Masallah güzel artmışCanlarım
Kan testi sonucum çıktı
17.04.2024 133
19.04.2024 323
Çok şükür artmış. 10 gün sonra KESEYİ görecekmişiz
Evet ilk deneme 26 yaşYaş ve ilk denemen mi kuzum? Maşallah kız hem de 6. Gün embriyosuymuş
Umut tükenmişken mucize gibi geldiKız masallah valla en çok seni merak ettim ne oldu acaba dıye
Ekledim kuzum ❤edahandro beni de tabloya ekleyebilir misin? Yaş 31, 2.deneme, 2 adet 5.gün embriyosu 13 nisan transfer tarihi. Sen de novaartta yaptırmışsın doğru mu hangi hocadaydın
Ay hesap edemedimYüzde 200 mu artmis oluyor değer
Ben de hatice hocadayımEkledim kuzum ❤sana uğur getirsin ini Allah tablomuz. Pozitif sonuçlarını birlikte alalım. Evet canım ahmet hocadayım, sen kime gidiyorsun?
Ay hesap edemediminşallah senin dediğin gibidir kuzum ❤ eşim matematikçi bi ona sorayım aklım çalışmadı
Hatice hocanın ücreti farklı mı Ahmet hocalardan biliyor musun? Ben de Hatice hocayı pek bilmiyorum ve hep o da hasta alıyor mu acaba diye merak ederdim. Alıyormuş demek ki. Canım ben korkudan evde test yapamadım. Benim 3. Gün embriyosu. 12. Gün kan testiyle öğrendim.Ben de hatice hocadayımyeni hamişsin dua et inşallah ben de pozitifi göreyim. Evde test yapmış mıydın ben konuyu çok okuyamadım atlamış olabilirim
Banada 10 gün sonra gel dediler ama ben 7.haftada gidicem mayısın 3 ü gibi kalbinidr duymak içinKızlar ❤
Şimdi ikinci kanımı verdim.
Hemşire dedıkı bu değer de istediğimiz gibi çıkarsa 10 gün sonra kese muayenesine geleceksiniz dedi.
Hamiş arkadaşlarımsizde durum nasıl ilerliyor? Keseyi ne zaman gördünüz? Göreceksiniz? @mavigokyuzu93 @Cherry92 @tu me manque festina lente Meryemimm @aylakka ve ismini sayamadığım tüm hamiş arkadaşlarım ❤
Hayır ücretleri sabit. Ben erkek hocadan biraz çekiniyordum doktorun erkeği kadını olmaz ama alttan muayene benim için zor bişeydi o yüzden hatice hocayı seçtim. Ahmet hoca çok az konuşuyormuş öyle duydumHatice hocanın ücreti farklı mı Ahmet hocalardan biliyor musun? Ben de Hatice hocayı pek bilmiyorum ve hep o da hasta alıyor mu acaba diye merak ederdim. Alıyormuş demek ki. Canım ben korkudan evde test yapamadım. Benim 3. Gün embriyosu. 12. Gün kan testiyle öğrendim.
Evet ahmet hoca pek konuşmaz. Hatice hoca da uzaktan biraz sert geliyordu bana ama açıklamaları baya iyiymiş demek kiHayır ücretleri sabit. Ben erkek hocadan biraz çekiniyordum doktorun erkeği kadını olmaz ama alttan muayene benim için zor bişeydi o yüzden hatice hocayı seçtim. Ahmet hoca çok az konuşuyormuş öyle duydumhatice hoca çok detaylı açıklama yapıyo uzun uzun tatmin ediyor o yüzden memnunum. İlkinde tek embriyoydu tutmadı şimdi geride kalan iki embriyomu koyduk bu son şansım umarım tutunur embriyo yapıştırma, intralipit serum ve gebelik aşısı yaptırdım ilaveten
Yaa hayır önermedi ben burda okuduklarımla sordum yapıyomusunuz bu uygulamaları diye, tekrar eden düşüklerde ve 3.gün embriyolarında yapıştırma yapıyoruz bağışıklık için serum takıyoruz eğer istersen yaparız tabi dedi istiyorum dedimEvet ahmet hoca pek konuşmaz. Hatice hoca da uzaktan biraz sert geliyordu bana ama açıklamaları baya iyiymiş demek kio mu önerdi sana yapıştıtma vs. Mesela ahmet hoca gelenekselci, hiç öyle birşeyden bahsetmediler bana.
