Kızlar ❤
Şimdi ikinci kanımı verdim.
Hemşire dedıkı bu değer de istediğimiz gibi çıkarsa 10 gün sonra kese muayenesine geleceksiniz dedi.
Hamiş arkadaşlarımsizde durum nasıl ilerliyor? Keseyi ne zaman gördünüz? Göreceksiniz? @mavigokyuzu93 @Cherry92 @tu me manque @festina lente @Meryemimm @aylakka ve ismini sayamadığım tüm hamiş arkadaşlarım ❤
Hoşbuldum canım evet kaset test yaptım inşallah olur salı gunu kan vermem gerekiyo bakalım hayırlısı .Merhaba! Hoşgeldin yanı kaset test mi yaptınız erken gebelık olanlar daha hassas oluyor çıkmamış olabılır bırde moral bozmayın benim adetim gecmesıne rağmen testım hafıf sılıktı koyu degıldı çok güven olmuyor yanı
Hayırlı olsunnn, inşallah kandada çok güzel değerler alırsınızYa varsa öldüm iki gündür ne uyku ne bir şey şu beklese süresi ne kadar streslı bırde gebelık testı yaptım sülük cıktı koyu çıkmadı aha dedim iki gündür saf gıbı dolanıyorum ortalıkta on gün sonra randevu alıcam doktora bakalım her şey hayırlı olur ınsallah
Kaset testler hassas olmuyor adete bırkac gun kala bile belli belırsız çıkıyor moral bozma sımdıden ıyı çıkar ınsallahHoşbuldum canım evet kaset test yaptım inşallah olur salı gunu kan vermem gerekiyo bakalım hayırlısı .
Teşekür ederim cnm inşallah hepimiz duaları kabul olur yaza mutlu mesud başlarızKaset testler hassas olmuyor adete bırkac gun kala bile belli belırsız çıkıyor moral bozma sımdıden ıyı çıkar ınsallah
Ay benim mesajım arada kaynadı dualarınızı bekliyorumKızlar kan verdim iki saat sonra çıkarmış sonucu mübarek günde tekrardan dualarınızı bekliyorumsağlık ocağından vazgeçtim özelde yaptırdım
Tabi tabi özele yaptırKızlar kan verdim iki saat sonra çıkarmış sonucu mübarek günde tekrardan dualarınızı bekliyorumsağlık ocağından vazgeçtim özelde yaptırdım
Sabah yap bakalım bir de canım oncemed güvenilir değil demek ki. Sabah çıkar inşallahEki Görüntüle 3416641 Kızlar comfort erken gebelik testi yaptjm ama çıkmadı yanii diğerlerine inanmamıştım zaten gerçi bunuda 4.idrarımla felan yaptım yani yarın sabah tekrar denerim
Şeyyyy sonucum çoktı bende hamileyimTabi tabi özele yaptırbir gün beklemek çok zor olur hepimize hayırlı sonuçların gelsin, pozitif haberin gelsin inşallah canım Rabbim kavuştursun bebeğine
Sabah yap bakalım bir de canım oncemed güvenilir değil demek ki. Sabah çıkar inşallah
Beni de listeye ekle bugün değerim 384Canım benim hala hiçbir belirtim yokgönlünü rahat tut. Belirtiler de genelde ilaçların etkisi oluyor deniliyor. Benim testlerde çıkmasa, inan hiçbir hissiyatım yok, anlamam mümkün değil ❤
Çok şükürCanlarım
Kan testi sonucum çıktı
17.04.2024 133
19.04.2024 323
Çok şükür artmış. 10 gün sonra KESEYİ görecekmişiz
Bana tabladaki bilgilerini verir misin kuzumBeni de listeye ekle bugün değerim 384
Ya masallh cnm cok sevindim senin icin gorunce az yukseliyordu dimi masalh guzel artmis kacinci gununde yukseldiBeni de listeye ekle bugün değerim 384
Benimki 29 Mart transfer ama pek marttan sayılmamBana tabladaki bilgilerini verir misin kuzum❤ hemen ekleyeyim. Maşalah maşallah çok güzel ❤
Evet canım çok şükür valla 29 martta yaptım 16 nisandan sonra yükselişe geçti hızlandıYa masallh cnm cok sevindim senin icin gorunce az yukseliyordu dimi masalh guzel artmis kacinci gununde yukseldi
Mslh cnm cok sevindim sag saglim kucagina alEvet canım çok şükür valla 29 martta yaptım 16 nisandan sonra yükselişe geçti hızlandı
Yüzde 200 mu artmis oluyor değerCanlarım
Kan testi sonucum çıktı
17.04.2024 133
19.04.2024 323
Çok şükür artmış. 10 gün sonra KESEYİ görecekmişiz
Yaş ve ilk denemen mi kuzum? Maşallah kız hem de 6. Gün embriyosuymuşBenimki 29 Mart transfer ama pek marttan sayılmam6. Gün embriyosu tek
Kız masallah valla en çok seni merak ettim ne oldu acaba dıyeBeni de listeye ekle bugün değerim 384