Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay artış da çok güzel , acaba ikiz mi çift embriyo mu transfer edilmişti ? Benim ikiz hamileliğim olmuştu daha önce , artışlarım bu şekildeydiCanlarım
Kan testi sonucum çıktı
17.04.2024 133
19.04.2024 323
Çok şükür artmış. 10 gün sonra KESEYİ görecekmişiz
Tebrik ediyorum canım , kaçıncı gündü bugün ?Kizlar dayanamadim bugun verdim kan 723 cikti nasil sizce onemli olan artmasi tabi ama yinede size sorayim dedim
Çok teşekkür ederim darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına sırayla güzel haberler almaya devam edelimÇok sevindimmmmm
Tebrik ediyorum kızlar , sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gayet güzel hayırlı olsun 11. Gün dimi ? Benimde 9. Günüm 360 çıktı sonucum. Sağlıkla katlanarak artar değerimiz inşallah.Kizlar dayanamadim bugun verdim kan 723 cikti nasil sizce onemli olan artmasi tabi ama yinede size sorayim dedim
Allaaahımmm bu ne güzel haber ❤❤❤❤❤ işte bu işte bu güzel kadın çok sevindim çok çok çok. Tebrik ederim canım. Sağlıkla artsın ❤Şeyyyy sonucum çoktı bende hamileyim Allah’ıma şükürler olsun Rabbim herkese bu sevinci yaşatsın
30 Nisan'da keseyi göreceğiz canım. İkiz olmasını çok isterimYaa ne güzel böyle belirtisiz kusmasız ilerlesin benim hafif kasık ağrım var ama belirtiden saymıyorum onu adet belirtisi de böyle çünkü. İkiz mi acaba yaa senin ne zaman belli olur kesede çıkar di mi çok heyecanlı
Waow waow waow muhteşem bir değer hayırlı olsun canım ❤❤❤Kizlar dayanamadim bugun verdim kan 723 cikti nasil sizce onemli olan artmasi tabi ama yinede size sorayim dedim
İnşallah inşallah kuzum. Çok isterim ikiz olmasını Rabbim hayırlısıysa inşallah nasip ederAy artış da çok güzel , acaba ikiz mi çift embriyo mu transfer edilmişti ? Benim ikiz hamileliğim olmuştu daha önce , artışlarım bu şekildeydi
Eki Görüntüle 3416810
Paylaştığın için teşekkür ederim canım ❤Ay artış da çok güzel , acaba ikiz mi çift embriyo mu transfer edilmişti ? Benim ikiz hamileliğim olmuştu daha önce , artışlarım bu şekildeydi
Eki Görüntüle 3416810
11. Gunum canim cook tesekkur ederimTebrik ediyorum canım , kaçıncı gündü bugün ?
Amiiin insallah saglikla ilerlesin buyusunlerGayet güzel hayırlı olsun 11. Gün dimi ? Benimde 9. Günüm 360 çıktı sonucum. Sağlıkla katlanarak artar değerimiz inşallah.
Tebrik ederim canim saglikla kucagina al insallahŞeyyyy sonucum çoktı bende hamileyim Allah’ıma şükürler olsun Rabbim herkese bu sevinci yaşatsın
ay ağlattın beni çok ama çok teşekkür ederim sonucu görünce ne tepki vereceğimi bilemedim şaşırdım kalbim hızlandı ağlayayım mı güleyim mi bilemedim. İçten içe korkuyordum negatif olursa diye. Bu zamana kadar kayıplarım oldu sağlıklı değilmiş demek dedim gerçekten öyleymiş sanırım. 3 düşük 1 dış gebelik geçirdim. Son opuda 22 yada 21 yumurta toplandı. 9 embriyo gönderdik pgtye. Embriyolog 5 6 tanesi sağlıklı gelirse kayıplarınız embriyoyla ilgili olmayabilir rahimle ilgili olabilir demişti. Sonuç olarak 3 sağlıklı 2 tane mozaik embriyom oldu. Embriyolog iyi ki yapmışız pgt dedi. Rabbim sevinçlerimizi yarım bırakmasın en büyük duam bu hepimiz için. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri görelimAy çok sevindim halay çekesim geldi kıızzz çok hakettin Arkadaşım. Sağlıkla sımsıkı tutunsun sana ❤ R o s e
Amin hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. Evlerimize neşeyle güzellikle berektle gelsinlerTebrik ederim canim saglikla kucagina al insallah
Benim negatif toparlanmaya çalışıyorum bir süre buraya giremeyeceğim pozitif olanlar sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun kendinize iyi bakınCanımmm seni etiketlediğim msjlarımı göremiyorsun, lütfen bunu gör test günün ne zaman canım??
Hımmm zaten hala da erken kuzum. Ve evet testler bozuk, bence onların hepsini at. Yalancı pozitif çıkarıyır demek ki.Eki Görüntüle 3416918 Kızlar yok ya zaten ümitlenmemiştim bu testleri hiç anlamadım bakalım nasip
Canım Allah sabır versin, güç versin, malesef çok çok zor, hepimiz seni anlıyoruz emin ol. En doğru zamanda sağlıkla gelsin bebeğin ❤Benim negatif toparlanmaya çalışıyorum bir süre buraya giremeyeceğim pozitif olanlar sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun kendinize iyi bakın
Super bu ay iyiymiş benimde net değil ama ilacım 1 Mayıs'ta bitiyor en geç 1 hafta sonra adet olurum diye düşünüyorum erken olursa benim için daha iyi olur tabiki adetle birlikte artık tarihi öğreniriz diye düşünüyorum bakalım tahminim ya Mayıs ortası yada Mayıs sonu gibi olucak Malesef insan alışıyor heyecanlanıyor umarım sağlıkla gelir sağlıkla Rabbim kucağımıza almayı nasip eder.Benimki dondurulmuş taze 5 gün emriyosuBenim 30 Nisan gibi olacak ama kesin tarih çarşamba günü kontrole gittiğimde belli olacak
evet çok zor maalesef hala da atlattığım söylenemez benim daha önceki kaybım ikizdi bu riski tekrar almayalım dedi doktor. Yoksa ben çok istiyorum ikiz olmasını , ikiz fikrine çok alışmıştık zaten odaları dahil her şeylerimizde hazır Çifter Çifter ama tek transfer olacak bu sefer bi bakayım youtube a , inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi ️
Hoş buldum , evet 2 tane 3. Gün embriyosu
Canım uzuldum rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahBenim negatif toparlanmaya çalışıyorum bir süre buraya giremeyeceğim pozitif olanlar sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun kendinize iyi bakın
Ben bişey sormak istiyorum 8 Haziran da verdiğiniz kan testinizde transferin kaçıncı günüydü acaba hatırlıyor musunuzAy artış da çok güzel , acaba ikiz mi çift embriyo mu transfer edilmişti ? Benim ikiz hamileliğim olmuştu daha önce , artışlarım bu şekildeydi
Eki Görüntüle 3416810