İnşallah istiyorsan ikiz olur kuzum❤
Yani şöyle aşılamanın ihtimali iliski gibi diyor doktorlar ama benim pcosli arkadaşım ilk denemede gebe kaldi ama ilaçla yumurtaları büyüdü ve çatladı. Eger amh çok düşükse direkt tüp bebek öneriyorlar maddi acidan sıkıntınız yoksa ben olsam direkt tüp bebek denerdimBir doktor buldum Kocaeli'de adını çok duydum. Biz ilk defa deneyeceğiz 8 aylık evliyim ben üç aydır bebek için uğraşırken öyle öğrendik amh düşük. Bugün bir arkadaşım aşılama öneren doktor iyi değildir dedi. Biraz moralim bozuldu. Altı yumurtan var dedi. Öncelikle bir kere aşılama deneyelim dedi. Yanlış yolda mıyım
Evet ama bu süreçte önemli olan psikolojiyi yüksek tutmak değil mi ne kadar psikolojin iyi olursa başarı şansı da o kadar yüksek diyorlar. Ama ben o süreçte ümitsizliğe kapılmaktan korkuyorumCanım 4 negatif aşılama, 2 tüp bebek tecrübem var. Malesef psikolojik olarak güçlü hissettiğim an pek olmadı ama en iyi yaptığım şey her seferinde devam etmekti. Plan yapmaktı. Sonraki ayı planlamaktı. Araba kazası gibi düşünüyorum. Hani kaza yapınca araba kullanmaya ara vermeyin, sıcağı sıcağına devam edin diyorlar ya, ben de aynen öyle yaptım
Belirtim hiç yok canımYaa hayır önermedi ben burda okuduklarımla sordum yapıyomusunuz bu uygulamaları diye, tekrar eden düşüklerde ve 3.gün embriyolarında yapıştırma yapıyoruz bağışıklık için serum takıyoruz eğer istersen yaparız tabi dedi istiyorum dedimgeride embriyo yok çünkü sıfırdan başlamak zorunda kalıcam o yüzden her şeyi denemiş olmak istedim. Bi de ben çalışıyorum hatice hoca tüm randevuları ona göre ayarladı sabah sekizde beni alıyodu ordan işe gidiyodum transferim bile cumartesiye denk geldi ahmet hocada bi arkadaş daha var o da demişti ahmet hoca ekstra yöntemleri pek önermiyor diye. Tutunsun da yeter ki yaa belirtin var mı peki
Yaa ne güzel böyle belirtisiz kusmasız ilerlesinBelirtim hiç yok canım
Ayy çok güzel çok güzel değer de istedikleri gibi çıkmış harikaKızlar ❤
Şimdi ikinci kanımı verdim.
Hemşire dedıkı bu değer de istediğimiz gibi çıkarsa 10 gün sonra kese muayenesine geleceksiniz dedi.
Hamiş arkadaşlarımsizde durum nasıl ilerliyor? Keseyi ne zaman gördünüz? Göreceksiniz? @mavigokyuzu93 @Cherry92 @tu me manque festina lente Meryemimm @aylakka ve ismini sayamadığım tüm hamiş arkadaşlarım ❤
Oy maşallah, çok tebrik ederimKızlar günaydın pazartsı kan sonucum 246 çıkmıştı çarşamba yine saglık ocağında verdim ama sonucum çıkmadı bende bugün özele gidip verdim 1745 çıkmış
TesekkurlerOy maşallah, çok tebrik ederimİkizler mi geliyor acaba
Şeyyyy sonucum çoktı bende hamileyimAllah’ıma şükürler olsun Rabbim herkese bu sevinci yaşatsın
Çok sevindimmmmmCanlarım
Kan testi sonucum çıktı
17.04.2024 133
19.04.2024 323
Çok şükür artmış. 10 gün sonra KESEYİ görecekmişiz