aynı yerde verebileceğin bir yeri tercih et kuzum. yükselişi gör ❤
Canım devlet hastanesine gidip versen? Acile gidip verince alıyorlar diye biliyorum.Evet ya bence de iki test olmalı, işin içine para girinceşşte herşey bir bulanıyor maalesef
O zaman ben başka bir alternatif düşünmeye başlayayım canım edahandrocum
Kimyasaldan sonra mı oldunuz hocam ? Kimyasal gebelikten sonraki sürecinizi doktorunuzun yorumunu anlatabilir misiniz lütfenEvet brüksel tüp bebek 40 bin histeroskopi oldum şuan fiyatlar dev uçtu
Bizim buradaki hastaneleri şehir hastanesine yönlendirdiler yakında bir acil var sadece o da ana baba günü etraf felaket sabah verip oradan da işe geçeceğim koştur koştur ay test vermek de zor ama bir semt polikliniği var oraya bir gidilebilir aslında teşekkür ederim verdiğin fikir içinCanım devlet hastanesine gidip versen? Acile gidip verince alıyorlar diye biliyorum.
Doktor nasip işleri dedi histeroskopiyle rahmime baktı kan verdik genetiklerimize baktılar sonra ikinci transferle gebe kaldım şükür ama lekelenmem var dua edinmKimyasaldan sonra mı oldunuz hocam ? Kimyasal gebelikten sonraki sürecinizi doktorunuzun yorumunu anlatabilir misiniz lütfen
Canım gecmedı mı hala lekelenmeler dikkat et dinlenDoktor nasip işleri dedi histeroskopiyle rahmime baktı kan verdik genetiklerimize baktılar sonra ikinci transferle gebe kaldım şükür ama lekelenmem var dua edinm
Ay yok çok azaldı kahverengi leke geliyor dua edinCanım gecmedı mı hala lekelenmeler dikkat et dinlen
Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşAllahDoktor nasip işleri dedi histeroskopiyle rahmime baktı kan verdik genetiklerimize baktılar sonra ikinci transferle gebe kaldım şükür ama lekelenmem var dua edinm
Sen mart grubunda da vardin galiba dimi?İnşallah güzel sonuç alırsınız sebebini bilmiyorum ama nedense doktoruma da güvenim kalmadı sanki daha fazla para harcamamız için bilinçli bir şeyler yapılmadı gibi hissetmeye başladım, yani başarı oranını arttıracak embriyo glue Rahime çizik işlemlerini ilk denemede yapabilirdik hem bu kadar ilacı ve iğneyi boşuna kullanmamış olurdum hem hayal kırıklığına uğramaz hemde 150 bin liram çöp olmazdı tamam parasında değilim ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım 2. Denemeyi yapıcam aynı süreçleri tekrar yaşayacağım ama ya yine negatif olursa diye düşünmeden alı koyamıyorum kendimi. Rabbimin dediği olur nasibimde varsa olur yoksa olmaz ama doktorlara güvenim azaldı nedense
Ay bebeğimm seni yerim yerimmmmm ❤Bizim mercimeklerayy cumartesı günü bi gelmedı gitti doktora gitcem zaman gecmıyor bildiğiniz
Belli olmaz öyle düşünme benim adetım 12 gün geçti hala adet olacakmışım gibi ilginçSat 30 mart .transferin 10..gunundeyim.ama adet sancim basladi.sanirim benim hikaye bitti
Bat ne zaman peki sizin. Yakın mı normaldeSat 30 mart .transferin 10..gunundeyim.ama adet sancim basladi.sanirim benim hikaye bitti
Ben de 8. Gündeyim adet olacakmış gibi sancı çektim gün boyu. 15.00 civarı lekelenmem oldu. Uzandım hep. Progestan iğne verdi doktorum onu yaptırdım. Yatıyorum yine. Sonraki gün kan testi günü. Endişeliyim. Bat 28 olmalıydı en az. Bilmiyorum ki. Hemşire bunca ilaç adete engel olur dedi. Adet değildir dedi.Sat 30 mart .transferin 10..gunundeyim.ama adet sancim basladi.sanirim benim hikaye bitti
Biz kasımda başladık o dönemde 25 bin tlydi ikinci transfer, bu sene 35 bin olduYa dostlar 2. Transfer için ne kadar ücret istiyorlar
Lekelenmen varsa hic korkma yeter ki parlak kirmizi olmasin.12 yasinda kizim var surekli kanamam vardi ama cok sukur kavustum.ama yatman lazim .ve iyi dusunBen de 8. Gündeyim adet olacakmış gibi sancı çektim gün boyu. 15.00 civarı lekelenmem oldu. Uzandım hep. Progestan iğne verdi doktorum onu yaptırdım. Yatıyorum yine. Sonraki gün kan testi günü. Endişeliyim. Bat 28 olmalıydı en az. Bilmiyorum ki. Hemşire bunca ilaç adete engel olur dedi. Adet değildir dedi.