Eki Görüntüle 3416600 Günayyydın kızlar sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı birisi bozuk diğeride çok yavaş doldu bence bu testlerin hepsi hatalı asla inanmıyorum
Günaydın hayırlı olsun canm var gözüküyor transfer günün ne zamandıEki Görüntüle 3416600 Günayyydın kızlar sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı birisi bozuk diğeride çok yavaş doldu bence bu testlerin hepsi hatalı asla inanmıyorum yani
Ayy çok teşekkür ederim ınsallah darısı hepımzıe oldun hıcbırımızın emegı boşa gıtmesın çokça aminnnnSağlıkla gelsin minnoşuninşallah kesesini görür , kalp atışını da duyarsınız ve sorunsuz çok güzel bir hamilelik geçirirsin
Bitanem ben transfer olmadım 3 ay önce kürtaj oldum bebeğiöin kalbi durdu 2.aşılama ile pozitifti bu gruptaki cogu arkadaşımı tanıyorum o yüzden buraya attımGünaydın hayırlı olsun canm var gözüküyor transfer günün ne zamandı
Canım benim hala hiçbir belirtim yokKızlar bugün transfer günü hariç 6. günüm ama hiç bir şey hissetmiyorum sanki. Çalışmaya da basladım dün itibariyle. Hafif kasık ağrısı var o da progestandan olabilir diye yoruyorum. Pozitif alan arkadaşlar sizde de böyle bir şey oldu mu hissizlik ve olmadı galiba duygusu.
Hey maşallaaahhKızlar günaydın pazartsı kan sonucum 246 çıkmıştı çarşamba yine saglık ocağında verdim ama sonucum çıkmadı bende bugün özele gidip verdim 1745 çıkmış
Hoşgeldin canım aramıza. İlk denemen mi?Yaşım 30 12.04.2024 5 gün 1 embriyo
Gecmış olsun ama test pozıtıf adetınız gectı mıBitanem ben transfer olmadım 3 ay önce kürtaj oldum bebeğiöin kalbi durdu 2.aşılama ile pozitifti bu gruptaki cogu arkadaşımı tanıyorum o yüzden buraya attım
Neden eczaneden test almıyorsunuz bu testlerim bozuk düşündüğünüz halde sürekli yapmanız sizi daha çok etkilemezmiEki Görüntüle 3416600 Günayyydın kızlar sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı birisi bozuk diğeride çok yavaş doldu bence bu testlerin hepsi hatalı asla inanmıyorum yani
Aslında 2 ci denemem ilki 3 yıl onceydi yeşekür ederimHoşgeldin canım aramıza. İlk denemen mi?
arkadaşım inşallalah güzel çıkacak sonucunKızlar ❤
Şimdi ikinci kanımı verdim.
Hemşire dedıkı bu değer de istediğimiz gibi çıkarsa 10 gün sonra kese muayenesine geleceksiniz dedi.
Hamiş arkadaşlarımsizde durum nasıl ilerliyor? Keseyi ne zaman gördünüz? Göreceksiniz? M mavigokyuzu93 @Cherry92 @tu me manque @festina lente @Meryemimm @aylakka ve ismini sayamadığım tüm hamiş arkadaşlarım ❤
Ekledim kuzumAslında 2 ci denemem ilki 3 yıl onceydi yeşekür ederim
Adetime 6 gün varGecmış olsun ama test pozıtıf adetınız gectı mı
Aldım kuzum müsait olunca yapıcamNeden eczaneden test almıyorsunuz bu testlerim bozuk düşündüğünüz halde sürekli yapmanız sizi daha çok etkilemezmiya kan verin ya da sağlam bir test alın tavsiyem
İnşalalalh çift çizgiyi göreceksiniz, ama yarın sabah ilk idrarla yapın istersenizAldım kuzum müsait olunca yapıcam
Merhaba! Hoşgeldin yanı kaset test mi yaptınız erken gebelık olanlar daha hassas oluyor çıkmamış olabılır bırde moral bozmayın benim adetim gecmesıne rağmen testım hafıf sılıktı koyu degıldı çok güven olmuyor yanıMerhaba arkadaşlar yaşım 30 ıkıncı denemem 1 ilk denemem 3 yıl onceydi . Şimdi yeniden devam ediyoruz 12.04.2024 5 gün embriyosu koydular bitane dondurulmuş . Bugun transfer gününüde sayarsak 8 günüm idrar testim negativ çok moralim bozldu 8 gün negativ olupta kanda pozitif alan olmu acaba ????
Teşekkür ederim canim gönlüme su serptinCanım benim hala hiçbir belirtim yokgönlünü rahat tut. Belirtiler de genelde ilaçların etkisi oluyor deniliyor. Benim testlerde çıkmasa, inan hiçbir hissiyatım yok, anlamam mümkün değil ❤